| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-06-02, 18:58 | #1 | 
| Rozeznanie | ♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Czerwiec

nowy wątek nie służy do reklamowania starego.

Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-06-03 o 11:07 | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:03 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: ♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Cz

czy cos za chanelke   jakies wishe?? mam golfik czarny calvin klein nowiutki  Edit: niestety chanelka nie wyglada na oryginalna wiec dziekuje ale nie jestem zainteresowana. Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-06-03 o 10:03 | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:04 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Tomaszów Maz. 
				Przekupka: 220 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inneZAPRASZAM Cz

Witaj! Może cos za : Perfumy CHANEL CHANCE eau tendre (tester) 100% oryginał, mały ubytek. Perfumy Versace Bright Cristal pojemność początkowa 35 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. 100% oryginał. Mam też pytanie o długośc tych brazylijskich drewniaczkow. | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:12 | #4 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: ♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Cz

Coś u mnie perfumy Versace?

__________________ Proszę odpisywać w moim wątku  Szukam korka m.in. do Chanel Chance edp 100ml Kenzo Flower 50ml Armani Mania 75ml (+ atomizer)  WYMIANKA ZAPACHOWA  | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:19 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

ja bardzo,strasznie,chce twojej Chanelki rozowej  ))prosze znajdz cos u mnie   | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:32 | #6 | 
| Rozeznanie | 

może coś u mnie za Versace lub Chanel?

__________________ | 
|     | 
|  2011-06-02, 19:38 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

ja jednak odwoluje propozycje...wydaje mi sie ze Chanelka nie jest orginalna...

| 
|     | 
|  2011-06-02, 19:39 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

o dobra kobieto czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za zegareczek?    
				__________________ | 
|     | 
|  2011-06-02, 20:53 | #9 | 
| Zadomowienie | 

witaj, znajdziesz cos u mnie za chanel?

| 
|     | 
|  2011-06-02, 21:32 | #10 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inneZAPRASZAM Cz

Dziewczyny wrzucę też tutaj swoją opinię odnosnie Chanelki... bo niestety ale nie jest to oryginał. Cytat: 
 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.