|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rekrutacja i selekcja pracowników - zarządzanie zasobami ludzkimi praca licencjacka
Witam,
mam pytanie odnośnie literatury do tej pracy...czy są wizażanki, które pisały pracę na ten temat i znają jakieś fajne książki? Muszę zebrać 35 pozycji literatury a mam na razie tylko 4 ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rekrutacja i selekcja pracowników - zarządzanie zasobami ludzkimi praca licencj
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rekrutacja i selekcja pracowników - zarządzanie zasobami ludzkimi praca licencj
Mi samej już do tej pory udało mi się zebrać 21 pozycji literatury i niewiele mi brakuje, ale dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja pisalam na ten temat (i inne z tym powiazane) i powiem Ci, ze uzbieralam ponad 60 pozycji zwartych plus czasopisma, takze wystarczy naprawde poszukac, pochodzic po internecie, czasem pomaga bibliografia w danej ksiazce, znalazlam ciekawy tytul, lecialam do biblioteki i sprawdzalam, czy cos mi sie przyda. Naprawde na ten temat jest sporo publikacji, ja mialam to polaczone z innym i na ta druga (wazniejsza czesc) bylo troche trudniej, ale tez dalo rade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.