![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
LIPIEC Yves Rocher, Essence, Vitality's, Nina Ricci i inne. ZAPRASZAM!
WĄTEK ZAMKNIĘTY !!!
1. Z racji iż mam sporo kosmetyków i innych drobiazgów będę bardzo wybredna. 2. Z powodu braku czasu paczki wysyłam raz w tygodniu poleconym ekonomicznym. 3. Osoby z liczbą przekupek poniżej 10 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze. 4. Nie szukam ubrań, butów, torebek - proszę mi nawet nie proponować! Do każdej wymianki dokładam próbki kosmetyków Gratis! rezerwacja - na zielono wymienione - na szaro LISTA POSZUKIWANYCH: KOSMETYKI * The Body Shop - seria Deep Sleep * Aquolina seria - tylko żele pod prysznic lub płyny do kąpieli - Czekolada z Pieprzem, Krem Ryżowy, Wanilia i Anyż, Wafel, Mleko i Mięta, Marcepan, Lody Waniliowe: Paczula * I Coloniali - kosmetyki do kąpieli, pod prysznic * dwufazowy płyn do demakijażu oczu - oprócz Nivea i Delia * Bioderma Sebium H2O płyn micelarny * Clinique Pore Minimizer emulsja zwężająca pory * maseczka do włosów farbowanych - interesuje mnie tylko z kosmetyków naturalnych bądź profesjonalna (bez silikonu) * szampon Head & Shoulders * wysokopółkowy krem matujący do cery tłustej - mogą być próbki, miniaturki * krem z kwasami do cery tłustej - mogą być próbki, miniaturki * La Roche Posay Effaclar Duo - mogą być próbki, miniaturki * zmywacz do paznokci w sztyfcie - najchętniej Yves Rocher, Oriflame * maseczka peef - off * maseczka do cery tłustej * kule, kostki do kąpieli * pasty do zębów * chusteczki samoopalające * nawilżające chusteczki dla niemowląt * plastry oczyszczające nos * bibułki matujące * tampony, podpaski, wkładki higieniczne * płatki kosmetyczne KOLORÓWKA * pomadki - najchętniej Sephora Lip Attitude Glamour, Shiseido Shimmering Lipstick * cienie - Clarins, Pupa, Estee Lauder, Guerlain INNE * pędzle do nakładania cieni * świeczki * różne smakowe herbaty * biżuteria orientalna * papeteria * Książki: Anthea Turner "Perfekcyjna Pani Domu", Kamil Sipowicz "Hipisi w PRL-u" PERFUMY - Etro Etra - L'Occitane Amber - Lutens Daim Blond - Givenchy Organza Indecense - Parfum d'Empire Aziyade - męskie ale tylko wysokopółkowe lub niszowe * na spróbowanie - Amouage (oprócz Jubilation 25, Honour, Jubilation XXV for man ) - Acqua Di Parma (oprócz Colonia Assoluta, Fico Di Amalfi, Arancia Di Capri, Mandorlo Di Sicilia) - Adolfo Dominguez Te Verde, Alegria - Annick Goutal Encens Flamboyant, Musc Nomade, Duel Homme, Sables Homme, Le Mimosa, Un Matin d'Orage - Aigner Black - Angel Schlesser Femme - Agent Provocateur Provocateur - Bond No. 9 (oprócz Andy Warhol Silver Factory New York, Bryant Park) - Boucheron Pour Femme - Brosseau Bergamote - Creed Bois du Portugal, Green Valley, Himalaya, Orange Spice, Original Santal, Royal Delight - Clinique Aromatics Elixir - Carthusia 1681 - Cacharel Scarlett, Noa Summer Edition, Noa Gold, Amor Amor Forbidden Kiss - Calvin Klein Obsession, Escape - Carolina Herrera CH - Carla Fracci (oprócz Giselle, Hamlet) - Coudray Ambre et Vanille, Esperys - Cerruti 1881 Collection EDP - Chloe 1975 EDT - Comme des Garcons (oprócz Comme des Garcons 2, Zagorsk, Artek Standard, Jaisalmer, Avignon, Kyoto, Quarzazate, 888, Garage, Laurel) - Comptoir Sud Pacifique (oprócz Princesse Muscat, L'eau Du Gouverneur, Matin Calin, Vanille Cannelle) - Diptyque (oprócz L`Eau de Tarocco, Opone, L'eau Trois, Eau Lente, Vinaigre de toilette) - Durbano (oprócz Pink Quarz, Amethyste, Rock Crystal, Jade, Black Tourmaline, Turquoise) - Etro Heliotrope - Estee Lauder Cinnaba - Fendi Celebration, Fan di Fendi, Fantasia, Fendi 2004, Palazzo - Frapin Caravelle Epicee, Terre de Sarment - Guerlain Rosa Blanca, Jasminora, Samsara Un Air, Samsara Shine - Gres My Life - Givenchy Jasmine, Fleur d'Oranger, Very Irresistible Cedre D'Hiver - Histoires de Parfums (oprócz 1876 Mata Hari, Ambre 114) - Jean Loius Scherrer Scherrer 2 - Jil Sander Style Essence, Sun - Jivago 24k - Lubin Itasca, Bluff, Figaro, Inedite - Lutens Five O'Clock au Gingembre, Sa Majeste La Rose, Fille en Aiguilles, Fumerie Turque - L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre, Havana Vanille, Poivre piquant, Premier Figuier, Traversée du Bosphore - M. Micallef Aoud Gourmet, Automne, Night Aoud, Note Ambree, Note Poudree, Shanaan - Marc Jacobs Perfume - Oscar de la Renta Volupte, Oscar Celebration - Prada - Infusion De Fleur d´Oranger, Infusion de Tubereuse - Parfum d'Empire Yuzu Fou, skander, Equistrius, Eau Suave, Eau de Gloire - Parfumerie Generale (wszystkie) - Penhaligon's (oprócz Malabah) - Profvmvm Roma (wszystkie) - Shiseido Energizing Fragnance - Tesori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava, Aegyptus, Africa, Mirra, Papavero del tibet, Paczula z imbirem, Neroli i Kardamon, Ibisco E Pepe Rosa) - Teo Cabanel Alahine, Cabanel Oha - Thierry Mugler (oprócz Angel Liqueur, Angel Violette, Angel Le Lys, Angel La rose, Angel Peony, Alien EDT, Alien Sunessence Saphir Soleil, Womanity, Innocent, Innocent Rock) - Villoresi Teint de Neige, Piper Nigrum, Incensi, Alamut Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: LIPIEC Yves Rocher, Essence, Vitality's, Nina Ricci i inne. ZAPRASZAM!
PERFUMY
* Azzaro Visit 25/ 30 ml iskra103 * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml awunia * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml kod: 8365071 + pudełko * Jean Paul Gaultier Classique X 35 ml/100 ml * Jean Paul Gaultier Classique Summer 2010 około 20/100 ml majka242007 * Jean Paul Gaultier Classique Summer 2009 około 18/100 ml majka242007 * Jean Paul Gaultier Ma Dame Summer 2010 Eau de Fraiche 40/100 ml kod: SA318X+ pudełko * Kenzo Jungle Elepnant około 22/50 ml kod:8Q02 * Max Mara Zeste & Musc zostało około 20 /90 ml * Nina Ricci EDT Les Belles Delice d'epices?! 28/30 ml kod:7A21A + pudełkoAnastazja# * Nina Ricci EDT Les Belles Amour D'Amandier wkład około 8/50 ml kod:2A23 * Karl Lagerfeld zestaw Designer Collection: - Sun Moon Star EDT 15ml spray nieużywana - Chloe woda EDT 15ml spray raz psiknięta - Lagerfeld Woman EDP 14/15ml spray Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-11 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ODLEWKI W ATOMIZERACH
* Aquolina - Blue Sugar 9 ml awunia * Agent Provocateur - Provocateur Strip 4.5 ml awunia * Aqua Di Parma - Colonia Assoluta - 7 ml * Boucheron Trouble Eau Legere 9 ml * Comptoir Sud Pacifique - L'eau Du Gouverneur 5ml * Comptoir Sud Pacifique - Princesse Muscat 4.8ml * Dior Dune Sun 8 ml awunia * Dior Dune Sun 8 ml * Demeter - Salt Air 9ml awunia * Demeter - Saddle 5ml awunia * Demeter - Jasmine 4.5ml awunia * Demeter - Devills Food 4.5 ml awunia * Etro - Gomma 7 ml Regina Phalange * Kenzo - Kashaya 6ml awunia * Prada - Infusion De Rose 8 ml * Rochas - Absolu EDP 4.8 ml * The Body Shop - Pink Pepper EDP 9ml * Tesori D'Oriente - Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente - Paczula z Imbirem 4.8ml * Thierry Mugler - Innocent Rock 4.8ml * Thierry Mugler - Alien EDT 5ml dwudziestolatka * Van Cleef & Arpels - Oriens 4ml Anastazja# * YSL - Kouros 7 ml awunia PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Acqua Di Parma - Fico Di Amalfi 0.50 F * Acqua Di Parma - Aranicia Di Capri 0.50 ml F * Acqua Di Parma - Mandorlo Di Silicia 0.50 ml F * Acqua Di Parma - Iris Nobile 0.90 ml R * A.Goutal - Un Matin D'Orange 0.90 ml R awunia * A.Goutal - Duel 1ml * A.Goutal - Mandragore 0.60 ml R Regina Phalange * Armani - Acqua di Gioa 0.50 ml F awunia * Burberry - The Beat 1.8 ml F * Bvlgari - Black 2 ml F * Carla Fracci EDP - Hamlet 1.80 ml F * Comme des Garcons - Garage 0.30 ml R * Calvin Klein - Beauty 1ml F * Cacharel - Liberte 1.9 ml R * Cacharel - Anais Anais 1.7 ml R * Campbell - Seductive Elixir 1ml R * Cartier - Delices EDP 1.2ml F * Dior Poison 2 ml R * Disquared2 She Wood Velvet Forest 0.70 ml R * Durbano Turquise 0.70 ml * Demeter - Pumpkin Pie 1.8 ml awunia * Dolce & Gabanna - Rose the one 2ml F * Etro - Vicolo Fiori 1.5 ml R * Estee Lauder - Youth Dew Amber Nude 1.2ml R * Fendi - Asja 1ml R awunia * Gres Ambre de Cabochard 1 ml R * Gucci - Accenti EDT 1ml F * Gucci - Gucci EDT 2 ml F * Histoires de Parfums - Ambre 114 0.40 ml R aeronauta I Coloniali Spirit of Africa Dayo Happiness 0.90 ml F I Coloniali Spirit of Africa Eshe Vitality 0.90 ml F I Coloniali Spirit of Africa Hawa Temptation 0.90 ml F * Juliette Has the Gun - Lady Vengeance 1.5 ml R * Lancome - Tresor In Love 0.70 ml F * Lanvin - Arpege 1ml R * L'Artisan - Al Oudh 0.60 ml R * Lutens - Ambre Sultan L'eau Fraiche 2ml R awunia * Laura Biagiotti - Due Donna 2ml F * M. Micallef - Hiver 1ml R * Oriflame - amber elixir 0.80 ml R * Pecksniff's – Oriental Amber 0.80 ml R * Roger & Gallet Eau de The Vert 1.90 ml R * Rochas Tocade EDT 3 ml F x2 * Stella McCartney - Stella Rose Absolute 0.90ml R * Sonia Rykiel - Rose 0.80 ml R * Vivienne Westwood - Boudoir koniakowy 1ml R * Vivienne Westwood - Anglomania 0.50 ml R * YSL Champagne 1.80 ml R z własnych flakonów mogę zrobić odlewkę/próbkę * Dior Dolce Vita * Dior Dune * Dior Midnight Poison Elixir * Gres Ambre de Cabochard * Hermes Un Jardin Apres La Mousson 2ml Regina Phalange * Lalique Perles * Prada Amber * T.Mugler Angel La Rose * Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur * Yves Rocher Voile d'Ambre Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-11 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
TWARZ
* Yves Rocher Pure Calmille krem do twarzy i ciała na dzień 125 ml NOWY Anastazja# * Yves Rocher ADN Vegetal Odnowa komórkowa krem na dzień i na noc 50 ml NOWY Anastazja# * Yves Rocher Culture Bio odbudowujący balsam do ust 10 ml NOWY CIAŁO / STOPY / RĘCE * Yves Rocher Jardins Du Monde żel pod prysznic Aloes z Meksyku 200 ml NOWYAnastazja# * Rexona Woman Aloe Vera dezodorant 0% alcohol 75 ml NOWY * Perfecta Extra Slim termoaktywne serum wyszczuplające 200ml + miniaturka 30ml NOWE * Calvin Klein Obsession Secret baslam 100 ml NOWY Tassarinian * Ziaja Rebuild masło ujędrniające do biustu 200 ml zostało około 70% WŁOSY * Brocato Vibracolor Fade Prevent Treatment odżywka - ochrona koloru 50 ml NOWE * L'Oreal Professionnel Nature maska do włosów niezdyscyplinowanych i puszących się 200 ml zostało 85 % aeronauta * L'Biotica BIOWAX A+E serum wzmacniające 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA dwudziestolatka * Wella Shockwaves krem po prostu proste - prostuje i zapewnia termoochronę 100 ml NOWY * Vatika olejek kokosowy 300 ml zostało około 85% kupiony w kwietniu dwudziestolatka FARBY DO WŁOSÓW * Vitality's Pure ekstrakt koloru czerwony 60ml NOWE * Vitality's 7.64 intensywna czerwień 100 ml NOWE * Vitality's 7.66 płomienna czerwień 100 ml NOWE * Marion szamponetka 56 intensywna czerwień 40 ml x 2 * Joanna szamponetka 05 porzeczkowa czerwień 35 g x2 LAKIERY DO PAZNOKCI * Virtual Vinylmania kolor 142 lemonade 10 ml użyty raz na wszystkie paznokcie * Essence Into The Wild kolor 01 Desert Fox 10 ml użyty raz na wszystkie paznokcie * Essence Multi Dimension kolor 57 Loce Of pink 8 ml użyty raz na wszystkie paznokcie Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-11 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
BIŻUTERIA
* Kolczyki - niektóre z nich ręcznie robione. Wszystkie w bardzo dobrym stanie, niektóre nawet nie przymierzane. - nie ma 1 * Naszyjniki ręcznie wykonane z elementów posrebrzanych, kamieni koral, perełek szklanych, perełek słodkowodnych, koralików szklanych, crackle .. * Piękny długi naszyjnik. Niestety nie wiem z czego jest wykonany. Kupiłam go jakiś czas temu i ani razu nie nosiłam. * Zestaw Yves Rocher naszyjnik + kolczyki. * Zestaw Yves Rocher naszyjnik + pierścionek (zdjęcie zapożyczone z internetu gdyż całość jest zapakowana w pudełko i zafoliowana) * Koraliki do wyrobu biżuterii. ODZIEŻ / DODATKI * Stradivarius torebka na długim paseczku NOWA PŁYTY KOMPAKTOWE Niektóre płyty nie mają oryginalnych pudełek. Zostały one wymienione na inne gdyż były porysowane bądź połamane. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, odbierają bez zarzutu. * Kasia Kowalska Samotna w wielkim mieście * Marika Put Your Shoes On / Off - Nowa, bez folii * Marika Plenty * Kasia Wilk i zespół Kto To Jedenaście * Dzioło (Nie) Porozumienie * Drimsztajn - Drimnoc singiel (egzemplarz promocyjny) * Nowe drogi Rock Pop skladanka * Dziewczyna 13 Mega Pop-dance Hits! składanka * Woman To Woman składanka 2CD * Reggae Mania The Best Collection 3CD składanka * Kisses from Spain * Broken Dreams 2CD składanka 30 Of The Most Pained Rock Anthems * Bez Obciachu CD + DVD składanka * Mozart - Mistrzowskie Dzieła płyta kompaktowa + książeczka NOWA * Droga Nr 9 film dvd w bardzo dobrym stanie Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-01 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dokładka 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za coś z poniższych:
Yves Rocher żel pod prysznic Aloes z Meksyku 200 ml NOWY Olejek Vatika Odpisz u mnie - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj podoba mi sie kilka zapachów/odlewek/próbek zerknij do mnie czy coś znajdziesz wogóle?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: "Vatika olejek kokosowy 300 ml zostało około 85% kupiony w kwietniu"
Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
u Ciebie podoba mi się alien 5ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziesz w zamian za
* Jean Paul Gaultier Ma Dame Summer 2010 Eau de Fraiche 40/100 ml kod: SA318X+ pudełko
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam,że szukasz maseczek peel-off, też mam 10 (dousaszetki 2x 7,5 ml) , więc w sumie 20 jednorazowych. Mam również maseczkę do cery tłustej rozjaśniającą i wybielającą z kwasami AHA ze SPA w Henlow UK Champneys 50 ml. Champneysa mam też dwufazowy płyn do demakijażu oczu 150 ml. Z twojej wish mam też podpaski Bella Perfecta Green i Blue- duże paki po 20 szt supercienkich 2 milimetrowych podpasek, każda pakowana oddzielnie. Mnie u Ciebie podoba się Azzaro Visit 25/ 30 ml, * Jean Paul Gaultier Ma Dame Summer 2010 Eau de Fraiche 40/100 ml kod: SA318X+ pudełko ewentualnie Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml kod: 8365071 + pudełko . Czy w świetle powyższego będziemy mogły ponegocjować? ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- glinkowa- mam z 2 dat : 2 ważne do 03,2013 i 11 ważnych do 11,2012, termopeeling+ kojąco-łagodząca też 2 daty : 6 sztuk do 02.2012 i 12 sztuk do 07.2012. Peel-off też tej samej firmy Eva Natura -producent Pollena Ewa , w tej chwili nie powiem i daty, bo są u mamy, ale też długa ważność. Mam też 2 sztuki duosaszetki tej samej firmy w wersji rosyjskiej ważne do 02.2012 brzoskwiniowa maseczka oczyszczająca do cery tłustej (zawiera trikenol, oligominerały i białą glinkę)+ brzoskwiniowa maseczka do skóry problemowej( zawiera trikenol, oligominerały i D-pantenol) 2x7,5 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() * L'Biotica BIOWAX A+E serum wzmacniające 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA * Vatika olejek kokosowy 300 ml zostało około 85% kupiony w kwietniu - alien - kenzo - elephant... Z Twojej wish mam jeszcze : maseczka do włosów farbowanych - interesuje mnie tylko z kosmetyków naturalnych bądź profesjonalna (bez silikonu) -może coś konkretnie?trochę tego mam... * nawilżające chusteczki dla niemowląt * świeczki * różne smakowe herbaty chyba tylko tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moze znajdziesz coś jeszcze za coś z tego?: Jean Paul Gaultier Classique X 35 ml/100 ml * Demeter - Jasmine 4.5ml, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1309524499 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1309524499- nr 3 i ewentualnie: - Sun Moon Star EDT 15ml spray nieużywana - Chloe woda EDT 15ml spray raz psiknięta - Lagerfeld Woman EDP 14/15ml spray Daj znać jak dotrze paczuszka ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- buu to za mało na cokolwiek...
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z perfum próbka: Histoires de Parfums - Ambre 114 0.40 ml ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Oki, to fajnie ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Okej, czyli ode mnie: Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml L'Artisan, Ananas Fizz 2ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory 1,5ml Frapin, 1697 ok. 0,8-1ml O. Durbano, Pink Quarz ok. 1ml CdG, Laurel ok.0,8ml Histoires de Parfums, 1876 Mata Hari 1ml a od Ciebie: L'Oreal Professionnel Nature maska do włosów niezdyscyplinowanych i puszących się 200 ml zostało 85 % i próbkę Histoires de Parfums - Ambre 114 0.40 ml Zgadza się? Jeśli tak to zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
- odlewka (najlepiej z atomkiem ![]() - Perfecta Extra Slim termoaktywne serum wyszczuplające 200ml + miniaturka 30ml NOWE - Thierry Mugler - Alien EDT 5ml - Yves Rocher ADN Vegetal Odnowa komórkowa krem na dzień i na noc 50 ml NOWY Co myślisz??? ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
* Vatika olejek kokosowy 300 ml zostało około 85% kupiony w kwietniu
bardzo mi zalezy,znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher ADN Vegetal Odnowa komórkowa krem na dzień i na noc 50 ml NOWY
Yves Rocher Jardins Du Monde żel pod prysznic Aloes z Meksyku 200 ml NOWY * Rexona Woman Aloe Vera dezodorant 0% alcohol 75 ml NOWY cos u mnie może?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ale i Perfectę i odlewkę? Czy to albo to?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok, to poproszę tak, jak napisałaś
![]() Perfecta Extra Slim mogę dać razem z odlewką Midnight Poison Elixir ale tylko 2 ml w sampleku. ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
* Vatika olejek kokosowy 300 ml zostało około 85% kupiony w kwietniu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.