|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Grafika komputerowa
Hej, chciałabym zapytać, czy ktoś odbywa albo kończył jakieś kursy grafiki komputerowej. Kończę właśnie studiować informatykę, ale programowanie to jednak trochę nie moja bajka. Chciałabym, żeby kurs dał mi solidne podstawy. Finalnie chciałabym później pracować np. w agencji reklamowej.
Zależy mi, żeby był to dłuższy kurs, np. półroczny bądź roczny, obejmujący dużo praktyki. Zamierzam naprawdę się do niego przyłożyć, ćwiczyć to, co mi pokażą, żeby zdobyć jakieś realne umiejętności. W zależności od tego, jak długi i dobry będzie, mogę na niego przeznaczyć odpowiednio dużą kwotę pieniędzy. Może kosztować i 10 tysięcy, o ile pójdzie za tym odpowiednia jakość. Jeżeli stacjonarnie - musi to być Kraków. Jeżeli nie, obojętne. Czy ktoś może coś polecić? Ewentualnie, czy ktoś może coś odradzić, żebym wiedziała, jakie kursy obchodzić szerokim łukiem? Póki co znalazłam szkole-grafiki oraz studia dwuletnie na WSE (wiem, to nie kurs, a do tego drogie), ale ani jedno, ani drugie niezbyt mnie przekonuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grafika komputerowa
A sprawdzałaś, co ma w ofercie Cosinus? Ja co prawda teraz chcę iść do liceum plastycznego (jest tam też grafika), ale takie kursy chyba też mają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.