|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Cementu Kerastase pudru Dermablend rajstop w sprayu jedwabiu do włosów iinnych rzeczy
NIEAKTUALNE
NOWA WISHLISTA W NOWYM WĄTKU Moja wishlista: 1. Perfumy YSL Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do powiek 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory 17. Cement Kerastase (Anti-Usure) 18. Puder sypki Vichy Dermablend biały (bezbarwny) 19. Przydadzą mi się także: rajstopy w sprayu, żele pod prysznic, masła do ciała 20. Przygarnę też puder do włosów Got2B oraz Nanogen sredni/ciemny blond 21. Serum goldwell do cienkich włosów o takie: http://www.ceneo.pl/10847428 22. Pisak do korygowania manicure 23. Thalgo algi mikronizowane + plasmalg gel 24. Filmy Dr House sezony od 3; "Dzień Świra" 25. Tabletki Inneov Cellulit (lub saszetki jeśli są w terminie jeszcze) 26. Płyn Alpicort E 27. WAX (Henna Wax) najlepiej wersja pomarańczowa dla blondynek, ale może być też zwykły lub Biovax Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-24 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cementu Kerastase pudru Dermablend rajstop w sprayu jedwabiu do włosów iinnych
Dodaję kolejne rzeczy do listy - naprawdę nikt nic ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cementu Kerastase pudru Dermablend rajstop w sprayu jedwabiu do włosów iinnych
jedwab już mam ale podnoszę wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.