|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
CZERWIEC - peelingów, ciemnych podkładów, mega nawilżaczy oraz maseł TBS, maseczek
Poszukuję pilnie:
Mocnych peelingów - enzymatyczne lub mechaniczne, chętnie typ mikrodermabrazji ciemnych podkladów maseczek do twarzy, chętnie glinki maseł TBS do oddania - to co w wątku + mogę poszukać poza
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mocnych peelingów, ciemnych podkładów, mega nawilżaczy oraz maseł TBS, maseczek
ja mam ciemny podkład astor ( próbkę w tubce 15 ml) nowa, kupiłam na allegro, ale dla mnie za ciemna.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mocnych peelingów, ciemnych podkładów, mega nawilżaczy oraz maseł TBS, maseczek
Jestem zainteresowana H&M, Paletka 7 cieni : Waniliowy, cielisty, jasny ciepły brąz, ciemny brąz, róż złamany złotem, lila oraz fiolet. Możesz mi powiedzieć , jaki stopień zużycia.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC - peelingów, ciemnych podkładów, mega nawilżaczy oraz maseł TBS, masec
Hej
Posiadam podkład la roche posay toleriane nr 15. dość ciemny kolor, podklad jak nowy-tylko raz użyty na nadgarstku.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZERWIEC - peelingów, ciemnych podkładów, mega nawilżaczy oraz maseł TBS, masec
Coś mi się pomyliło z wątkami
![]() Odpisuję raz jeszcze , tym razem tu Cytat: Champneys Spa Skin Gentle Face Polish - mocny peeling Nawilżający olejek do cery suchej i normalnej Maseczka o różanym zapachu i ten psik psik do włosków A ja bym chciała: Revlon, Colorstay 320 True Beige 1 szt( czyli 3/4 opakowania) Avon, Czwóreczka cieni, Pink Sands - mogę wybrzydzać, zużycie znikome lub zamiennie H&M, Paletka 7 cieni : Waniliowy, cielisty, jasny ciepły brąz, ciemny brąz, róż złamany złotem, lila oraz fiolet i oczywiście mgiełkę do włosów Chanel No 5 Ten psik do włosów to Umberto Giannini Sleek & Chic Easy Straight Blow Dry Spray 200ml ? Maseczki w gratisie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Posiadam podkład la roche posay toleriane nr 15. dość ciemny kolor, podklad jak nowy-tylko raz użyty na nadgarstku.