|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Puder w kamieniu Rimmel Stay matte kto używał ??
Mam pytanko noszę się z zamiarem kupienia pudru Rimmel stay matte - czy ktoś może mi napisać czy jest dobry i czy dobrze matuje ?? Mam podkład z tej samej serii i mimo złych opinii na KW jestem z niego zadowolona choć nie matuje na długo. Dlatego też chciałabym musnąć pędzelkiem cerę przed wyjściem. I zastanawiam się właśnie nad tym puderem. Będę wdzięczna za opinie, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Puder w kamieniu Rimmel Stay matte kto używał ??
Uzywalam tego pudru, ale niestety nie zachwyca - buzia mi sie swiecila po ok 2 godzinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Puder w kamieniu Rimmel Stay matte kto używał ??
Hmmm no własnie ja też chciałam kupić sobie odcień transparentny który powinnien właściwie nie dawać koloru,jeszcze jednak troszkę poczekam i zasanowię się choć widziałam, że jest bardzo tani w Rossmanie ok 17 zł. EEee tam biegnę do sklepu jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puder w kamieniu Rimmel Stay matte kto używał ??
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mialam ten puder ale mi nie odpowiadal..nie matowal zbyt dobrze i byl poprostu niewidoczny takze nie widzialam roznicy jak sie nim malowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Dal mnie ten puder jest idealny, będę mu wierna jeszcze bardzo bardzo długo a narazie rozpoczęłam 4 opakowanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie wczoraj zakupiłam ten puder w Rossmanie. Koszt, jaki poniosłam to 18,99 PLN (był w promocji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.