|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Terapia laserowa
Hej. Ostatnio usłyszałam o nowej metodzie zagęszczania włosów, polega ona na terapii laserowej. Cena jest dość przystępna, jednak nie wiem czy kuracja daje pozytywne efekty i tu właśnie będzie moje pytanie: Czy ktoś z was skorzystał z tej kuracji i czy przyniosła jakieś efekty?
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Terapia laserowa
zaciekawiłaś mnie, nigdy nie slyszalam o czymś takim, moglabys przyblizyc na czym to polega oraz ile kosztuje?
i gdzie mozna wykonać?
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze słysze i tez jestem ciekawa
Póki co kojarzy mi się to jedynie z laserową metodą doczepiania wlosów
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja sporo dowiedziałam się z tej strony http://www.extendstudio.pl/Zakres_us..._laserowa.html jest jeszcze coś takiego jak oaze, to taki jakby kask, który też powoduję zagęszczanie włosów z tego co czytałam(O nim też można znaleźć na tej stronie)
a oto cennik http://www.extendstudio.pl/Cennik/Terapia_laserowa.html. Pierwszy raz usłyszałam o tym w radiu, że ta metoda jest wykonywana w Kielcach, a czy w innych miastach.. pewnie tak, ale to już każdy indywidualnie musiałby się dowiedzieć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

i gdzie mozna wykonać?