|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ! Dużo nowych! Same modne! Nowy płaszcz, Oxfordy. New Look, H&M, Atmosphere.
nieaktualny
nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29753034 NAJNOWSZA DOKŁADKA- 30.09.2011!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze xs s może małe m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie, nie wciskam zniszczonych ubrań. Poszukuję na wymiankę ogólnie wszystkiego Jestem maniaczką butów!!! Także chętnie się na nie wymieniam! Ale wezmę także to co tylko wpadnie w oko Ogólnie potrzebuję :-KSIĄŻEK Marcina Świetlickiego!!! -ramonesek, skórzanych, jeansowych itd -leginsów /treginsów z kieszonkami nude/beż/czarne s m -kurtki z frędzlami H&M -sukienek wszelkiego rodzaju do połowy uda, max do kolan-wszystko z frędzlami (tuniki, sukienki, kamizelki, torebki) -boxerki lub tuniki z jakimis mhrocznymi ;D nadrukami <3 -jeansy skinny mega obcisle xs s -wisiory, naszyjniki -wedgesy -bluzki z jezusem, maryja itp -swetry, najchętniej dopasowane, chętnie z golfem, takie jak na foto nizej (+fotki niżej z tego posta) i naprawdę miliona innych rzeczy ![]() Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() SZUKAM m.in. (patrz foto) : za to oddam naprawdę dużo
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-02 o 19:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ! Dużo nowych! Same modne! Nowy płaszcz, Oxfordy. New Look, H&M, Atmosp
1 NOWY PŁASZCZ! piękny kolor mój aparat nie umie złapać jego prawdziwego koloru wiosenny/jesienny z metki S ale mi za duży, wydaje mi się że to M wymienię na coś nowego, najchętniej płaszczyk/kurtkę na jesień/zimę xs s albo coś z wish póki co rezerwacja dla izis888 2 czarny płaszczyk cieńki bez poszewki z metki 36 na moje 38 stan bdb bez jakichkolwiek wad zapinany na zamek, slicznie skrojone kieszenie 3 żakiet - kurteczka miętowa Atmosphere 36 ale mozliwe ze nawet mała 38 sie zmiesci stan idealny 4. kurteczka jeansowa fcuk rozm 38 stan bdb ![]() 5. NOWY PŁASZCZ na jesień rozm 36 stan nowy piękny!!!! nie błyszczy się tak jak na fotkach u dołu pięknie wycięty, w pasie związywany do tyłu lub do przodu-jak chcesz ![]() wymienię na coś nowego, najchętniej płaszczyk/kurtkę na jesień/zimę xs s albo coś z wish 6. marynarka z futerkiem rozm dobra na xs s może m stan bdb bez wad ![]() futerko odpinane w pasie zwiazywane jest tez dziurka na guzik, mi niestety on odpadl i trzeba sobie przyszyc jakis inny-obojętnie jaki pod spodem satynowa podszewka polecam jest swietny!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-02 o 18:08 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ! Dużo nowych! Same modne! Nowy płaszcz, Oxfordy. New Look, H&M, Atmosp
4. marmurkowa sukienka jesnowa zip
z metki chyba 14 na moje 40 42 stan idealny, ubrana tylko raz jest swietna!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wyciecia po boku elastyczny jeans ladnie podkresla figurkę 5. NOWA sukienka rozm około 40 42 bez metki, piekne falbanki ma kieszonki cudowna! manekin nosi S a wiec słabo odwzorowuje kroj sukienki 7. NOWA zielona Dunnes z metki 14 jednak na moje bedzie dobra na pewno na 40 i 42 a nawet i na 38 z dużym biustem bo jest związywana(manekin nosi S) nowa bez metki, nienoszona, dostałam, ale jest mi za duza!;( oddam za coś nowego. 8. sukienka czarna ZARA S M stan idealny raz założona na żywo ładniejsza ![]() 9. sukienka Atmosphere dzianinowa czarna rozm dobra na 40 42 stan bardzo dobry- minusik za malutknie zmechacenie pod paszkami niewidoczne, oczywiscie mozna zgolic idealna na jesień leci do ldzlejdildz 10. sukienka H&M dobra na SM i chyba L stan bdb widać na foto mam z wymianki ale jej nie nosiłam[IMG]file:///C:/Users/pc/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-9.png[/IMG]nocneszumy 11. NOWA sukienka nienoszona dobra na SML 12. sukienka H&M w panterkę rozm SM stan bdb bez wad ![]() 13. sukienka ASOS rozm dobra na sm stan bdb kupiona przed wakacjami na all minusik tylko za to ze jednemu z guziczków odpadł łepek pokazalam to na foto ale tego nie widac bo to jest z boku ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-04 o 14:32 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
11. oxfordy 36
stan bdb, założone były 3 razy do pracy w biurze, dlatego nie mają śladów użytkowania na podeszfie, jedynie zmarszeczenie z przodu(widac na foto) bedą dobre także na 35 12. Beżowe cżółenka na obcasie NOWE 37 kolor: cos pomiedzy szarym a ciemnym beżem miałam je na sobie tylko 1 raz na 15 minut!!! cisną mnie, są o jakies pol cm mi za małe;( brak sladów użytkowania!!! kupione 2 tyg temu! pasują tak na stopę 23,5 max 24cm, nie większą. wymienię na cos nowego, najchetniej inne obcasiki, ale mozna kusic, przejrzę każdą ofertę ![]() 13. czółenka Deichmann rozm 38 stan bardzo dobry -- 14. botki z ćwiekami stan bdb założone 2 razy dla mnie za wysokie dobre na stopędł 34cm rozm 37 15. NOWE KOZAKI z ćwiekami rozm6 moim zdaniem na 37 stan idealny nowe nienoszone przymierzane w domu w srodku pianka idealne na jesien ale i tez na zimę klamry można odczepiać ![]() oddam tylko za coś super extra ponieważ kozaki są ciężkie i sama przesyłka wyjdzie mnie dużo;(16. Saszki pull&bear jak z topshopu ![]() rozm dobre na 37 na 36 tez mozliwe ze bedą ok stan bdb minusik za to przetarcie widoczne na czubku a tak to wszystko ok byłam w nich jakies hmm max 5 razy! chętnie wymienie na inne buty na jesień 17. traktorki rozm 38 ja nosze 37 i nie były sporo a duże (mam wkładkę 24cm i stopa mi nie wypadała) wkładka w środku jest tak na stopę 24,5 cm stan bardzo dobry wiecej info dla chetnych ja byłam w nich jakies 2-3 razy dla mnie sa za wysokie chętnie wymienię na podobne ale nizsze Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-30 o 21:46 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
16. kamizelka H&M divided
stan idealny rozm 38 20. NOWA tuniko sukienka pudrowy róż przełamany beżem rozm xs na s tez ok NOWA, mam taką kremową więc tą oddaję bardzo elastyczna, pieknie sie dopasowywuje do ciała oddam za coś nowego najchętniej ![]() 21. asymetryczna miętowa atmosphere rozm z metki jakos 40 chyba ja nosze xs s i moim zdaniem leży dobrze stan bardzo dobey bez wad 22. Tunika z FLAGĄ założyłam ją raz! stan idealny bedzie dobra na około S prześliczna, za pupę jakoś sięga wymienię na coś extra ![]() 24. boxerka ATMOSPHERE z metki 40 ale jest ok tez na M stan bdb ![]() 25. bluzka z wilkiem rozmiar dziecięcy ale na xxs xs bedzie dobra na szczupla s tez tylko ze na chude rece bo inaczej moze pic pod pachami stan bardzo dobry 26. boxerka pudrowy róż stan bardzo dobry bez wad założona raz rozmiar L 27. prześwietna fioletowa koszula!!! z metki rozm S ale dobra bedzie tak na XS S M L ja nosze xs s i widac jak na mnie leży stan bdb, żadnych wad! marszczona u gory sliski przyjemny materiał gorąco polecam to cudeńko!!! 28. koszula marszczona kolor nie pudrowy róż, nie brzoskwinka coś pomiędzy![]() stan bdb, ma szlufki mozna przełożyc pasek brak z metki z rozm na moje oko xxs xs Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-04 o 14:30 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
20 spódnicka H&M NOWA kolor taki lekko groszkowy z metki 38 NOWA bo nie nosiłam jej 21 mini spódniczka zeberka beżowo czarna stan bdb bez wad rozm ok 36 38 22 różowa spódniczka z falbankami stan bdb kolor w realu troche rozni sie od tego na zdjęciu brak metki z rozmiarem na moje dobra na xs s m elastyczna 23. NOWA spódniczka Atmosphere z metką idealna na jesień/zimę póki co rezerwacja dla izis888 24. skórzana spódniczka eko skórka rozm 40 stan bdb w tyle suwak ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-27 o 22:00 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
20. NOWA tunika sweterkowa
z cyrkoniamii rozm ok ML nienoszona mi za duża a jest cudowna będę za niego wybredna! 21. sweter DIVIDED H&M stan idealny zadnych wad, zadnych sladów użytkowania z metki 38 ale na moje bedzie ok na xs s m w tyle rozporek przyjemny w dotyku nie gryzie 22. sweter w panterkę Atmosphere z metki SM moim zdaniem xxs xs jest bardzo mały stan dobry+++ stan oceniłam na taki ponieważ był noszony zeszłą zimą, zrobił się brzydki pod paskami(pokazałam na foto) nie będę za niego wbredna 23. kardigan Atmosphere stan idealny z metki 36 przeplatany błyszczącą nitką swietny jest ![]() rekaw 3/4 24. dziurkowany sweter rozm dobry tak na xs s m l może i xl brak metki z rozmiarem ja nosiłam na luzno stan bdb bez wad ![]() 25. szary kardigan NEW LOOK rozmiar dzieciecy ale ja nosilam na moje xs s i bylo ok tak na osoby nie wyzsze niz 165 bedzie dobry na pewno na xxs xs i raczej s stan bdb-, używany, lekkie zmechacenie, nie żeby partiami zmechacony itp, nic z tych rzeczy, po prostu gdzie nie gdzie takie rzadkie kulki,, do zgolenia lub oberwania, małe, raczej niewidoczne ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-22 o 20:12 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
23. NOWA z ZIPAMI
tunika marszczona z boków sięga za pupę nienoszona, rozm SML bardzo elastyczna 26. F&F oversize z ćwiekami z metki duży rozm ale na mniejsze też ok manekin nosi S wiec mozna sobie porównać jak wygląda stan idealny 27. tunika niebieska koronkowa rozm z metki 10 na moje dobra na sm stan bdb 28. koszule LEVIS czarna materiałowa stan idealny, nienoszona rozm około ML niebieska -brak 29. boxerka z ptakiem H&M stan bdb z metki 40 ale na s i m jest git ![]() 30. NOWA atmosphere boxerka Motyle piękny wzór i super materiał!!! kolory ładniejsze w realu niż na foto z metki UK IRL 14 na moje będzie dobra na M L niestety na moje xs s odstaje pod paszkami;( 31. bluzka z ptaszkami używana, stan bdb- wydaje mi sie ze troszkę widać juz oznaki prania ale to dodaje jej tylko uroku ![]() w tyle wiązana dobra na xs s m z metki 38 32. tunika/sukienka metki wycięte ale było to H&M miętowa długa rozm około 38 40 42 chetnym podam wymiary stan bardzo dobry ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-25 o 16:41 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
25. nowa kamizelka kożuszek F&F
z metki 40 ale na 38 tez dobra może zniknąć bo wystawiłam ją na all oddam tylko za coś super!!! 26. Atmosphere sweter kamizelka gratanowa rozm 38 na 36 tez ok stan idealny oddam za coś super 27. kamizelka z futerkiem NOWA wystawiłam na all więc może zniknąć oddam tylko za coś super rozm okolo 42 44 28. marynarka H&M H&M young 170 chyba męska, kij to wie, nie ma wcięcia w talii ale ma poduszki w ramionach stan bardzo dobry bez wad ![]() 29.czerwona marynarka carskie zapinanie ![]() kolor pięknie krwisto czerwony, na foto wyszedł bordowawy;( kolor cos jak na 2 foto, stan bardzo dobry z metki 8 ale moim zdaniem to 38 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-30 o 18:02 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
35. 2 duże sukienka floral
do przerobienia np na spódniczki czy sukienki itp mają dużo materiału materiał elastyczny35. pierścionki a) czarny H&M S b) zielony H&M L c) stare złoto ok M/L 36. paleta cieni jakieś kolory sprawdziłam z ciekawości ale ogólnie nie malowałam się nią bo mam inną pędzelek jeden tylko był użyty aha i paletka ma wadę, przykleilam ja tasma bo zawiasek był urwany, zamawiałam ja z allegro i tak właśnie do mnie doszłaleci do ldzlejdildz 37. WIEEEELKA chusta miodowa przy koncach kwiatki jest bardzo długa i szeroka pewnie ma około 150cm długosci, zmierze dla zainteresowanych stan idealny ubrałam ją raz Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-23 o 16:40 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
40. Nowa sukienka H&M
nowa bez metki nigdy jej nie założyłam;( rozm z metki s ale jest elastyczna bedzie dobra na xs s m ODDAM TYLKO ZA COS NOWEGO! 41. fioletowa sukienka obcisła z metki M na S tez ok używana, stan bdb 42. NOWA sukienka TOP SHOP z metki 12 na 38 też powinna byc ok bo jest zwiazywana w pasie nowa bez metki, rękawki marszczone, z boku zamek 43. Miętowa sukienka H&M divided z kokardą, stan idealny, tylko przymierzana, dla mnie ma za długie ramiączka, rozmiar 40 z metki 44. Nowa srebrna sukienka może być jako tunika z metki xs dobra tez na S nienoszona piękna!!! 45. Sukienka z ćwiekami tally weijl z metki bodajrze 42 ale pasuje na 38 40 42 stan bdb piękna jest 46. sukienka w kwiatki rozmiar dzieciecy ale ona pasuje na xs s a moze i nawet na M stan bdb bez wad ![]() 47. morelowa sukienka z metki M ale to chyba L stan idealny Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-09-26 o 21:53 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
40. Torebka vintage
Stan idealny, żadnych wad! normalnie tak sie nie błyszczy, jest to efekt lampy błyskowej 41. Torebka pudrowy róż można odpiąc pasek i mamy kopertówkę stan idealny, bez wad 42. Torebka H&M stan bardzo dobry + użyta jakieś 2-3 razy nie zauważyłam wad 43. zielona AWEAR torebka mozna schowac pasek i jest kopertówna jak zamsz nowa, tylko chyba metka mi sie urwałą ![]() 44. torebka Vintage stan bardzo dobry używana, ale w git stanie ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-11 o 13:39 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
60.torebka z flagą
stan bdb minusik za to ze nie ma ramiączka ale mozna przełożyć bo są zahaczki bo bokach ja nosiłam jako kopertówkę w ręce nocneszumy 61. szalik trójkątny wełniany nude 62. szalik prostokąt panterka kolor cos kolo granatu 63. perfumy stan widac na foto ten z różową nakrętką jest z AVONU oddam za drobiazgi lub dołożę do większych wymian ![]() 64. różne NOWE kosmetyki Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-02 o 18:07 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
77. 2 sweterki ZARA
stan bdb dobre na xs s m 78. zamszowa koszula jest męska, ale ja nosiłam na moje xs s rozm L najlepiej bedzie chyba wyglądać na M jest super, jak prawdziwy zamsz kolor camelall Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-10-04 o 14:29 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1313
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
14141
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
15411414515
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
166666
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
178
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
`818
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
196
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
2020
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
21212121
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...=1314901611??:) oddam nawet parę rzeczy
poza wątkiem mam sukienkę panterkę
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosić o wymiary tej nowej spódniczki z Orsaya? Z jakiego ona jest materiału? Coś ewentualnie u mnie za nią?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1314903738
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

ponieważ kozaki są ciężkie i sama przesyłka wyjdzie mnie dużo;(

poza wątkiem mam sukienkę panterkę