![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kupić stronę Ślubną ???
Czy warto Waszym zdaniem kupić taką stronę ślubną na której s wszystkie infomacje dotyczące ślubu?? Słyszałam od koleżanki (z Londynu) że za granicą takie strony posiada większość par młodych, ale u nas tego nie zauważyłam i wydaje mi się to dość drogie.
Czy miała któraś z Was taką stronę i czy się przydała? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Oczywiście że warto!!!
![]() Edytowane przez Vanilla... Czas edycji: 2007-07-29 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kupić stronę Ślubną ???
Super sprawa, ja sie jeszcze nie biore za moj slub bo planuje go na daleka przyszlosc, ale za moich czasow pewnie takie strony beda juz niemalze obowiazkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja na twoim miejscu bym kupiła
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Super sprawa, tylko zastanawiam sie czy moje ciocie i babcie nie pukalyby sie w glowe dowiadujac sie o takiej stronie...wiadomo, ze nie wszyscy goscie z niej skorzystaja, ale moze ona duzo ulatwic,a komu sie nie podoba, ten nie musi na nia wchodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Pierwszy raz slysze o czyms takim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja juz wczesniej slyszalam ze w innych krajach panstwo mlodzi zakladaja sobie strone internetowa na ktorej wypisuja jakie prezenty bylyby mile widziane np. posciel czy cos w okreslonych kolorach i wtedy kazdy z gosci sobie rezerwuje swoim nazwiskiem na stronie ze oni to kupuja parze mlodej. Z jednej strony fajnie bo nie dostanie sie 20 mikrofalowek albo suszarek do wlosow ale z drugiej strony.... No zalezy jak kto na to patrzy ale mysle ze to jeszcze dlugo sie u nas nie przyjmie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
No więc KUPIŁAM!!!
![]() ![]() ![]() Jak narazie jestem bardzo zadowolona. Dostałam na maila fajny formularz do wypełnienia i suwaczek w prezencie ![]() Łatwo i szybko go wypełniłam i teraz czekam na strone - podobno do 7 dni. Super że się nie muszę na tym znać i wszystko zrobią za mnie ![]() Polecam wszystkim zainteresowanym bo wydaje mi się że jest to bardzo porządne... Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy pomysł
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Uważam, że to fajny pomysł i też chyba będziemy robić, z tym że Tż jest informatykiem więc to on nam ją pewnie zrobi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A ja nie kupiłabym czegoś takiego.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
no oczywiście, jednym się to może podobać a drugim nie
![]() mi sie podoba bardzo więc się zdecydowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja też nie kupiłabym - nie miałabym czasu i chęci na jej aktualizowanie, zresztą to chyba straszliwie nuuuudne, na każdej to samo...
![]() Ale skoro komuś się podoba i jest potrzebne - czemu nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Po co kupować jak większość zagraniczmych stron poświęconych przygotowaniom do ślubu i wesela po rejestracji daje takie strony za darmo np theknot.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Z tym że takie strony jak tak tam dają darmowe są brzydkie i beznadziejne a ich adres ciężko jest umieścić na zaproszeniu bo jest długi i skomplikowany. Pozatym mają wolne serwery...
Nie ma sensu porównywać tego ze sobą bo są to jedynie imitacje prawdziwych stron ślubnych. Zaufaj mi że jakbym taką samą stronę zrobiła jaką oni oferują to też bym ją za darmo wystawiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ja zrobilam taka strone sama. Jestesmy tuz po wyslaniu zaproszen, gdzie byl dolaczony bilecik z prosba o potwierdzenie, oraz adres strony. Wszyscy sa zachwyceni, a szczegolnie osoby spoza naszego miasta, gdyz na stronie jest duzo informacji nie tylko o samym weselu, ale i o atrakcjach jakie mozna znalezc w moim miescie. Zawarlam tam:
- historie kazdego z osobna od urodzin wraz ze zdjeciami - nasza wspolna historie od poznania - informacje + zdjecia o rodzinie i osobach ktore beda na weselu - by wszyscy sie znali juz zanim pojawia sie na sali - informacje o zareczynach i slubie cywilnym - informacje dla gosci z mapka dojazdu, numerami taxi, linkami do stron pkp etc., specjalnie przygotowana mapka na google z zaznaczonymi atrakcjami - galeria - kontakt - lista prezentow (zamiescilam zdjecia i ceny produktow wraz z adresami sklepow gdzie mozna te przedmioty kupic) - ksiega gosci Na wiecej nie mialam czasu na dodawanie kolejnych podstron, bo i tak wyszlo tego duzo. Moze jutro wkleje kilka screenow ![]() Ale sama bardzo sie ciesze ze te stronke zrobilam.
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() -nie jest to nudne zważywszy na to, że nie jest to strona masowego przekazu gdzie wchodzi 1000 osob/dzień naprawde polecam a jestem pewna, że same dostrzeżecie zalety takiego rozwiązania. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Obiecalam ze wkleje kilka screenow naszej strony - oto one.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bardzo slicznie to wyszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
Bardzo ładna strona - gratulujemy
![]() Edytowane przez Vanilla... Czas edycji: 2007-07-29 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki za opinie.
Zaczynam doszukiwac sie w tym watku motywu reklamowego... Tym bardziej po ostatnim poscie Vanilla... Oj niech tylko m.a.r.t.a tu zagladnie !!!
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
rav12345 bardzo ładna strona
![]() Ja też bym wolała sama zrobić taką stronkę niż posługiwać się jakimś szablonem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie zdecydowała się na stronę ślubną, a to z tego względu, że internet jest dla wielu ludzi starszych czymś nie do ogarnięcia. Nawet telefon jest problemem, bo ciotka wolała zadzwonić do moich rodziców z informacją, że nie przyjedzie na ślub, a nie do mnie, choć na zaproszeniu podałam SWOJE numery telefonów.
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Zgodze sie - dla mnie strona jest tylko dodatkiem. Przy zaproszeniach dolaczony byl bilecik z prosba o potwierdzenie, telefon, mail, info o naszej stronie slubnej i adresy kosciola i restauracji.
zakladalam ze strone odwiedzi max. 20-25 osob, a zrobilam ja dla siebie i swojej satysfakcji. I wiecie co - np. dziadkowie mojego meza zachwalali ze to fantastyczna baza informacji. Sa kompletnie anty-komputerowi, ale jak dostali informacje, podeszli do naszych kuzynow specjalnie poogladac. Strasznie im sie podobalo.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
My nie kupowaliśmy, ale skorzystaliśmy z gotowych.Jest na razie w trakcie rozbudowy, ale już wygląda świetnie
![]() ![]() ![]() ![]() do Vanilla... ma krótką nazwę i szybki serwer.A forum to nie miejsce na reklamę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ewentualnie, mniej wymagający, mogą założyć ślubnego bloga. My założyliśmy, ale akurat nie mieliśmy internetu przez jakiś czas, nie było kiedy nad tym posiedzieć i w gruncie rzeczy obyło się bez takiej bazy danych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
śliczna stronka rav12345,
i jaki zbieg okoliczności, ja jestem też panna a mój TŻ też byczek, i cała reszta tam napisana to calutka prawda ![]() pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
SiaS sprawdziłam theknot.com - stronki są bardzo ładne - możliwość zindywidualizowanej konfiguracji -bardzo łatwe w obsłudze i szybko się ładują.
Fajna sprawa. Dzięki za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam odświeżyć trochę ten wątek.... gdyż sama jestem zainteresowana założeniem ślubnej strony internetowej....
Otóż własnie zarezerwowałąm sale itd i przypadkiem na amerykanskim portalu dojrzałam mozliwość założenia DARMOWEJ strony ślubnej. Oczywiście zabrałam się za tworzenie ale okazało się ze nie da się wyznaczyć mapy Polski, mimo że jest Polska na mapie ![]() No ale tak czy inaczej chciałabym taką stronę również w j. Polskim gdyż około 80% moich gości to Polacy. W Polsce to jeszcze mało popularne tak więc chciałam Was drogie Panie zapytać czy może macie jakieś namiary na portale ślubne gdzie można takie darmowe stronki robić ? Będę bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.