|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Daæ sobie z nim spokój ?
Pisa³am ten w±tek ale siê nie doda³ , wiêc teraz powiem rzeczowo i w skrócie.
Ch³opak do którego zaczynam co¶ czuæ spotyka siê ze swoj± by³±. By³a zostawi³a go dla jego kuzyna , i nadal z tym kuzynem jest. X (nazwijmy tak tego ch³opaka) od jakiego¶ czasu spotyka siê z ni± , ca³uje razem spêdzaj± czas. Pocz±tkowo mówi³,¿e robi to by siê na niej odegraæ . Twierdzi³,¿e trochê j± pobajeruje i to zakoñczy. Dzisiaj siê dowiedzia³am od naszej wspólnej przyjació³ki ¿e prosi³ j± by w razie czego powiedzia³a tej dziewczynie , ¿e X nie utrzymuje z ni± kontaktu. czy¿by mu jeszcze tak na niej zale¿a³o skoro go zrani³a ? Chyba widzi,¿e raz ju¿ go zostawi³a a teraz zdradza z nim swojego ch³opaka ? On tego mo¿e nie rozumieæ ? Najbardziej dezorientuje mnie to,¿e on prawie codziennie do mnie pisze. A ja coraz bardziej zaczynam go darzyæ sympati±. Chcia³am nawet zaprosiæ go na wesele jako osobê towarzysz±c±. W tej sytuacji to chyba jednak nie ma sensu. On nie wie,¿e ja wiem o jego spotkaniach z by³±.Postanowi³am sobie,¿e gdy znowu napisze powiem mu ¿e o tym wiem i ¿e musimy zaprzestaæ kontaktu bo dziewczyna bêdzie zazdrosna (tak z irioni± , bo ona ma przecie¿ ch³opaka). Wiem,¿e bêdzie mi go brakowa³o bardzo ale nie chce siê w nim zakochaæ i zostaæ zraniona. Co zrobiæ ? (
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 069
|
Dot.: Daæ sobie z nim spokój ?
Zdecydowanie daæ spokój, takie dupki nie nadaj± siê na facetów do zwi±zku.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Nie wiem nad czym tu sie zastanawiaæ? Ch³opak zachowuje siê jak ostatni z³amas, a Ty zastanawiasz siê czy daæ sobie spokój. Je¶li masz do siebie resztki szacunku to sama sobie odpowiesz.
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 198
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 069
|
A potem bêd± kolejne w±tki: "jestem z nim ju¿ rok, chyba mnie zdradza", "czy mnie zdradza"??? Bycie z takim z³amasem, to jak proszenie siê w k³opoty w ¿yciu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
U¿¿¿ to szachista siê znalaz³ - ciekawe, której kole¿ance by zleci³ powiedzenie swojej by³ej, ¿e Ciebie pobajeruje, pójdzie z Tob± na wesele a potem to urwie
![]() Chyba, ¿e ta historia o jego spotkaniach z by³± to jakie¶ plotki a nie prawda? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 977
|
Cytat:
Autorko! zajrza³am do mojej magicznej kuli...tak, to ten najlepszy dla ciebie i jedyny- bierz go, nawet siê nie zastanawiaj!
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Chcia³am wierzyæ,¿e to nieprawda , ¿e tak nie jest , w koñcu nie widzia³am ich razem ale chyba jednak to prawda dlatego postanowi³am urwaæ ten kontakt. Dowiedzia³am siê o tym dzisiaj , mysla³am ¿e temat by³ej zamkniêty raz na zawsze, a jednak nie. On naiwny my¶li ¿e ja nic nie wiem...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 204
|
Z Twojej wypowiedzi wnioskujê, ¿e ch³opak jest pamiêtliwy, lubi bawiæ siê cudzymi uczuciami oraz nie ma oporów do czu³o¶ci z by³± partnerk±, która jest z jego kuzynem.
Idiota jaki¶. Znajdziesz kogo¶ lepszego - z takim ch³opakiem to same problemy, narobisz sobie tylko przykro¶ci, lepiej zrezygnowaæ póki nie kojarz± Ci siê z nim wszystkie przedmioty i miejsca. Daj sobie spokój. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Olaæ, zapomnieæ
nie warto...
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 714
|
Dziewczyno daj sobie z nim spokój.
Nie ³ud¼ siê !
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 397
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 257
|
kole¶ od pocz±tku krêci i siê mota, wiêc nawet siê nie zastanawiaj.
w ogóle jaki¶ intrygant i dwulicowiec o pokrêtnych intencjach. radzê pana skre¶liæ! |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
Moim zdaniem ch³opak albo traktuje Ciê jako deskê ratunkow±, albo po prostu "lubi kobiety".
Wg mnie z tym sms'em to dobry pomys³. Bo wprost powiedzieæ, ¿e nie podoba Ci siê jego postêpowanie chyba nie jest dobrym rozwi±zaniem, bo o ile dobrze mniemam nie jeste¶cie ze sob±? A flirt niektórzy traktuj± jako chleb powszedni... czyli nic istotnego (nic Ci nie obiecuje, wiêc nie masz mieæ o co pretensji). |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 910
|
ciagle zastanawiam sie dlaczego dziewczyny SAME PCHAJA sie w bagno z pelna swiadomoscia a potem cierpia i placza...zupelnie nie pojmuje... jak rowniez nie pojmuje jak mozna CZUC cos do kogos kto jest takim kombinatorem...jak mozna cos czuc do takiego czlowieka,z ktorym nawet sie nie jest... na czym te swoje "uczucia" opierasz co? wyglad kasa ? urok osobisty? bo charakter odpada...
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 344
|
Cytat:
Jak mozna byæ tak, nie wiem , za¶lepionym? Co oni maj±, te buraki kombinatorskie? Przykro patrzeæ ile w±tków na intymnym dotyczy z³ego, naparwdê patologicznego traktowania kobiet przez ich partnerów. Niektóre kiedy¶ pisa³y ¿e s± gotowe to przeczekaæ, bo przecie ,, T¯,, wyrosnie. TRAGEDIA |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 114
|
Jak dla mnie ca³a historia to jedna wielka telenowela....
Go¶æ ma laske... ona sie puszcza z kuzynem... wiêc go¶æ potem puszcza siê z ni± na z³o¶c jej i kuzynowi...ale on ma kolejn± laskê... i teraz to on zdradza.... i do tego maj± przyjació³kê... tak lojalna, ¿e on jej siê zwierza, ¿e zdradz± t± now±...ale, ¿e to te¿ przyjació³ka nowej to ona jej wszystko powtarza... bêd±c nielojaln± wobec niego... i do tego inni "Przyjaciele" mówili, ¿e on taki porz±dny... Tyyy zostaw go bo siê mo¿e okazaæ, ¿e on jest twoim bratem... lub kuzynem... i tak jego kuzyn bêdzie z tamt± lask±...a on bêdzie z tamt± lask± tez i ze swoj± kuzynka (Tob±)...na zakoñczenie to bym siê jeszcze pu¶ci³a z tym jego kuzynem... czyli w zasadzie kuzynem kuzyna co pewnie tez jest twoim kuzynem... 7 woda po kisielu.... a na koniec lojaln± przyjació³ka oka¿e siê, t± z³± intrygantka i zabierze Ci ca³± kasê i bêdziesz tym serialowym "kopciuszkiem". Dosta³am schizofrenii. B±d¼ ponad tym... niech oni krêc± 125617 odcinek bez Ciebie...
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
To nie jest mój ch³opak , wiêc nie jestem t± now±
Ale fakt , telenowela.. Jak najszybciej muszê zakoñczyæ t± znajomo¶æ .
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 114
|
Cytat:
M±dra dziewczynka
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Mam jeszcze pytanie... co mog³abym mu napisaæ w tej ostatniej wiadomo¶ci ? Chcia³abym mu co¶ przygadaæ ¿eby siê opamiêta³ i trochê zm±drza³ , mimo wszystko jest mi go ¿al ¿e tak sobie marnuje ¿ycie i traci ¿ycie czekaj±c na niewiadomo co. Nasza przyjació³ka ju¿ siê do niego nie odzywa po tej akcji , ja teraz bêdê nastêpna...Jak my¶licie jest szansa ¿e do takiego typa co¶ dotrze i siê opamiêta ? Mnie siê wydaje ¿e on by³± jeszcze bardzo kocha, ale na co on liczy ? Ona jest z tamtym , ju¿ raz go zostawi³a teraz zdradza swojego ch³opaka z nim. Dziwne ¿e sobie jeszcze opinii o niej nie wyrobi³. Mo¿e oboje siebie warci.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 344
|
¯AL ci go?? we¼ dziewczyno siê opamietaj i nie my¶l jeszcze o tym, ¿eby kolesiowi u¶wiadamiaæ jakie b³êdy robi, skoñcz t± znajomo¶æ i zajmij siê swoim ¿yciem.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
No dobra, ale podpowiecie mi jak mam to rozegraæ ? Tzn zakoñczyæ znajomo¶æ ? On nawet siê nie domy¶la,¿e wiem co wyprawia ze swoj± by³± . Gdy napisze chcia³abym mu tak delikatnie zasugerowaæ ¿e ma siê zaj±æ ni± , chocia¿ nie jest jego a mi daæ spokój bo nie chce wchodziæ w dziwne uk³ady , trójk±ty czy niewiadomo co.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
To chyba zale¿y, jak blisko jeste¶cie ze sob± - je¶li narobi³a¶ mu jakich¶ nadzieji, raczej powinna¶ wyja¶niæ wprost, ¿e lubisz go, ale nie podobaj± Ci siê jego relacje z by³± i ¿eby siê zg³osi³, jak ogarnie swoj± przesz³o¶æ.
Metoda ma jedn± wadê - pewnie facet jak to facet, zacznie czarowaæ, je¶li nie jeste¶ na 100 procent pewna, ¿e chcesz uciekaæ, mo¿esz siê daæ przekabaciæ. Ale je¶li by³ miêdzy wami tylko niewinny flirt, nikt Ci nie broni siê ot tak sobie rozmy¶liæ bez powodu
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

(

jak ch³opu zale¿y, to ¿eby ska³y sra³y, a mury pêka³y, to znajdzie czas i sposób, ¿eby siê z Tob± skontaktowaæ...

nie warto...

Jak mozna byæ tak, nie wiem , za¶lepionym? Co oni maj±, te buraki kombinatorskie? 

M±dra dziewczynka