|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Lux Mundi
|
Dot.: Pilnie szukam sukienki w rozmiarze 44
Witaj
![]() Jaka to ma być sukienka? Na co dzień, wizytowa czy weselna? Ze swej strony mogę zaproponować dwie weselne [granat i złota], czarną z APARTA [weselna/wizytowa] i dzianinową z Vero Mody- zdjęcia dwóch ostatnich zrobię jeśli byś chciała. Poza tym jakie ma mieć wymiary? Biust/ biodra? Rozmiar rozmiarowi niestety nierówny. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam czarna CUBUS rozm XL . jest wiązana tylko na ramię więc rozm 44 będzie dobry, jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lux Mundi
|
Witaj
![]() Jaka to ma być sukienka? Na co dzień, wizytowa czy weselna? Ze swej strony mogę zaproponować dwie weselne [granat i złota], czarną z APARTA [weselna/wizytowa] i dzianinową z Vero Mody- zdjęcia dwóch ostatnich zrobię jeśli byś chciała. Poza tym jakie ma mieć wymiary? Biust/ biodra? Rozmiar rozmiarowi niestety nierówny. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś znajdzesz?wszystko zależy od wymiarów bo rozmiar rozmiarowi też nierówny....
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
U mnie może coś się znajdzie, ale podaj wymiary
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ja amm czarna poza watkiem z kokarda jesli jestes zalej zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
U mnie sukienka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.