|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
eh co zrobic..
hej ;p pisze tutaj, zebyscie mnie jakos pocieszyly bo juz mnie to tak dreczy, ze...
a wiec tak- po tym jak zostawil mnie chlopak, przez 3 tygodnie nie mialam apetytu, moglam jesc jedna kanapeczke dziennie, a do tego biegalam prawie codziennie po 1.5h.. i tak mi zmalaly piersi, ze jak patrze na stare zdjecia jakies czy cos to odrazu rycze. OKROPNIE DUZO mi zmalaly. juz nie moge sluchac jak mi gadaja " ale Ci zmalaly piersi" az mnie roznosi ![]() ![]() ![]() moze sie ta cala wypowiedz wydac plytka... bo moze i taka jest... ale naprawde mam z tego powodu teraz straszny kompleks. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: eh co zrobic..
Popieram. Nie gapić się na cycki innych to po pierwsze. Po drugie polecam zmianę bielizny (stanika), małe zakupy, może kosmetyczka albo fryzjer dla poprawy nastroju. Zawsze pomaga na takie chandry.
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co zrobić ? przestać się gapić na cycki innych i nie szukać problemów ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
e tam ja nawet tego nie kontroluje jak sie patrze ;d eh bo to nie jest takie latwe do zaakcpetowania miec zawsze takie duze pelne piersi, w kazdej bluzce dobrze, a teraz ... eh. robie jakies masaze, zimna i ciepla woda na przemian, ale myslac logicznie - co to mi da. ;D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ma zielone pojęcie
|
A zaczęłaś już jeść normalnie? Odżywiasz się tak jak należy?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
echh, 15 lat
![]() duże cycki nie świadczą o powodzeniu, piękności i inteligencji ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze ,że dla chłopaka było warto sie głodzić.
Dobrać stanik ,jeść regularnie ,robić cwiczenia na klatkę i nie gapić sie na cycki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a dużo schudłaś, że aż tak zmalały ?
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A moze by tak zaczac normalnie jesc? To ze ci zmalaly piersi to chyba znaczy ze schudlas bardzo, wiec zacznij sie zdrowo i normalnie odzywiac, a nie jedna kanapeczka na dzien i wszystko powinno wrocic do normy. A jak tak dalej sie bedziesz zywic, to oprocz mniejszych piersi jeszcze moze zaczniesz miec problemy z okresami,a to juz sa troche wieksze komplikacje.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mają rację - jedz!
Jesteś jeszcze bardzo młoda - twoje ciało wciąż się rozwija. Jeżeli będziesz zdrowo jadła i ćwiczyła odzyskasz ładny biust. I przestań patrzeć sie na inne dziewczyny, zaakceptuj siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jak przytyjesz "pójdzie" Ci w biust.
Widać taką tendencję ma Twój organizm.
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia? Super, biegaj dalej. Ale JEDZ NORMALNIE jedna kanapeczka dla 15latki? No błagam, jak chcesz mieć znó ładny i duży biust to zacznij od rozsądnej diety. Masaże i prysznice mogą ujędrnić Ci biust- nir musisz z tego rezygnować. To plus dieta powinno dać jakieś efekty.
Poza tym- jeszcze rośniesz, nie panikuj i nie przejmuj się ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Skoro zmalały od nie-jedzenia i biegania to powinnaś więcej jeść i nie biegać tak intensywnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
.
|
przytyj to, co schudlas i wszystko powinno wrocic do normy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Jak będziesz dalej tak jadła to Ci jeszcze włosy powypadają!
Dziewczyny dobrze radzą kupić nowy stanik - w dobrych salonach z bielizną możesz poprosić brafitterkę żeby Ci np. wszyli podwójnego push-upa. Słyszałam kiedyś przez ściankę przymierzalni jak brafitterka zapropnowała i potrójnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, nie ma znaczenia...? To dlaczego chociażby tutaj na Wizażu jest pełno wątków, m.in 'mam za małe piersi, nie chcę zdjemowac stanika przy moim chłopaku' lub 'powiększanie piersi' ? ![]() ![]() Edytowane przez Sandra_92 Czas edycji: 2011-05-25 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Trochę tak.. ja w tym wiejku nie wiem jak mozna na to taką uwagę zwracac.. To nie jest odpowiedni na to WIEK.naprawdę. Ok nie odpowiada Ci to to jedz.Po prostu zdrowo się odzywaj jak chcesz cos z tym zrobic i nie biegaj po 1,5 h dziennie bo zniszyczysz sobie organizm,tymbardziej jak biegasz sama,to watpię zebyś znala zasady dobrej rozgrzewki i dobrego zorganuzowania treningu,chyba ze jest to pod opieką kogoś kto się na tym dobrze zna,trenera albo instruktora lekkiej atletyki. Zalecam cwiczenia w domu,jezeli juz chcesz cwiczyc, np pilates,albo cos z jogi.. tego pelno w internecie,mozna wybrac.
I jesc. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niektóre kobiety żyją z małym całe życie, np.jaaaa
i nie czuję się gorsza. zaakceptuj to
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
aaj dziewczyny
![]() ![]() no, dzieki za rady. wiem, ze mam 15 lat, ale poszlam do szkoly rok wczesniej i wygladam ogolnie bardzo dojrzale, a wiadomo, ze pelne piersi to jest atrybut i sie wyglada atrakcyjniej. obracam sie tez raczej w starszym towarzystwie no i wiecie jak to jest.. gdybym od zawsze miala male to bym nie narzekala, ale ja mialam duze, a teraz ... no coz, jeszcze dzisiaj kumpela mi powiedziala, ze gadala z takim jednym naszym znajomym co sie jej pytal, ze co mi sie stalo, ze mi tak zmalaly. zenujace. a wam powiem, ze mowilyscie, ze masaz itp nic nie da... nie prawda ![]() ![]() co do biegania - biegalam tyle bo lubilam to uczucie zmeczenia i satysfakcji, ze dalam rade tyle biegac. no moze czasami przeadzalam ![]() jak chcecie moge wam opisac ten masaz, czytalam na te tematy miliard stron i sobie duzo osob go chwali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.