|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szybka i skuteczna dieta?
Cześć Wam!
![]() Jestem nowa na tym portalu ![]() Założyłam tu konto, bo chciałabym porozmawiać z kimś w końcu na ten temat, może ktoś jest w takiej sytuacji jak ja? Znacznie lepiej rozmawia mi się chyba jednak z kimś, kogo kompletnie nie znam na niektóre tematy.. A więc przejdę do konkretów.. Chciałabym schudnąć 21 kg, nie ukrywam, że w jak najszybszym czasie.. Ale nie oczekuję cudów ![]() ![]() Może któraś z Was takową miała i jest bardzo zadowolona? Czekam na wiadomości i rady.. ![]() Pozdrawiam, Smutas111 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szybka i skuteczna dieta?
hej, po co szybko? by nabawić się obwisłej skóry i efektu jojo? zmienić nawyki żywieniowe na stałe, to jest złoty środek, aktywnośc fizyczna..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Nie znam się na tych wszystkich dietach kapuściana, dukana itp., mój sposób: Jedz częściej, a mniej. 4-5 posiłki dziennie, pij dużo wody, więcej ruchu. Tak jak papryczzka napisała po szybkim schudnięciu efekt jojo gwarantowany, a tego chyba nie chcesz? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie ma diety szybkiej i skutecznej
![]() ![]() Może zrozumiesz dlaczego taka dieta nie istnieje jak zajrzysz tutaj - http://zdrowa-sylwetka.blogspot.com/...-czesc-ii.html
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, że nie chcę efektu jojo
![]() I dziękuję za rady ! ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No niestety zgodzę się z przedmówcami , nie ma szybkich cud diet
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Szybkiej i skutecznej diety nie ma, a lepiej na pewno będzie poświęcić chwilę czasu, przemyśleć i zaplanować, ale cieszyć się efektami dłuuugi czas
![]() Myślę, że jeżeli chcesz do tego podejść profesjonalnie, to oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne. Od dziennego zapotrzebowania na energię odejmij 500 kcal, dorzuć trening/ćwiczenia czy jakąkolwiek aktywność fizyczną ponad tą którą masz teraz, a to zagwarantuje Ci, że schudniesz 0,5-1kg tygodniowo, bo więcej i tak nie ma sensu.. W wyborze odpowiednich produktów pomoże Ci to forum, więc myślę, że nie będziesz miała z tym problemów. Jedz częściej, a mniej, dużo pij i zajmij się czymś, aby nie myśleć non stop o jedzeniu ![]() I polecam pełnowartościowe chude białko, bo dieta bogatobiałkowa pomaga schudnąć ![]()
' . . . Co Nie Uśmierci To Podwójnie Wzmocni Mnie. . .' ![]() Zadbaj o siebie! Wegetariańskie i wegańskie przepisy oraz świeża dawka artykułów i ciekawostek o zdrowym stylu życia, odchudzaniu i racjonalnej diecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Szybko i skutecznie to nie za fajne wyjście, bo są skutki uboczne ja odchudzać się zaczęłam od dziś z ewą chodakowską i da się przeżyć supcio można sobie pojeść a do tego schudnąć. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.