|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Biostyulator do włosów
Kupiłam wczoraj biostymulator do włosów, bo znudziły mi się już kuracje które nic nie dają i domowe sposoby, po których moje włosy wyglądają jeszcze gorzej. Biostymulator poradziła mi mama, która sama go używa i ma piękne włosy. Czy to, że Ja mam proste i blond włosy, a ona ma kręcone i brązowe ma jakiś wpływ na działanie biostymulatora? Czy któraś z Pań go używa? Mój to biostymulator do włosów Mario Luigi. Na etykiecie napisali, że wzmacnia, regeneruje i sprawia, że włosy szybciej rosną. Mam nadzieję, że efekt będzie szybko widoczny. Jak możecie doradźcie mi.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Biostyulator do włosów
ja jakoś nie wierzę, że to coś może zdziałać jakieś cuda. Myślę że efekt będzie porównywalny do wcierek typu seboradin czy radical
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biostyulator do włosów
Ja mam Kamiwaze trudno mi cos powiedziec bo uzylam kilka razy a teraz czekam na Mario Lugi
Ja go uzywam przeciw ywpadaniu włosów i do łupieżu p[óki co łupiez znika wiec mysle ze dziala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.