|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec-moja najnowsza wish, zobacz może masz
NIEAKTUALNE
Z ubrań: czarne, beżowe i brązowe spódniczki przed kolano i krótsze rozmiar 34, chętnie z falbankami, koronkami itp, ale nie tylko dopasowana czarna mini 34 broszki kwiaty z materiału-czarny, beżowy, czerwony, brązowy, szary itp dopasowane, nie tuniki bluzki czarne i beżowe z jakimiś falbankami, czy koronkami biżuteria bez niklu ciekawe kolczyki srebrny łańcuszek srebrna bransoletka łańcuszek niektóre kolczyki ze swarovskim, albo same kryształki-niektóre kolory Z kosmetyków: cień do brwi Silk Naturals deep brunette beżowa, brązowa szminka, taka nude, ale do ciemniejszej cery, nie "trupia" woda termalna Szukam też książek, jakieś horrory, sensacja itp W zamian to co w wątkach, mogę też poszukać poza wątkami, mam pod ladą sporo rzeczy, które waham się czy wystawić ( np mam nowe sandałki, z paseczkami na płaskiej podeszwie 37, różne zapachy avon i oriflame) jednak za wish być może zdecyduje się je oddać.
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2012-01-01 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec-moja najnowsza wish, zobacz może masz
u mnie czarna mini, zapraszam
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec-moja najnowsza wish, zobacz może masz
hej mam srebrna biżu w watku kosmetycznym oraz troche rzeczy w rozmiarze xs(34) w tym spódniczki, sukieki, tuniki itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.