![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Luckyscent - zakupy lipiec 2011, całe flakony
Zakupy pomyślnie zakończone
ZAKUPY > 700zł Zapraszam do wspólnych zakupów (tylko pełne flaszki i próbki) 1. Nazwa i www sklepu: http://www.luckyscent.com/ 2. Kraj: USA 2 a. Waluta rozliczeniowa i kurs waluty: dolar, 1$ - 2,90 zł (ewentualne nadwyżki wynikające z kursu będą zwracane po rozliczeniu, gdy kurs wzrośnie powyżej, po rozliczeniu poproszę od dopłaty) 2 b. Ewentualne cło/vat: możliwe cło 3. Limit paczki: 500$ 4. Koszty wysyłki paczki:
7. Lista flakonów wraz z cenami, lista kupujących:
mettemarit: Andy Tauer "Zeta" monme: Tonkamande PG lady_poison: Patchouli Mazzolari 7 a. Lista próbek wraz z cenami:
- Smart Andrea Maack - 3$, - Secrete Datura MPG - 3$, - Versilia Vintage Ambra Mediterranea by Profumi del Forte 5$, - Iris Pallida L'Artisan - 5$
Fat Electrician Eld'O - 3$ Mimosa pour Moi L'artisan - 3$ Like This Eld'O - 3$ L'Ete en Douce L'artisan - 3$ 2xUnicorn Spell Les Nez - 6$ Maitre Perfumeur et Gantier Bahiana - 3$ Parfumerie Generale Bois Naufrage - 4$
- Parfumerie Generale Musc Maori 4$ - Monyette Paris edp 3$ - Tam Dao Diptyque 3$ - Les Nereides Oriental Lupmur edt 3$ - Parfums DelRea Bois de Paradis edp 4$ - Tocco Beauty Brigitte edp 3$ - CdG Palisander 3$ - Le Labo Patchouli 24 edp 4$ - Keiko Mecheri Ume edp 3$ - Keiko Mecheri Loukhoum Eau Poudree edt 3$ - Keiko Mecheri Loukhoum edp 3$
- Le Labo "Rose 31" - 3$ - Biehl Parfumkunstwerke "al03" - 4$ - Andy Tauer "Rose Vermeille" - 3$ - Andy Tauer "Carillon pour un Ange" - 3$
8. Rozliczenie - kwoty zamówień razem do wpłaty monme: 145 $ (flaszka) + 20 $ (próbki) = 165 $ + 9,2 $ (przesyłka z Lucky) = 174,2 $ x 2,9 zł = 505,18 zł mettemarit: 115 $ (flaszka) + 17 $ (próbki) = 132 $ + 9,2 $ (przesyłka z Lucky) = 141,2 $ x 2,9 zł = 409,48 zł + przesyłka w PL (wedle życzenia) lady_poison: 115 $ (flaszka) + 4 $ (próbki) = 119 $ + 9,2 $ (przesyłka z Lucky) = 128,2 $ x 2,9 zł = 371,78 zł + przesyłka w PL (wedle życzenia) tigrinha: 29 $ (próbki) = 29 $ + 9,2 $ (przesyłka z Lucky) = 38,2 $ x 2,9 zł = 110,78 zł + przesyłka w PL (wedle życzenia) nargothrond: 39 $ (próbki) = 39 $ + 9,2 $ (przesyłka z Lucky) = 48,2 $ x 2,9 zł = 139,78 zł + przesyłka w PL (wedle życzenia) Edytowane przez monme Czas edycji: 2011-08-02 o 10:45 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luckyscent - zakupy lipiec 2011, całe flakony
Poproszę o rezerwację 25$ na próbki, zaraz dopiszę jakie
![]() Albo 35$ jednak ![]()
Mój blog o analizie kolorystycznej - nowy wpis ![]() Edytowane przez tigrinha Czas edycji: 2011-06-14 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
I ja również proszę o rezerwację 25$ na próbki. Jeszcze dziś napiszę jakie.
Proszę o: - Ebba Miss Marisa edp 3$ - Ebba Miss Marisa Tropical edp 3$ - Monyette Paris edp 3$ - Aroma M Geisha Nobara-Ch edp 3$ - Les Nereides Oriental Lupmur edt 3$ - Parfums DelRea Bois de Paradis edp 4$ - Tocco Beauty Brigitte edp 3$ - CdG Palisander 3$ - CdG Avignon 3$ - Keiko Mecheri Ume edp 3$ - Keiko Mecheri Loukhoum Eau Poudree edt 3$ - Keiko Mecheri Loukhoum edp 3$ razem 37$ Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2011-06-14 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
..nie będę oryginalna... też chciałabym Gienię.. za całe 115$
i próbki: Loukhoum Parfum du Soir Loukhoum Eau Poudree Gourmandises (wszystko by Keiko Mecheri) całość: 125$ Edytowane przez felangel Czas edycji: 2011-06-14 o 17:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wpisałam Was. Jednak przekroczyłyśmy limit 500 $, wszystko wychodzi razem 607 $. Same flaszki to 490 $.
Na razie ujęłam wszystkich chętnych, jednak muszę się zorientować, jak Lucky podchodzi do przekroczenia limitu. Mette, mam do Ciebie pytanie, w związku z tym, że chyba częściej brałaś udział w zagranicznych zakupach niż ja, może akurat się spotkałaś z taką sytuacją - czy orientujesz się może, czy możliwe jest przekroczenie limitu i czy Lucky jest w stanie przyjąć takie zamówienie? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() IMO lepiej po prostu zamówić 2 paczki - wtedy limit wzrasta do 1000$ ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A co!
![]() Powiem Wam, że miałam odlewkę GdB 5ml. i od roku oszczędzałam ją jak mogłam. A jak dziś zobaczyłam że będą zakupy na Lucky, to ze szczęścia wypsikałam na siebie resztę ![]() ![]() Szkoda że nie ma Keiko u nas w Quality lub Galilu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
..a ja od dawna robiłam poszukiwania tej Keiko.. ale upolować u nas to niemożliwe...
Cóż.. widać los tak chciał ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jakby była druga paczka to i ja flaszkę tego co wszyscy bym wzięła
![]() ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-06-15 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jakby co- to ja rezerwowo poproszę Feu de Bois Room Spray by Dipyque - 60$
Jeżeli nie będziesz robić drugiej paczki- nic nie szkodzi poczekam sobie na inną okazję ![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2011-06-14 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zona najukochanszego Meza
|
Jakby byla druga paczka to ja rowniez wzielabym Genie des Bois Keiko Mecheri = probki (prosilabym o rezerwacje 150 USD)
#16 |
Zadomowienie
|
Gienia rządzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Lista moich próbek:
gratisowa flakonowa: Andy Tauer "Zeta" Płatne: Le Labo "Santal 33" - 4$ Le Labo "Rose 31" - 3$ Biehl Parfumkunstwerke "al03" - 4$ Andy Tauer "Rose Vermeille" - 3$ Andy Tauer "Carillon pour un Ange" - 3$ Razem: 17$ ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
gdyby było miejsce to bym była chętna na flaszkę
![]() dobra, mogę sobie podarować, mojej flaszki CB I Hate Perfume nie ma "Sold Out" więc muszę kupić chyba w UK ![]() Udanych zakupów ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-06-15 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a będziesz go rozbierał czy wszystko zatrzymasz dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
,,i proszę wykreślić mi próbkę: Loukhoum Eau Poudree Keiko Mecheri - 3$ (bo..juz mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jakby sie dało poprosze Genie des Bois
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mette - bardzo dziękuję za odpowiedź
![]() Dziewczyny kochane, mimo szczerych chęci (naprawdę bardzo chciałabym pomóc w realizacji marzeń), jednak nie chciałabym dwóch paczek naraz organizować. To ze względu przede wszystkim na to, żeby się za bardzo nie rzucać urzędowi celnemu w oczy. Pamiętam, że przeważnie jak szły naraz dwie paczki, to celnicy nie przepuszczali i przywalali cło. A tak jest szansa, że może przemkniemy niepostrzeżenie ![]() ![]() felangel - w związku z tym, iż przekroczyliśmy sporo limit, nie wiem, co zrobić teraz z Twoją osobą. Tak pomyślałam, że byłoby chyba najsprawiedliwiej podejść do sprawy według kolejności zgłoszeń. I w takim przypadku bez Twojego zamówienia mamy już kwotę 484 $. Może byśmy się tak umówiły, że na razie zostawię Cię na liście, gdyby ktoś zrezygnował lub coś się pozmieniało z kwotami jeszcze, to wtedy wskoczyłabyś ze swoim zamówieniem? Jest mi naprawdę bardzo przykro i smutno, że muszę w ten sposób ... Ależ Genie ma wzięcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- P.S. Noż kurczaki, znowu mi cały tekst ciurkiem zapisało i nie mogę tego zmienić. Nie wiem, co jest grane. Przepraszam Was. - już poprawione ![]() Edytowane przez monme Czas edycji: 2011-06-15 o 21:54 Powód: zmiany estetyczne |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No truuuudnooooo......
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
bububu... no trudno
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]() trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej, to ja bym chciała:
2x Tauer Zeta - 8$ Voleur de roses L'artisan - 3$ 2x Mimosa pour Moi L'artisan - 6$ L'Ete en Douce L'artisan - 3$ 2xUnicorn Spell Les Nez - 6$ Maitre Perfumeur et Gantier Bahiana - 3$ Parfumerie Generale Bois Naufrage - 4$ Razem: 33$
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Felangel, Asiula - ja będę chyba rozbierać Genie, więc ok. 20 ml będzie do oddania gdyby Was to interesowało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.