![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Nieaktualne
NIEAKTUALNE
Zapraszam tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27869847 Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-07-01 o 16:55 Powód: koniec wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo NOWYCH kosmetyków SKINFOOD THE FACE SHOP DIOR REVLON BOURJOIS CHANEL
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
z obaw ;] poza tym teraz dopiero zauważyłam te punkty
![]()
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
To ja proponuję zapoznać się z Regulaminem, zarówno tego Forum, jak i ogólnym
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - skinfood the face shop dior revlon bourjois chanel
Zapoznałam się z regulaminem jak i napisałam, że to moja pierwsza wymiana i mogę coś zrobić niezgodnie z przyjętym szablonem, więc proszę mnie poprawiać. Naprawdę można darować sobie uszczypliwości i zbaczanie z tematu, bo off top jest niezgodny z ogólnie przyjętymi zasadami na forach internetowych, a póki co mam dwa komentarze kompletnie wyrwane z kontekstu, a nie na temat moich produktów.
Napisałam, że preferuję wysyłkę do mnie, nie napisałam, że jest to jedyna dopuszczalna dla mnie opcja. Można z tego wywnioskować, że zgodzę się na wysyłkę jako pierwsza osobie ze sprawdzonym kontem, oczekiwać będę wysyłki w momencie, gdy osoba będzie nieznana/będzie negatywnie oceniana. Ten post to nie jest wiążąca oferta, a propozycja, nikt nie musi się na nią godzić, chociażby dlatego, że nie mam żadnych punktów. Mogłabym napisać, że życzę sobie przesyłki doręczanej kurierem w paczce przewiązaną złotą kokardą - mogłabym, ale nikt nie musiałby się na to zgodzić, do czego również miałby prawo. Dlatego prosiłabym o mniej uszczypliwości, naprawdę nikt nie jest zmuszany do brania udziału w tym wątku, każdy jest zaś zapraszany do sensownych propozycji.
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-17 o 05:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
A to że traktujesz to jako uszczypliwość, to już nie mój problem. Gdybyś czytała Regulamin, to poza niestosownymi oczekiwaniami co do trybu przesyłek, wiedziałbyś także, że: - zdjęcia real powinnaś umieścić w wątku - nadać odpowiedni tytuł wątkowi (zrobiłam to za Ciebie) Proponuję zatem przeczytanie jeszcze raz. A tak dla jasnosci Jamestown też ma prawo Cię o zapytać o to o co zapytała i to też nie jest off top.
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-06-17 o 05:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
napisałam, że będzie uzupełniony temat, m.in. właśnie o zdjęcia, tryb wysyłki nie jest oczekiwaniem, jest preferencją od której bez problemu na racjonalnych warunkach mogę odstąpić (mimo braku komentarzy nie odstąpię od tego, gdy ktoś też nie będzie miał komentarzy/będzie miał komentarze negatywne-jeśli to jest wbrew zasadom, to proszę od razu ten temat usunąć, bo nie mam zamiaru ryzykować). Wydaje mi się, że to wszystko jest jasne, ale dobrze, jeśli ktoś chce się upewnić - piszę znowu.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Bourjois Healthy Mix kolor 51 - połowa lub korektor pod oczy SkinFood?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic (gdyby lotion z clinique był większy to chętnie
![]() (zdjęcia zrobione, acz gdzieś w akcji zgubił się kabelek ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki
Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. Mam poza wątkiem pędzel kabuki hakuro ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
z wątku niestety nic (hakuro też muszę odmówić, mam już sporo pędzli do twarzy, aczkolwiek mnie kusi każdy pędzel ;p więc może jeszcze się o niego upomnę
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za korektor skinfood i ewentualnie pędzelki gdy zobacze fotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś za
The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask i bronzer Chanel?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Szopenhaga - niestety też nic nie znalazłam
![]() mama_emi - też niestety nie znalazłam nic dla siebie
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-17 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;] Odpisz proszę u mnie w wątku, bo nie subskrybuję tematów. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy Może znajdziesz coś u mnie za: Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. Bourjois Healthy Mix kolor 51 - połowa ? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;]
Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - ![]() cos u mnie? [
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-06-17 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
1. SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy 2. SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p 3. Balsam do ciała Lipikar? Odpisz u mnie jeśli coś znajdziesz, jak nie będzie wiadomości rozumiem że nic. Wątek w podpisie. Co do wysyłki ja zazwyczaj robię tak że pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, ale też nie czekam aż paczka dojdzie - tego samego dnia lub dzień później idę na pocztę, czyli można powiedzieć że w większości przypadków wysyłamy jednocześnie. A raz wręcz nacięłam się właśnie na wymiance z osobą z b. dużą ilością przekupek - powiedziała że juz wysłała paczkę, tymczasem było to nieprawdą- czekała aż dojdzie moja paczka, a następnie widać ubrania nie były na nią dobre i zaczęła wymyślać że mają uszkodzenia, tylko po to bym dosłała jej zamiast tego kosmetyk na którym jej zależało wczesniej a ja nie chciałam go wymieniać. Dlatego uważam że jednak uczciwie jest wysłać razem (mniej więcej tego samego dnia). Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
🦄
|
Hej, coś u mnie? Poza wątkiem mam pomadkę w kolorze fuksji Calvin Klein (dość intensywna
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) - chodzi mi o ciemniejszy, jeśli coś znajdziesz w moich wątkach The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;] (kilka) Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za maseczkę na wągry, 5tki diora- chciałabym zdjęcia wszystkich które chcesz wymienić i brązer diora + zdjęcia
![]() odpisz w moim wątku ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie? podoba mi się podkład bourjois, maseczki
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;] (kilka)
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! krem bb/krem tonujący, kolor jaśniejszy (kilka, ciemniejszy też byłabym w stanie załatwić) Beauty Friends maseczki typu sheet mask - wiele rodzai, jeśli masz sprecyzowaną - możesz pisać (m.in. royal jelly, vitamin, ziemniak, pomidor, ogórek, aroma)
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Wyszukasz cos u mnie za puder z krzemionki?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie podoba mi sie pare lakierow?
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- oooooooo i dusze za tipsy oddam ![]() odpisz prosze u mnie
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za :
SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - kultowy korektor The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - maseczka na wągry, Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem odpisz proszę u mnie w kosmetycznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.