|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
STUDIA NA UG- Wiedza o teatrze!
Hej
jestem tu nowa więc jeżeli był juz tutaj taki wątek to bardzo przeprasza. Chciałam się do was dowiedzieć coś o studiach na Uniwersytecie Gdańskim - Wiedza o teatrze. Bardzo zainteresował mnie ten kierunek i chyba on jest nowy bo nigdzie nie mogę znaaleźć progów z roku 2009. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym kierunku. Czy cięzko jest się dostać na te studia itp może znacie kogoś kto studiuje może już nie koniecznie na UG. W necie jest na ten temat mardzo mało a zafascynował mnie ten kierunek. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STUDIA NA UG- Wiedza o teatrze!
Też bym się czegoś chętnie dowiedziała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

jestem tu nowa więc jeżeli był juz tutaj taki wątek to bardzo przeprasza. Chciałam się do was dowiedzieć coś o studiach na Uniwersytecie Gdańskim - Wiedza o teatrze. Bardzo zainteresował mnie ten kierunek i chyba on jest nowy bo nigdzie nie mogę znaaleźć progów z roku 2009. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym kierunku. Czy cięzko jest się dostać na te studia itp