|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dyspozycyjny lekarz ginekolog w Warszawie
Od niedawna mieszkam w Warszawie i potrzebuję udać się do ginekologa w tym miesiącu jeszcze.
Do tej pory słyszałam tylko o lekarzach z bardzo długim czasem oczekiwania na spotkanie. Niestety nie mogę przeznaczyć zbyt wielu pieniędzy na ten cel, więc wizyty prywatne od 100zł wzwyż odpadają, tym bardziej, że potrzebuję uczęszczać na nie często. Chciałabym by ktoś wskazał mi specjalistę dyspozycyjnego. Obojętne jest mi czy to kobieta czy mężczyzna. Proszę o pomoc wszystkie osoby lepiej zorientowane niż ja ![]() P.S. Jeśli chodzi o lokalizację to najbardziej mi pasuje lekarz przyjmujący na ursynowie i okolicach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dyspozycyjny lekarz ginekolog w Warszawie
Nie wierzę, że w całej stolicy nikt nie zapisuje się do ginekologa z tygodnia na tydzień...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
najlepiej skorzystaj z wyszukiwarki w wątku dobry ginekolog
![]() a wskazówki ode mnie: państwowo zapiszesz się bez żadneog problemu na ul. Romera do przychodni, ale tamci lekarze nie bardzo wg mnie..chociaż ostatnio jest kilku nowych, a więc może ktoś fajny jest..POCZYTAJ, zadzwon do rejestracji, zapytaj kogo polecają ![]() dla studentów na SGGW jest przychodnia studencka na u. Nowoursynowskiej 166 (jeśli masz meldunek poza wawą i legitymację) to zadzwoń tam i zapytaj. poradnia prywatna, ale wizyta jest bezpłatna z ważną legitymacją, przynajmniej kiedyś tak było na 100% a na koniec moim zdaniem NAJLEPSZE co mogę polecić: PRZYCHODNIA MEDOKIN na ul. ZWM (blisko metra Stokłosy) wizyta kosztuje 75zł (dla studentek 10% zniżki). POLECAM z czystym sercem dr Matkowskiego, o ile jeszcze tam przyjmuje. niestety dobrzy i państwowi, bądź "tani lekarze" mają ogromne rzesze pacjentek i są bardzo długie terminy:/ pozdrawiam i powodzenia ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety dr Matkowski juz tam nie przyjmuje-wyprowadzil się do Gdańska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jeśli jesteś z centrum to mogę polecić 2 przychodnie- 1 CePeLek( jak nie mam na prywatną wizytę to chodzę tam i swoje trzeba wystać niestety bo tłum ludzi, ale zapisy na przyszły tydzień są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.