On nie chce się kochać - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 16:56   #1
anuuulka007
Przyczajenie

GG do anuuulka007
Question

On nie chce się kochać

.

Edytowane przez anuuulka007
Czas edycji: 2011-06-08 o 21:17
anuuulka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 17:15   #2
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: On nie chce się kochać

Cytat:
Napisane przez anuuulka007 Pokaż wiadomość
Mam problem ; /
Wczoraj wieczorem, dotykaliśmy się, całowaliśmy i on poprosił mnie o moją bieliznę (bo nie mieszkamy blisko siebie i niby chciał 'na pamiątkę') ja mu powiedziałam że jak założy i będzie ładnie wyglądał to mu dam. Myślałam, że się nie zgodzi, a on się rozebrał i ja położyłam się na nim jego penis był we wzwodzie, ale przecież sama nie potrafiłam sobie 'włożyć' i on też nie robił nic w tym kierunku. Więc wstałam i położyłam się obok niego. Przez chyba półtorej godziny nic nie mówiliśmy. i on pojechał. Napisał mi smsa o treści " Przepraszam, ale ja nie potrafie bo mi się to źle kojarzy bo teraz to jest prawdziwe uczucie i mi bardzo zależy, a kiedyś robiłem to tak bez uczucia w różnych miejscach z chęci zaspokojenia się i teraz jakoś nie potrafię." Bardzo się kochamy i wiem, bo mu ufam że mnie nie zdradził ani nic podobnego. Tylko nie wiem co ja mam myśleć o tej sytuacji, porozmawiać z nim o tym czy to jest za delikatny temat.. Nigdy się jeszcze nie kochaliśmy. Błagam o pomoc
Zasadniczo romawianie o seksie przed to zbyt delikatne. Dopiero po miesiącu aktywnego pożycia można...
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 17:18   #3
chwast
Zakorzenienie

Mój TŻ również robił to bez uczucia przed związkiem ze mną, ale jakoś nie stroni od współżycia.
Z resztą, jak mając kobietę obok siebie można podniecać się z powodu jej majtek noszonych na sobie? No nie rozumiem, dziwna sprawa
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 17:18   #4
201608251020
Konto usunięte

też wcześniej nie robiłam tego z miłości, raczej z pożądania... Teraz kochając się z TŻem mieszają się we mnie - namiętność i czułość. Seksu z uczucia trzeba się trochę 'nauczyć'. Może jakiś wieczór przy świecach zorganizuj? Nałóż czerwoną seksowną sukienkę, zmysłową bieliznę, zapal świece, kup dobre wino, puść jakąś muzykę nastrojową i zrób coś dobrego do jedzenia... A potem nawet się nie obejrzysz a będziecie razem w łóżku
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 17:35   #5
elle elle
Rozeznanie

Mój TŻ też nie chce się kochac, a do seksu oralnego, i pettingu leci jak mucha do lepu...

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

elle elle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 19:50   #6
anuuulka007
Przyczajenie

GG do anuuulka007

Mój też lubi takie pieszczoty, a nie mogę zrozumieć to jak on się kochał w przeszłości, że teraz nie potrafi.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
też wcześniej nie robiłam tego z miłości, raczej z pożądania... Teraz kochając się z TŻem mieszają się we mnie - namiętność i czułość. Seksu z uczucia trzeba się trochę 'nauczyć'. Może jakiś wieczór przy świecach zorganizuj? Nałóż czerwoną seksowną sukienkę, zmysłową bieliznę, zapal świece, kup dobre wino, puść jakąś muzykę nastrojową i zrób coś dobrego do jedzenia... A potem nawet się nie obejrzysz a będziecie razem w łóżku
Dziękuję ; * ale chyba muszę poczekać jakiś czas, bo chyba muszę dać sobie czasu żeby odważyć się wyjść z taką inicjatywą.. a jeśli znowu nie będzie chciał ? ; /
Stary 2011-06-06, 22:08   #7
carmel_23
Raczkowanie

Jesli on mowi ze nie potrafi z uczuciem, bo to co napisalas, to zrobienie romantycznej kolacji dodatkowo wg mnie by go sploszylo.

radze moze bez ceregieli z pozcatku, zorganizujcie sobie wspolny wieczor na ogladaniu filmow na dvd, przygotuj popcorn, miej w lodowce z kilka piw i do dziela, poogladacie, zaproponuj piwo, rozluznicie sie, ON SIE ROZLUZNI, a to najwazniejsze i wtedy byc moze sie odwazy, zobaczy ze nie taki diabel straszny i sie przelamie byc moze a nawet jak do sexu nie dojdzie, to bedziecie miec "probe" i przelamiecie miedzy Wami juz jakas bariere w tej kwestii.

pozdrawiam i powodzenia zycze

ah PS. Tylko nie mow mu jaki masz plan i gdzie ten Wasz wspolny wieczor ma zmierzac, bo chlpak pijac piwo i ogladajac film bedzie za duzo o tym myslec i bedzie zestresowany, a juz jest wystarczajaco Niech mysli ze to spontan z twojej strony.

Edytowane przez carmel_23
Czas edycji: 2011-06-06 o 22:10
carmel_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 22:45   #8
menn
Raczkowanie

Facet albo jest prawiczkiem albo jest odmiennej orientacji.A to co mówi to wsadz międzybajki.No albo go nie pociągasz,ale to jest mało prawdopodobne.
menn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 07:37   #9
ketinea
Raczkowanie

On się po prostu boi, że Ciebie nie zaspokoi.
ketinea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 09:01   #10
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ketinea Pokaż wiadomość
ja tego właśnie nie rozumiem. rozumiem, że dziewczyny chcą się poradzić, ale często są to kwestie tak indywidualne, o których możemy tylko zgadywać. nie znamy Was, sytuacji, ja uważam, że przede wszystkim najważniejsza jest SZCZERA rozmowa. posty na forum bezpośrednio Ci nie pomogą. odważ się, by porozmawiać- trzymam kciuki!
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 13:54   #11
anuuulka007
Przyczajenie

GG do anuuulka007

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;27349101]ja tego właśnie nie rozumiem. rozumiem, że dziewczyny chcą się poradzić, ale często są to kwestie tak indywidualne, o których możemy tylko zgadywać. nie znamy Was, sytuacji, ja uważam, że przede wszystkim najważniejsza jest SZCZERA rozmowa. posty na forum bezpośrednio Ci nie pomogą. odważ się, by porozmawiać- trzymam kciuki! [/QUOTE]

a jeśli go jeszcze bardziej 'wystraszę' tą rozmową?.
Od niedzieli bardzo zmieniły się nasze relacje ; /
nigdy nie prosiłam nikogo o radę, bo po raz pierwszy naprawdę nie wiem co mam robić ;(

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:

Inne zaspokajał a mnie nie ?
Ja się nigdy nie kochałam to jak mogę np porównywać go do kogoś innego?
Stary 2011-06-07, 17:50   #12
SdC
Zakorzenienie

Ja nie rozumiem jednej rzeczy - kazałaś mu założyć swoje majtki?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 18:31   #13
just_me
Zadomowienie

oj tam. Chce poczekac to chyba dobrze? widać, że zalezy mu na związku a nie tylko na seksie. Nie naciskaj. Tak bardzo Ci się spieszy do utraty dziewictwa? Może nie jest gotowy. może chciałby żeby to się stało w jakims wyjątkowym momencie. Mój tż np. musiał się do teog psychicznie przygotować, bo bardzo mu zależało na tym, zebym pierwszy raz wspominała jak najlepiej. Też prawiczkiem nie był. Z tym, ze to ja mu kazałam czekać. Ale sam mi mówił, że musi si eprzygotowac i dla faceta to nie jest takie łatwe, bo zalezy mu na tym aby jak najmniej bolało i żeby było jak najprzyjemniej. Bo w końcu będę swoj pierwszy raz pameitac do końca życia. Bo zwykle takie chwile się pamieta. Chyba z samej zasady, że coś jest "pierwsze"
uzależnianie się od nich jest... głupotą."

co Cię ujęło/ujmuje w TŻ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112
just_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 18:38   #14
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez just_me Pokaż wiadomość
oj tam. Chce poczekac to chyba dobrze? widać, że zalezy mu na związku a nie tylko na seksie. Nie naciskaj. Tak bardzo Ci się spieszy do utraty dziewictwa? Może nie jest gotowy. może chciałby żeby to się stało w jakims wyjątkowym momencie. Mój tż np. musiał się do teog psychicznie przygotować, bo bardzo mu zależało na tym, zebym pierwszy raz wspominała jak najlepiej. Też prawiczkiem nie był. Z tym, ze to ja mu kazałam czekać. Ale sam mi mówił, że musi si eprzygotowac i dla faceta to nie jest takie łatwe, bo zalezy mu na tym aby jak najmniej bolało i żeby było jak najprzyjemniej. Bo w końcu będę swoj pierwszy raz pameitac do końca życia. Bo zwykle takie chwile się pamieta. Chyba z samej zasady, że coś jest "pierwsze"
fakt, fajnie że TŻ nie chce tylko seksu a miłości. Ale sama się po sobie przekonałam że są dwie strony medalu i jest mi przykro kiedy TŻ odmawia mi seksu.

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-06-07, 18:48   #15
anuuulka007
Przyczajenie

GG do anuuulka007

Cytat:
Napisane przez just_me Pokaż wiadomość

ja się bardzo cieszę, ja po prostu chciałam to zrobić bo pamiętam jak chciał się kochać jakoś parę miesięcy po tym jak zaczeliśmy 'oficjalnie być razem' to mu odmówiłam. i myślałam, że on chce tego. szczerze trochę się bałam, że jak ja mu tego nie dam to u innej sobie to weźmie..

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem jednej rzeczy - kazałaś mu założyć swoje majtki?
Tak bo myślałam, że nie założy i wtedy nie dałabym mu ich.
Stary 2011-06-07, 23:09   #16
Brookit
Rozeznanie

I widać różnicę pomiędzy "mentalnością" damską i męską. Facet by napisał: "Chciałem się z nią kochać a ona odmówiła. Co jest grane?" - sorki, facet by nie pytał na forum internetowym... A kobieta jeszcze napomyka o jakiś majtkach, które da ale dopiero jak już on je ubierze. Bo jak nie ubierze to ich nie da.... No i jeszcze koniecznością było dodanie ile czasu leżeli koło siebie, dokładnie zacytować smsa, itd.. Pominę oczywiście wspomnienie, że bardzo się kochają i na bank nie zdradził...

Może się facetowi jajca spociły i nie chciał przekazywać potu. Stąd rezygnacja z seksu? A może chciał się nacieszyć bliskością z Tobą (bo inaczej to by nie przetrzymał 1,5 h bez rozmowy, takiego patrzenia w sufit). A może Twoja "fryzurka" zarośniętego jeża czy zarośniętego żywopłotu go zniechęciła.... Albo jak się położyłaś jak kłoda na 1,5 godziny i sobie pomyślał, że czekasz aż on ostygnie... (może i zamarznie).

Autorko, nie wiem ile masz lat. Rozkminiasz sytuację jak się da.
Forum internetowe raczej nie pomoże (no chyba, że jakiś filmik nagrasz i pokarzesz). Wtedy bedzie pełen obraz sytuacji (wraz z mimiką partnera)....

Za seks się zabieracie a pogadać nie potraficie? Musisz z nim pogadać o seksie. My nie siedzimy w chłopaka głowie. Powodów można znaleźć tysiące....

Ile macie lat? Jak długo ze sobą jesteście?
Brookit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 09:34   #17
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brookit Pokaż wiadomość
I widać różnicę pomiędzy "mentalnością" damską i męską. Facet by napisał: "Chciałem się z nią kochać a ona odmówiła. Co jest grane?" - sorki, facet by nie pytał na forum internetowym... A kobieta jeszcze napomyka o jakiś majtkach, które da ale dopiero jak już on je ubierze. Bo jak nie ubierze to ich nie da.... No i jeszcze koniecznością było dodanie ile czasu leżeli koło siebie, dokładnie zacytować smsa, itd.. Pominę oczywiście wspomnienie, że bardzo się kochają i na bank nie zdradził...

Może się facetowi jajca spociły i nie chciał przekazywać potu. Stąd rezygnacja z seksu? A może chciał się nacieszyć bliskością z Tobą (bo inaczej to by nie przetrzymał 1,5 h bez rozmowy, takiego patrzenia w sufit). A może Twoja "fryzurka" zarośniętego jeża czy zarośniętego żywopłotu go zniechęciła.... Albo jak się położyłaś jak kłoda na 1,5 godziny i sobie pomyślał, że czekasz aż on ostygnie... (może i zamarznie).

Forum internetowe raczej nie pomoże (no chyba, że jakiś filmik nagrasz i pokarzesz). Wtedy bedzie pełen obraz sytuacji (wraz z mimiką partnera)....

Za seks się zabieracie a pogadać nie potraficie? Musisz z nim pogadać o seksie. My nie siedzimy w chłopaka głowie. Powodów można znaleźć tysiące....

No widać różnicę i co z tego? Bo jakoś nie wiem czy to coś wnosi do wątku...

I w końcu jak to jest? Facet by napisał czy nie skorzystał z forum internetowego?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 12:08   #18
pan_misio
Przyczajenie

Cytat:
popieram

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anuuulka007 Pokaż wiadomość
jszczerze trochę się bałam, że jak ja mu tego nie dam to u innej sobie to weźmie..
gratuluje podejścia
pan_misio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 22:13   #19
Brookit
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
No widać różnicę i co z tego? Bo jakoś nie wiem czy to coś wnosi do wątku...

I w końcu jak to jest? Facet by napisał czy nie skorzystał z forum internetowego?
A Ty coś wnosisz do wątku?

Napisałam to z żartem. Ale widać, że niektórzy to wszystko tak na poważnie.... No cóż....

Kończę off top.

Nie ładnie usuwać posta. ale i tak jest zacytowany. - dotyczy pierwszego posta.

Edytowane przez Brookit
Czas edycji: 2011-06-09 o 07:09
Brookit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 22:28   #20
pan_misio
Przyczajenie

coś aktualnego w podobnym temacie: problem (dziwny)z tż-tem
osobiście: z tym (dziwny) to się zgadzam
Stary 2011-06-08, 22:55   #21
menn
Raczkowanie

Nie doczytałem ,że autorka jest dziewicą.Facet ma małe albo żadne doświadczenie z kobietami ,ty masz zerowe pojęcie o seksie to jest jak jest.Każdy ogląda się na drugiego i jesteście w punkcie wyjścia.Jakby miał takie doświadczenie z kobietami jak mówi to by poprostu Cię wziął i po problemie.
Powinnaś mu pomóc,a nie liczyć tylko na jego inicjatywe.On zrobi podobnie i dojdziecie do finału .

Edytowane przez menn
Czas edycji: 2011-06-08 o 22:56
menn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 23:12   #22
pan_misio
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez menn Pokaż wiadomość
Nie doczytałem ,że autorka jest dziewicą.Facet ma małe albo żadne doświadczenie z kobietami ,ty masz zerowe pojęcie o seksie to jest jak jest.Każdy ogląda się na drugiego i jesteście w punkcie wyjścia.Jakby miał takie doświadczenie z kobietami jak mówi to by poprostu Cię wziął i po problemie.
Powinnaś mu pomóc,a nie liczyć tylko na jego inicjatywe.On zrobi podobnie i dojdziecie do finału .
hehe - to jest właśnie wspólne/jednomyślne myślenie (ale zabrzmiało ) - kobieto weź go w obroty i zobaczysz co będzie, jeśli ma doświadczenie to musi się objawić a jeśli nie to dalej będzie ściemniał i się wścieknie że "go naciskasz" i takie tam popierdy... może @menn się nie zgodzi z moją teorią ale jeśli facet jest z jakąś kobietą która go kręci (nie tylko fizycznie ale przede wszystkim zmysłowo) to traktuje ją jak królową (no chyba że sama sobie zasłuży na jędzę - oj polecą gromy ) i spełnia jej życzenia albo jest cieniasem i robi sobie jaja i ma inną na boku. zapytaj go po prostu: o co kaman !!!!!!

zauważyliście że autorka nic nie pisze??

Edytowane przez pan_misio
Czas edycji: 2011-06-08 o 23:14
Stary 2011-06-09, 07:11   #23
anuuulka007
Przyczajenie

GG do anuuulka007

Nic nie pisze bo poprosiłam kogoś kto może mi coś doradzić, a tu nagle najeżdża na mnie że opisuje tak szczegółowo i tak dalej. dobrze łaski bez sama też sobie jakoś poradzę. Dziękuję tym którzy coś mi doradzili.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 07:59   #24
pan_misio
Przyczajenie

spokojnie - masz dopiero 18 latek a takie bojowe podejście to nie jest dobra myśl. tak samo jak usuwanie postów - zaraz dostaniesz ostrzeżenie a potem bana
krytykę trzeba przyjąć czy się podoba czy nie a jak widzę to się nie podoba. ile ten gostek ma lat?
Stary 2011-06-13, 17:22   #25
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pan_misio Pokaż wiadomość
spokojnie - masz dopiero 18 latek a takie bojowe podejście to nie jest dobra myśl. tak samo jak usuwanie postów - zaraz dostaniesz ostrzeżenie a potem bana
krytykę trzeba przyjąć czy się podoba czy nie a jak widzę to się nie podoba. ile ten gostek ma lat?
Autroka nam nie odpisze bo jest bloknięta

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-06-13, 20:21   #26
pan_misio
Przyczajenie

bo usunęła pierwszy post
Stary 2011-06-14, 20:43   #27
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pan_misio Pokaż wiadomość
bo usunęła pierwszy post
Dokładnie

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-06-19, 06:27   #28
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brookit Pokaż wiadomość

Post miazga

Do tematu: W ogole nie kumam takiego rozkladania tego na czynniki pierwsze.
To, ze koles nie chcial sie bzykac nie znaczy zaraz, ze juz jest prawiczkiem albo cieniasem etc.

Moze mu zwyczajnie zalezy na autorce i chce cos w koncu przezyc wiecej niz wsad, wytrysk i wypad.
Czy fafeci to naprawde takie maszyny do bzykania bez uczuc i emocji nie wydaje mi sie.

Musisz poprostu wziac sie na odwage i nie czekac az on Cie wezmie i wybzyka.
Facet Cie nie potraktowal jak swoje poprzednie przygody, a Ty masz jeszcze do niego pretensje.

Jak tak bardzo tego chcialas to dlaczego nie wsiadlas i se nie wsadzilas bo to nie jest chyba jakis problem - sorry, ze tak bezposrednio.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości