![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Emporio Armani Diamonds i Femme de Montblanc
witaj, nie mam niestety ysl, ale moze znajdziesz cos u mnie za diamonds?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Armani Diamonds? Poza wątkiem mam nową Vanilla Fields.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za Diamonds??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Armani Diamonds ? Duuużo oddam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo chętnie przygarnę Armani Dimonds - zapraszam do wątku oczywiscie wchodzi w grę wymiana dwa lub więcej moich zapachów za jednen Twój. poza wątkiem mam jeszcze Ogranze Givenchy 30 ml z ubytkiem jakiś 5- 7 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
_cup of tea_ - u Ciebie interesowałoby mnie (bardzo) Gucci Guilty i Curious BS.
marynka42 - ciekawa propozycja, jutro będę w mieście więc zapoznam się z tym zapachem. Jaka pojemność? Dziewczęta, po za _cup of tea_ i marynka42 nie znalazłam niestety nic co by mnie porwało. Przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za armianiego? odpisz proszę w moim wątku
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Tu jest moja "mała" WISHlista, mam nadzieję znaleźć coś z niej u Was
![]() YSL - Elle, Babydoll, Parisienne (lubię wszystkie ich zapachy) Paco Rabanne - Ultra Red, Lady Milion Chopard - Happy Spirit Magical Nights, Happy Spirit Gucci - Guilty Juicy Couture - Viva la Juicy! (cokolwiek z JC) Jesus del Pozo in black Cartier - Delices de Cartier Giorgio Armani - Acqua di Gioia Diesel - Denim Femme Kenzo - Jungle Tiger Britney Spears - Fantasy, Midnight Fantasy, Curious DKNY - Red delicious Versace - Versus TM - Alien, Womanity, Angel Sunessence Lagoon Blue, Angel Sunessence, Angel Sunessence Ocean d`Argent] Moschino - Funny Avon - Perceive, Far away, RARE GOLD, TRUE GLOW!!! Carolina Herrera - 212 VIP Chanel - Chance Christian Dior - Hypnotic Poison Christian Dior - Miss Dior Cherie Coty Beyonce - Heat Coty - Playboy Play it... D&G - Light Blue Escada - Absolutely Me, Desire Me Guerlain - Aqua Allegoria Mandarine Basilic Lolita Lempicka - L de Lolita Lempicka Nina Ricci - Nina L’Elixir, Nina, Les Belles Delice d'epices Van Cleef & Arpels - Oriens Vera Wang - Princess Najlepiej, gdyby pojemność mieściła się w granicach 45-50ml, ew. kilka z w/w w mniejszych pojemnościach. Liczę tylko na oryginały, gdyż sama pod tym względem jestem rzetelna ![]() Bardzo proszę o odpisywanie w moim wątku ![]() Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-06-22 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Z Twojej Wish posiadam Paco Rabanne Ultrared (dokładka w moim wątku), poza wątkiem J'adore edp ok. 15/50ml, ewentulanie Davidoff Cool Water ok. połowy z 50ml
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A może zainterowałyby Cię odlewki jako uzupełnienie do Ultrared? Mogłabym dodać odlewki, które są w wątku, a spoza mam jeszcze Chanel Chance edp, edt i eau fraiche.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za armani?zerknij do obu watkow
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- z twojej wish mam Naomi Campbell - Cat Deluxe with Kisses, Cat Deluxe nowe flaszki kupione tydzien temu jedne moge oddac Elizabeth Arden - 5th Avenue avon far away odpisz prosze u mnie
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Chanel edp i eau fraiche mogłabym odać po 2-3 fiolki 1ml, a Chanel edt to z 1ml, bo niewiele mi zostało.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a co Musiałabym dołożyć do BS Curious - bo to 30 ml? mam jeszcze dolewkę BS Fantasy ok. 15 ml to mogłabym dołożyć do Curious.
co do Gucci to ich jest ok. 70 ml wiec więcej niż Twoich Diamencików ![]() To jak robimy ? ![]() Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2011-06-20 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Najchętniej wymieniłabym się za Guilty, ale jest ich o 20ml więcej niż moich...
Chyba będę musiała obejść się smakiem ![]() Przepraszam ![]() Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-06-20 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
za diamonds z Twojej wish mam poza wątkiem heat beyonce, jakbyś była zainteresowana to poszukam czegoś jeszcze bo mam tylko 30ml ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś u mnie coś za Mont Blanc??
Mam L LL, Fantasy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Na ostatnim zdjęciu, Lola mruga do mnie z 2-go planu
![]() Nie chcialabyś wymienic JEJ na Dior Hypnotic Poison lub Baby Doll? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Niestety, Loli nie oddam za żadne perfumowe skarby (mój 1 "droższy" perfum, kupiony tuż po wypłacie
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- mała82 - wymieniłabym Montblanc, ale tylko za całe Fantasy które posiadasz, ew. całą Escadę Magnetism ![]() ![]() Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-06-20 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Niestety Elle nie posiadam, dlatego ze mam Dior-a Midnight Poison, a te dwa zapachy są dla mnie łudząco podobne ![]() ![]() No nic szkoda, myslalam ze się pozbedę HP, bo w zeszlym tygodniu kupilam HP Sensuelle, wiec dwa podobne zapachy sa mi zbedne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za diamonds?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Samotna buteleczka Montblanc spogląda na mnie tęsknie z toaletki. Która z Was ją przygarnie?
![]() ![]() Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-06-21 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie, w watku mam Lolita Lempicka, Si Lolita 25 z 50ml
moge zaproponowac tez 24 z 25 ml D&G Light Blue |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.