|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Roxy
Witam
![]() Wiem, że o tej porze roku może wydać się to dziwne, ale chciałam zapytać czy któraś z was może mi doradzić co do zakupu kurtki Roxy przez internet. Latem można kupić ją o wiele taniej (jak już znalazłam), problem w tym, że obawiam się zakupu na ślepo - przecież w rzeczywistości rozmiar może okazać się za duży. Mimo zamieszczonej tabeli o rozmiarach nie jestem pewna co wybrać ![]() Mój wzrost wynosi ok 1,66. Wg tabeli wydaje się że S nie powinna być zła. CZY KTÓRAŚ ZAMAWIAŁA KIEDYŚ JĄ PRZEZ INTERNET ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Roxy
a na jakiej stronie kupujesz? jeśli masz S, to możesz kupić dziecięcą
![]() ![]() ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dokładnie to nie wiem jaki to sklep, bo moja siostra go znalazła. Wiem, że jest to po prostu jakiś sklep z rzeczami snowboardowymi
![]() Jestem szczupła ale S-ek raczej nie noszę bo zawsze wybieram luźniejsze ciuchy, dlatego mam dylemat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Teraz te kurki można kupić spokojnie -50% tylko trzeba umieć znaleść. Sama się zastanawiam czy nie zamówić tylko też nie wiem co z rozmiarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Znaleźć można ale jak już mówiłam jest to końcówka kolekcji.
Tak czy owak - chyba zdecyduję się na S bo M może być za potężna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wez Ske, Roxy ma zwykle ciuchy wieksze niz wskazuje na to rozmiar.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.