|
Notka |
|
Konkurs Delia ONYX! Marzysz o efektownym makijażu a jednocześnie chciałabyś aby kosmetyki kolorowe pielęgnowały Twoją skórę? Pokaż nam swój ulubiony look i wygraj zestaw bio-mineralnych kosmetyków do makijaży Delia ONYX.
Do wygrania zestawy kosmetyków Delia ONYX! Więcej o linii Delia ONYX tutaj >> https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Delia-Onyx Prosimy, aby w opisie makijażu nie pojawiały się nazwy innym marek. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mój wiosenny delikatny makijaż
1) cienie do powiek: Dancing Queen 801
2) Podkład 3) Puder: wiosenna mgła pudrowa 4) Mascara wydłużająca i podkręcająca rzęsy 5) Błyszczyk delikatny róż Pracę rozpoczęłam od nałożenia na twarz podkładu. Następnie zabrałam się za oczka. od wewnętrznej strony powieki nałożyłam najjaśniejszy kolor z paletki (3kolory). Dalszą część powieki, przeciągając poza oko umalowałam najciemniejszym kolorem z paletki. Teraz pora na rzęsy oraz na oprószenie twarzy mgłą pudrową. Makijaż zakończyłam delikatnym podkreśleniem ust różowym błyszczykiem. Dodałam drugie zdjęcie, niestety jest troszkę prześwietlone ;/ Edytowane przez marzencia2007 Czas edycji: 2011-05-23 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mój wiosenny delikatny makijaż
Śliczny, bardzo pasują Ci takie kolory
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wolę prosto!
|
szkoda, że zdjęcie zrobione z takiej dziwnej perspektywy bo trochę słabo ten makijaż widać
![]() ![]() a i w regulaminie jak wół stoi "prosimy o nie wymienianie nazw innych firm kosmetycznych" więc radzę edytować swojego posta |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
asiaasia58 dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ładny.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no Marzenka bardzo ładnie, szkoda tylko że te fotki są takie "krzywe" ale myślę że widać osiągnięty cel i efekt końcowy. Ciekawe jak ja bym w takim makijażu wyglądała ... ślicznie.
#7 |
Przyczajenie
|
Śliczny makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.