|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zaskoczyć faceta :D
cześć dziewczyny
![]() mam taki problem spotykam się z chłopakiem jakiś czas ( jeszcze nie mój TŻ ![]() Albo może ciuchy myśłałam żeby założyć mini spódniczkę do tego jakoś fajną bluzeczkę z dekoldem ( do tej pory zakładałam spodnie i bluzkę + czarna ekoskórka bo było zimno ) Moze tutaj macie jakiś pomysł ? ![]() Z góry dzieki za każdą radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaskoczyć faceta :D
Juz widze jak facet zauważy zmiane w makijażu
![]() Bądz sobą i nie kombinuj. napisałabym ci czym go zaskoczyć ale juz kiedys za taki pomysł dostałam punkty karne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jest taka zasada - jak już masz krótką spódniczkę to nie wywalasz cycków na wierzch (czyt. nie masz dekoldu), dekold+ spodnie, mini + bluzka bez dekoldu na wierzchu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1) dziewczyny, ja was błagam..... dekolT nie dekolD......
![]() 2) Nie sadzę, by zauwazył zmiane makijazu- choc mojemu TŻtowi sie zdarza ![]() Jesli chcesz go czyms zaskoczyc to moze zainicjuj wypad w jakies fajne miejsce? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oj uwierz paula78, dużo facetów (oczywiście nie każdy) zauważa makijaż. Zawsze jak pomaluje oczy na czarno (tusz, kredka, cień) to mój Tż często mówi 'ale masz ładne oczka, wyglądasz dziś wyjątkowo uroczo'
![]() także rada dla autorki - może zapytaj go czy woli mocny makijaż, czy też nie, ogólnie co lubi w dziewczynach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie pomalujesz to nie mówi komplementów? Autorka nie "chodzi" jeszcze z tym chłopakiem oficjalnie ,a jestem przecinwa udawaniu i graniu kogoś kim się nie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba nie ten etap u nich jeszcze:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wybacz. Wyglądałaś jak wyglądałaś i wątpię żebyś nagle zrobiła z siebie lolitkę (jak zauważono) wywalając nogi i biust na wierzch nie robiąc z siebie przy okazji dziwadła.
Makijaż, spoko, inne ubranie też, ale nie rób z siebie kogoś kim nie jesteś, bo to bije po oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o te ost zdanie, to masz jednak absolutną rację. Natomiast jeśli się jest w dłuższym związku to co innego. A jeżeli chodzi o pytanie, no to oczywiście, że mówi komplementy, nawet jak nie mam makijażu, ale nie ukrywajmy, że pomalowana kobieta wygląda ładniej. Ja np. czasami robię sobie mocny makijaż, bo dobrze wiem, że mojemu Tżtowi się to bardzo podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czarna ekoskórka hehe. Proponuję przeczytać książkę, to go z pewnością zaskoczy.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ja nie chcę robić z siebie takiej "lolitki" tylko coś zmienić np. sopdnie na spódniczkę żeby było coś inaczej nie wciaż tak samo ![]() a z tą bluzką z dekoltem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tematu, nie łączyłabym mini i głębokiego dekoltu, jeśli już to albo mini albo dekolt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Długo się znacie? Jesli tak, to raz się przebrać możesz
![]() Wszystko z umiarem. Jak byłam z koleżankami w innym kraju to jak szłam się zobaczyć z chłopakiem to wstałam o 6 i do ósmej byłam zrobiona. Na szczęście dziewczyny mnie powstrzymały przed wyjściem, bo jak clown wyglądałam ![]() Tak więc poproś jakąs koleżankę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Paula, plis, napisz mi, co to był za pomysł, bo aż mnie zżera ciekawość
![]() Ps. Ja sie spotykam z pewnym kolesiem i on twierdzi, ze lubi naturalne dziewczyny, ja często maluję oczy cieniami, dość ciemnymi, i też zawsze mówi, że supcio ![]() Nie wiem, może kłamie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dziwny obrót przybiera ten wątek, imo jest różnica pomiędzy udawaniem kogoś a zaskakiwaniem innych pozytywną zmianą wyglądu. Tyle, że ciężko nawet coś doradzić, skoro nie znamy upodobań Twego tż. Ale tak, może być to zmiana makijażu, ubioru, fryzury.
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zmieniaj się radykalnie, ale zmień jakiś element np. - spódniczka, makijaż (ja spotykałam się z tym, że zauważają (np. kolor cieni)), może nowa fryzura, nowe uczesanie, kolor włosów, perfumy albo zrób dla was jakiś kulinarny przysmak ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.