|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
suknia na poprawiny-skepy w Łodzi?
Czy ktoś zna fajne sklepy z sukniami wieczorowymi w Łodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: suknia na poprawiny-skepy w Łodzi?
Nie znam sklepów w łodzi z takimi sukniami, ale wiem że jak się zacznie robić cieplej to pojadę na RZGÓW- PTAK poogladac sukienki, bo tam kupowałam sukienkę wieczorową na siostry wesele, jest duży wybór i nie jest tak drogo.
Teraz mi sie przypomniało, że jest taki sklep na tym rynku koło Uniwersalu. Tam jest hala i na zewnatrz hali są sklepy i z jedednej strony jest taki sklep gdzie ma pan same suknie wieczorowe. Można przymierzać ile wlezie. Ale jest troszkę drożej niż na rzgowie. Pozdrawiam Beata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
jest sklep z eleganckimi sukniami na Narutowicza koło filharmonii... "Weronika"??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki za propozycje. Z innego źródła dowiedziałam się jeszcze o salonie sukien ślubnych "Poezja" na Sienkiewicza, gdzie mają również suknie wieczorowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
super sukienki są w sklepach DALMAtino, można nawet kupić białą jako ślubną, tyle że w skromniejszej wersji, bez halek, kół itp.
Jeden sklep jest na Piotrkowskiej przy Zielonej, a drugi koło Orbisu tez Piotrkowska - w tym mają duży wybór korobkowych butów ślubnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
W RZGOWIE W PTAKU JEST "MONA LISSA" - TAM MAJĄ REWELACYJNE SUKIENKI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.