|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Koraliki zapasowe do sukni Demetrios 2751-pilne
Witam
Dziewczynki pilnie poszukuję koralików od sukienki Demetrios modelu 2751 (które są dodawane do sukienki jako zapasowe). Bardzo proszę o pomoc. Kupiłam sukienkę od pierwszej właścicielki która niestety wybyła już za granicę (oddalam ją teraz do prania i odpadło sporo koralików po praniu a niestety pralnia nie chce za to wziąć odpowiedzialności) ![]() Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Koraliki zapasowe do sukni Demetrios 2751-pilne
Koralików niestety nie mam, ale może próbuj kontaktować się w pierwszą właścicielką- jakaś rodzina na pewno jest w Polsce i moglaby Ci je wysłać.
Spróbuj też iść do salonu demetrois i może tam Ci sprzedadzą/ zamówią?. Ja do swojej sukni co prawda nie zamawialam w salonie koralików, ale próbki materiału i nie było żadnego problemu ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koraliki zapasowe do sukni Demetrios 2751-pilne
Może poszukaj na allegro dziewczyn które sprzedają takie suknie i zapytaj czy nie sprzedałyby Ci samych zapasowych koralików. Powodzenia w szukaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.