|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Domowy sposób na te buty...?
Jak pech to pech.
W momencie, gdy kupowałam te buciki nie było mojego rozmiaru, więc kupiłam o 1 rozmiar (jak nie 1.5) za małe ![]() Problem polega na tym, że bardzo je lubię i jak normalnie bym je wyrzuciła, tak z ta parą tego nie zrobię. Rok temu w wakacje, gdy wysiadałam z samochodu stanęłam tak niefortunnie, że obcas wjechał mi pomiędzy kamienie ![]() Teraz pytanie. Jak samemu w domu je "naprawić"?. Lakier odpada, szewc raczej tu też nie pomoże... Co myślicie o kupieniu wstążek pod kolor i przyczepieniu kokardek z tyłu? Tylko na co te kokardki przykleić jak już? ;/. ![]() Przepraszam, jeśli wątek w złym temacie. Edytowane przez 9dc9f077b88e2e6074b7e6b2ea51cb621a80eea0_6418f3a67e28c Czas edycji: 2011-06-13 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Domowy sposób na te buty...?
kiedyś też tak zdarłam buty z racji tego, że na lekcjach siedziałam opierając właśnie tą stroną obcasa o podłogę... i jedyne chyba wyjście to szewc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
No właśnie w tym problem, bo nie wiem czy w okolicy jest dobry szewc, który mi ładnie to zrobi, tak żeby nie było prawie wgl tego widać. Ciężko będzie z takim kolorem ;/.
A ile płaciłaś? Chciałabym się mniej więcej w cenach zorientować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja płaciłam jakieś 20 zł, ale nie wiem jak w innych miastach. Moje jest dosyć małe-25 tys mieszkańców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.