|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krosty na czole :(
Witam
![]() ![]() Oto kosmetyki których stosuję na oczyszczenie skóry Mleczko 3 w 1 "Avon Care" tonik "Aloe Active" (bezalkoholowy) (wcześniej używałam toniku micelarnego Delia dermo system, ale pojawiało mi się jeszcze więcej krost) Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Krosty na czole :(
idź do dermatologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Chciałam iść do dermatologa, ale słyszałam, że przepisuje bardzo drogie leki i do tego nieskuteczne. A chciałabym jakąś radę jak je samemu zwalczyć, domowe sprawdzone sposoby, no nie wiem może maście, czy coś w tym stylu.
![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Masz jednego dermatologa w mieście? to powiedz, że nie stać cię na drogie leki i już. nie może cię wypuścić bez leków, a leczenie się na własną rękę nie jest ok.
A na trądzik z domowych sposobów jest dobra maseczka drożdżowa ![]() Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2013-06-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
w sumie racja bo sama domyślałam się już wszystkiego i nic nie pomaga. Ale spróbuję jeszcze z tą maseczką drożdżową, a jak nie pomoże to od razu idę do dermatologa.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Na pewno nie wyleczysz się z dnia na dzień, czy po jednym użyciu jakiejś tam maseczki drożdżowej, wymaga to czasu i systematyczności.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
No no, oczywiście, że po jednym użyciu nie, ale po kilku miesiącach regularnego stosowania zapewne stan cery się poprawi.. Oczywiście nie tylko dzięki maseczce, ale może ona wspomóc kurację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
poci ci sie po prostu i stad te zanieczyszczenia na czole. ja zrezygnowalam z grzywki, mimo to problem mi doskwieral dalej ( krosty). najpierw myslalam, ze to szampon ni etaki czy cos. wynalazlam krem, ktory od 3 miesiecy nazwalam "cudem"
![]() jak nadal masz grzywke to warto byloby uzyc szamponu z olejem arganowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.