|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czy ta biżuteria pasuje do sukienki?
Dziewczyny, doradźcie, za miesiąc ślub, a ja cały czas jestem bez biżuterii. Znalazłam coś co mi się podoba, ale się zastanawiam, czy pasuje to do mojej sukienki, bo nie jest to taki typowy ślubny komplet
![]() A może doradzicie mi coś innego? Edytowane przez Maga83 Czas edycji: 2013-03-15 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: czy ta biżuteria pasuje do sukienki?
Cytat:
Jeśli nie będziesz mieć nic na szyi to długość kolczyków nie jest przeszkodą, jeśli jesteś niska to wyciągną Cię w górę, ale myślę że powinnaś jeszcze czegoś poszukać, coś co nie ma czarnych dodatków ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne,ale faktycznie troche za ciężkie.Tzn. jeśli nie znajdziesz niczego łagodniejszego to będzie dobrze
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jestem zwolenniczką "gołych dekoltów" więc jak dla mnie kolczyki i bransoletka wystarczą, tym bardziej ze masz ozdobny pasek pod biustem, co może się grysc z jakimś naszyjnikiem. Długie ozdobne kolczyki, bransoletka i będzie pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem ta biżuteria super pasowałabym ale... do czarnej sukni wieczorowej
![]() Ja też miałam biżuterię w trochę podobnym stylu, choć kamyki były z kryształków, a bransoletka była cieńsza i delikatniejsza. Może poszukasz czegoś podobnego, takiego w bardziej ślubnym charakterze, np. z Dublonu? ![]() Edytowane przez rinco Czas edycji: 2011-08-27 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
rinco Twój zestaw jest piękny. Kupiłaś go gdzieś w necie? Sama bym się na coś takiego skusiła, tylko muszę znaleźć coś podobnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast bransoletkę kupiłam na stoisku ze sztuczną biżuterią, kosztowała 25zł i widziałam ją w kilku takich sklepach, ale to było rok temu, więc nie wiem czy jeszcze jest do kupienia ![]() A jakbyś nie miała pomysłu na buty to do takiego zestawu biżu polecam srebrne sandałki i dowiązać im, nie niszcząc butów, guziczki z kryształkami (kupiłam w takiej lepiej wyposażonej pasmanterii) - 3 różnej wielkości guziczki związane ze sobą wyglądały jak broszka w stylu kolczyków -wszystko stanowiło jedną całość ![]() Edytowane przez rinco Czas edycji: 2011-08-27 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
a proszę
![]() http://allegro.pl/piekny-komplet-dla...618621922.html Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęście nie da się zdefiniować, opisać można jedynie nieszczęście. Przestań być nieszczęśliwy, to zrozumiesz. Miłości nie można zdefiniować, brak miłości można. Kiedy pozbędziesz się braku miłości - zrozumiesz... Nasz ŚLUB - 18.08.2012 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś mi się ta biżuteria nie widzi, masz ładną suknię, skromną, więc możesz zaszaleć ![]() Może zajrzyj do sklepu glitter albo orsay albo c&a - tam jest b. ładna biżuteria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się podoba, suknia jest prosta więc taka pokaźna biżuteria nadaje się jak najbardziej ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
moim zdaniem biżuteria za ciężka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przeglądałam trochę tej biżuterii i tak sobie wybrałam dwa zestawy
1. http://dublonservice.pl/p,pl,12306,12306+kolczyki.html http://dublonservice.pl/p,pl,14391,1...ransoleta.html lub http://dublonservice.pl/p,pl,14396,1...ransoleta.html 2. http://dublonservice.pl/p,pl,14373,14373+kolczyki.html http://dublonservice.pl/p,pl,13853,1...ransoleta.html lub pierwsza bransoletka z zestawu 1 Tylko najbardziej mnie zastanawiają te bransolety, bo mam obwód ręki 14cm i się martwię, czy nie będą mi spadać :/ Który zestaw wg Was lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mi się bardziej podoba ten pierwszy zestaw - kolczyki moim zdaniem są ładniejsze, wyraźniejsze i ciekawsze. Bransoletka to już sama nie wiem, zarówno pierwsza jak i druga pasuje, więc jeśli chcesz czegoś konkretniejszego to weź tą większą, a jeśli nie to tą delikatniejszą
![]() Ja też się bałam, że mi będzie bransoletka latać, ale ja swoją ubrałam tak, że wsunęłam ją w górę na przedramię ile się dało, więc w ogóle mi nie latała i dość fajnie to wyglądało, chyba lepiej niż jakbym ją miała na przegubie taką luźną. No i wzór był zawsze na wierzchu i się nie przesuwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Pierwszy zestaw z tą większą bransoletą
![]()
Szczęście nie da się zdefiniować, opisać można jedynie nieszczęście. Przestań być nieszczęśliwy, to zrozumiesz. Miłości nie można zdefiniować, brak miłości można. Kiedy pozbędziesz się braku miłości - zrozumiesz... Nasz ŚLUB - 18.08.2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.