|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wszystkiego po troszku...
Ubrania:
- Spódniczkę tulipan krótką z rzemyczkami/ paskiem karmelowym - kurteczkę eko 36/38 czarna/carmel chętnie wymienię na moją nową carmelową tylko troszkę za dużą 40. - Balerinki rozmiar 40 - Koszule długie z paskiem - Koszulki do spania - Piżamki na krótki rękaw - spodnie jeansy rurki - leginsy czarne - spodnie haremki - Tunik wszelkiego rodzaju - Zwykłych jednokolorowych bokserek Kosmetyki: - Balsam do ciała - Coś na rozstępy - Podkłady - Tusze - Cieliste cienie - Odżywki do włosów Biżuteria: - Tylko komplety Książki - Saga Zmierzch - Kolory tamtego lata - Ewans -Lustro czasu - Piega - Ostatni autobus do Woodstock - Dexter - Zuzanna nie istnieje - Fox - Kod da Vinci - Brown - Książki typu 9,90 - Saga Dziedzictwo I i Dziedzictwo II - Romansidła Osoby które coś mają proszone są najpierw o popatrzenie w moje wątki czy widzą coś za wymianę. To tak dla oszczędności czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystkiego po troszku...
u mnie m.in
- spodnie jeansy rurki - leginsy czarne - Tunik wszelkiego rodzaju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.