![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CE Ferulic, Vichy, Calvin Klein, Gucci, YSL, Juicy Cuture, ...
NIEAKTUALNE
Kosmetyki pielęgnacyjne: - serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane, - maseczka oczyszczająca Hypo-Sensible Purifying Mask Academie, NOWE 4 szt. (w całym opakowaniu jest ich 6). - mleczko 3 w 1 do demakijażu twarzy Vichy poj. wyjściowa 300 ml, zostało między 2/3 a pół opakowania, - nawilżająca maseczka do twarzy Hydraphase La Roche-Posay (dwie nowe saszetki), - krem do ciała Tono Borghese, poj. wyjściowa 170 ml - zostało pół opakowania, Kolorówka: - błyszczyk Calvin Klein Delicious Light Glistening Lip Gloss nr 319 Ultimatum, NOWY, - piątki Dior 140 twiglight miniatura, użyta raz (zdjęcie wkrótce), - pojedyńczy cień Sephora jasny beż (miniatura), - pojedyńczy cień Sephora brąz (miniatura), - pomadka Calvin Klein nr 119 Rose Berry, NOWA, - lakier do paznokci Resist&Shine Titanium L'Oreal nr 731, użyty kilka razy (ciemny granat z mieniącymi się drobinkami), - lakier do paznokci Resist&Shine Titanium L'Oreal nr 735, użyty kilka razy (czarny z mieniącymi się drobinkami, - krem do depilacji Veet skóra wrażliwa, NOWY - spray nabłyszczający Blondme Schwarzkopf Professional, użyty 2 razy, Zapachy: - Gucci by Gucci edp pojemność początkowa 50 ml została mniej niż połowa ok. 22-23 ml (korek jest porysowany), - Red Delicious DKNY ok. 15/30 ml, - Eau du Soir Sisley miniatura 2 ml, NOWA - perfumowany balsam do ciała Juicy Couture, 250 ml NOWY kartonik zafoliowany, - perfumowany balsam do ciała Elle YSL, 75 ml, Akcesoria: - kosmetyczka Yves Rocher, NOWA z metką - dwie kosmetyczki Clinique, NOWE Próbki (dołączam gratis do wymianek): - Active C (dla skóry normalnej i mieszanej) tubeczki 2 x 5 ml. Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: CE Ferulic, Vichy, Calvin Klein, Gucci, YSL, Juicy Cuture, ...
cd
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane,
- maseczka oczyszczająca Hypo-Sensible Purifying Mask Academie, NOWE 4 szt. (w całym opakowaniu jest ich 6). - mleczko 3 w 1 do demakijażu twarzy Vichy 300 ml, NOWE, nieotwierane, - nawilżająca maseczka do twarzy Hydraphase La Roche-Posay (dwie nowe saszetki), cos u mnie za cos z tych?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- Gucci by Gucci edp pojemność początkowa 50 ml została ponad połowa (korek jest porysowany), - perfumowany balsam do ciała Juicy Couture, 250 ml NOWY kartonik zafoliowany, - perfumowany balsam do ciała Elle YSL, 75 ml, lub za same balsamy?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]() |
#7 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za cienie diora?
pozdrawiam
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
- spray nabłyszczający Blonde Schwarzkopf Professional, użyty 2 razy,
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A JA PO - Gucci by Gucci edp
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() Znajdziesz coś u mnie za poniższe? - Red Delicious DKNY ok. 15/30 ml, - Eau du Soir Sisley miniatura 2 ml, NOWA i którąś z kosmetyczek ?
![]() |
#11 |
BAN stały
|
hej cos z listy ponizej moze??
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Dior ultra gloss – 757 red Christina augilera edp- perfumy EDM cien big, kolor: dark brown NYX szminka rea N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy revlon custom creations podklad lush dark angel probka peelingu inglot amc multicolour system highlighting powder URBAN DECAY surreal skin mineral make up kolor: illusion Maestro pedzel do liner goldwell flat marvel citre shine miracle anti-frizz serum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
kochana1989, magdalenka2, luskap, sikorka1408, beyza, kotwilka - niestety nic nie znalazłam
KuNu - w wątku niestety nic nie znalazłam, ale w podpisie widziałam Hermes Eau Merveilles, na którym bardzo mi zależy. Może wchodziłaby w grę jakaś odlewka? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- protka - odpisałam u Ciebie ![]() hot_summer - niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lakier granatowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
- perfumowany balsam do ciała Elle YSL, 75 ml,
cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26043477 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj,
coś u mnie za: serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
alleyezonme, m139, DAISSY - niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna.
![]() Tylko nie wiem czy chcesz oddać za piankę wszystkie trzy rzeczy, które wymieniłam? Czy mam się ograniczyć ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za piątki Dior 140 twiglight miniatura, użyta raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz może coś u mnie za mleczko 3 w 1 do demakijażu twarzy Vichy 300 ml, NOWE nieotwierane?
![]() Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane - Gucci by Gucci edp pojemność początkowa 50 ml została ponad połowa (korek jest porysowany) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
esterie, magduśka - niestety nic.
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
interesuja Cie tylko te dwa tusze do rzes?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Nie tylko, podałam te dwa dla przykładu bo raczej gustuję w pogrubiających
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
- perfumowany balsam do ciała Juicy Couture, 250 ml NOWY kartonik zafoliowany, - serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Odpisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nic nie widzę u Ciebie.. może chowasz coś pod ladą?
![]() Najbardziej to mi się marzy Flowerbombka za Lolę ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuję. Wolę poczekać z wymianą sukienki na coś, czego napraaawdę będę pragnęła ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.