|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chlopak i jego znajomi ;/
witajcie laseczki
![]() mam pewien problem, otoz mieszkam z chlopakiem juz ponad rok czasu jestesmy ze soba trzy lata, i wyobrazcie sobie , ze za kazdym razem jak jestem w pracy (praca zmianowa) na 2 zmiania zawsze jak moj facet ma wolne zawsze zaprasza sowich znajomych do nas do domu. a gdy ja wracam ztyrana z roboty mam ochote posiedziec z nim pogadac itd. ale nie ma o tym mowy bo zawsze musze sprzatac po jego znajomych i oczywiscie zawsze dochodzi miedzy nami do klótni.. tyle razy mu o tym mowilam ze nie zycze sobie tego, ze jak mnie nie ma w domu on sprowadza kogo tylko chce!? jakbym mowila do sciany. albo sytuacja on ma wolne ja ide do pracy i zawsze wtedy tez wychodzi sobie ze znajomymi ida gdzies do baru , nad jeziorko itd. a jak zapytalam dlaczego ze mna nigdzie nie wychodzi powiedzial ze ja nigdy nie mam na to ochoty?! wyobrazacie sobie?! a jak ktoregos razu zapytalam go o to czy pojdziemy na jakis spacer wiecie co zrobil?! zadzwonil do kumpla i zapytal czy nie pojdzie z nami!? heh wiecie co ja wtedy poczulam!? pow. mu o tym ze czuje sie tak jakbys sie mnie wstydzil i nie mogl tylko ze mna wyjsc na spacer tylko zawsze potrzebujesz osob trzecich po co!? ja nie wiem jak mam juz z nim rozmawiac aby to sie zmienilo...;/ a wiecie co jest najgorsze?! ze ja przeprowadzilam sie do jego miejsca zamieszkania i on tu zna wiele osob a ja tylko jego znajmoych i osoby z pracy (ale z nimi nie chce sie spouchwalac(mysle ze tego tlumaczyc nie trzeba),), i nawet gdybym chciala zrobic tak jak on to nie zrobie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asik191 Czas edycji: 2011-05-21 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: chlopak i jego znajomi ;/
Cytat:
On zaprasza ludzi do domu, a Ty potem po nich sprzątasz? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A dlaczego Ty po nich sprzątasz? Jego goście, to niech sobie sam sprząta. Ja bym nie wytrzymała w takim związku. Skoro nie docierają prośby, to znaczy, że coś jest nie tak. Chyba bym temu panu podziękowała.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
My Twojego faceta nie zmienimy, po co mordować się z kimś kto ma Cię ewidentnie gdzieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wybacz, ale ja "laseczką" nie jestem. Za to Twój wybranek ma Ciebie za laseczkę, sprzątaczkę i ogólnie za wycieraczkę, niestety, internetowe forum nie zrobi mu prania mózgu i nie zmieni żaby w księcia. Dałaś sobie wejść na głowę to masz. Ja bym zmieniła partnera, no ale co kto lubi.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wiecie co?! jestem z nim dlatego ze go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego
![]() a sprzatam po nich bo nie nawidze brudu , nie znosze jak w mieszkaniu jest brudno! heh ciekawe jak mam go zmienic?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jak na razie to wiemy, że Twój chłopak nigdzie z Tobą nie wychodzi, każe Ci sprzątać syf, który robi z kolegami, ma gdzieś Twoje potrzeby... Ja bym kogoś takiego nawet jako kolegi nie chciała ![]() A co dobrego robi Twój chłopak? ![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą, jemu na Tobie nie zależy. Gdyby zależało to sam z siebie zachowywałby się inaczej.
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hmm.. ja dobrze wiedzialam ze on nie jest typem romantyka, nigdy nie byl i nigdy nie bedzie i nic na to nie poradze, hmm nawet go moje lzy nie wzruszaja...;/
yy to nie tak ze on mi kaze sprzatac bo ja sama to robie z siebie, cociaz ostatnio sam posprzatal. fakt czasami ma gdzies to co ja czuje;/ dlaczego uwazasz ze jemu na mnie nie zalezy?!?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On zdecydowanie woli towarzystwo kolegów, niż Twoje. Jak dla mnie z Twojego opisu wynika, że jesteś mu potrzebna jedynie do sprzątania i seksu - skoro czas, który moglibyście spędzić wspólnie, Ty poświęcasz na sprzątanie po nim lub on na Wasze wspólne chwile (typu spacer) zaprasza swoich kolegów. Nie wytrzymałabym w takim "związku" - dziewczyno, Twój facet ma Cię w głębokim poważaniu!
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czemu tyle kobiet uważa, że "kocham" usprawiedliwia każdą głupotę??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanow sie z kim Ty sie zwiazalas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Autorko: no wiesz, skoro tak go kochasz to się męcz dalej- ale miej jedną świadomość: on się już nie zmieni. Bo i po co?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Niestety, ten facet ma Cię gdzieś. I sama go przyzwyczaiłaś do tego, że mu usługujesz. Pytasz, dlaczego Cię nie słucha, kiedy prosisz, żeby nie zapraszał kolegów? Bo koledzy są dla niego ważniejsi niż Ty, a nawet jeżeli coś kiedyś do Ciebie czuł lub czuje, w co wątpię, to i tak wie, że nie odejdziesz, tylko pogadasz mu nad głową, posprzątasz po libacji i wybaczysz, bo przecież go "kochasz". A miłość niestety nie może przetrwać, jeżeli ciągle się komuś tylko daje, a nie dostaje nic w zamian. Pytasz jak go zmienić? Nie da się zmienić człowieka, który już jest dorosły i nie chce się zmienić. Jasne, że zmieniłby się dla Ciebie, gdyby mu na Tobie zależało, ale nie zależy, nie chce mu się nawet wyjść z Tobą na spacer, a co dopiero nad sobą popracować. Skąd w ogóle przyszło Ci do głowy, że mu na Tobie zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zastanow sie- jesli kogos kochasz, to TAK go traktujesz?
![]() On Cie chyba juz nie kocha plus jest zwyklym duupkiem. Tak to widze. W kazdym razie, jesli z nim bedziesz- to nigdy nie zaznasz szczescia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.