|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Porod w cieszynskim szpitalu
mam male pytanko...czy ktoras z was rodzila w cieszynskim szpitalu?Ewentualnie w Pszczynie(woj. Slaskie)Bardzo prosze o odpowiedz -jest to dla mnie bardzo wazne poniewaz za pare miesiecy spodziewam sie mojej kruszynki i chce by przyszla na swiat w godziwych i ludzkich warunkach!
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Porod w cieszynskim szpitalu
Roznie mowia na temat Cieszyna,wiecej negatywnych relacji slyszalam niz pozytywnych,tj. niemili lekarze,niemile polozne .Ja osobiscie nie zdecydowalam sie na porod w Cieszynie ,pojechalam do Raciborz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie...tez to slyszalam!Moim ginekologiem prowadzacym jest wlasnie doktor ktory tam pracuje-super lekarz...ale co innego isc do kogos prywatnie a co innego do szpiala normalnie..strasznie sie boje choc podobno ma nagrode"szpital przyjazny dziecku"czy cos takiego!Chyba jednak zrezygnuje z jego "uslug"
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kolezanka przez cala ciaze chodzila do milej Pani Doktor (cieszyn),tez miala przyjsc do porodu ale juz jej sie nie chcialo,a obiecywala
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
no to pieknie,nie ma to jak nasza kochana sluzba zdrowia:-/a jakie szpitale polecacie?Wczoraj byla u mnie kumpela-pielegniarka(obecnie na praktykach)I stwierdzila ze fajny szpital jest w Tychach,wiecie cos moze na ten temat?Mila"obsluga"dobre wyposazenie....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

agatka