|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Gotujące E przeciwniczki
Witam
![]() Tak, wiem jest osobny dział na tematy kulinarne, ale tam jest wszystko porozkładane, a myślę, ze fajnie by było pogadać o wszystkim:
![]() Ja powiem coś o sobie. Jestem bardzo specyficzną osobą, od jakiegoś czasu bardzo nasila mi się nie jedzenie wszystkiego co chemiczne, wszystko lubię robić sama. Jak jestem w sklepie to staram się kupować tak żeby produkty miały jak najbardziej naturalny skład. Osoby mi bliskie mają ze mną przerąbane ;D. Wydaje mi się że sama trochę przeginam ;d. No teraz będę się nieco w tym przystopować, budżet mnie ogranicza. Poza tym co wszystkich wkurza, ( to akurat połączenie dwóch moich zwariowań- planowanie) jem co ok 3 godziny i jak wiem, że za pół godziny będzie moja pora na jedzenie to nigdzie nie wyjdę z domu ;D staram się tego pilnować. Doszło już do tego, że nie jem nic między posiłkami, żadnych czekolad itp. Leży u mnie w szafce wielka czekolada i nie wiem kiedy ją zjem ;D Poza tym kocham gotować, to moja największa pasja, uspokaja mnie, sprawia, że moja nerwica znika na czas jak coś pichcę ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gotujące E przeciwniczki
Hej, mamy ze sobą coś wspólnego
![]() ![]() Por posiłków nie trzymam, tylko jeden jem regularnie, obiad. Widzę wpływ konserwantów, barwników na skórę, samopoczucie i zdrowie. Aktualnie nie jem nic, co ma E w składzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gotujące E przeciwniczki
Widzę wpływ konserwantów, barwników na skórę, samopoczucie i zdrowie. Aktualnie nie jem nic, co ma E w składzie.[/QUOTE]
Jest jeszcze coś co nie ma E? Mysle że nawet mąka ma jakieś przeciw zbrylacze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.