![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Ostatnio wpadłam na pomysł założenia takiego wątku. W moim otoczeniu nie ma niestety nikogo, z kim mogę podzielić się tą 'pasją'
![]() Ja po prostu uwielbiam wszelkie drogerie, nie potrafię nie zerknąć na kosmetyczne półki w sklepach ![]() ![]() Chciałam stworzyć coś, gdzie będziemy dzielić się ze sobą zamiłowaniem do kosmetyków, chwalić się zakupami itp. ![]() Zapraszam do plotek ![]() Nasze kosmetyczne zbiory: LeejdiNaati - KLIK Inspire - KLIK _polly_ - KLIK c.d.n. Chcesz dołączyć? Nic prostszego - napisz kilka słów o sobie i zostań z nami ![]()
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2013-05-06 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś miałam manie włosową ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
To i ja dołącze
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Nikt więcej nie lubi zakupów?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
o wątek akurat dla mnie
![]() z chęcią się do Was przyłączę. Uwielbiam zakupy- zwłaszcza te kosmetyczne, chyba nawet bardziej niż jakiekolwiek inne. Nic tak skutecznie nie poprawia mi humoru jak zakup jakiego nowego kosmetyku ![]() Najbardziej lubię kupować i testować nową kolorówkę ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że ona tak wolno się zużywa
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Bo ona jest do używania a nie zużywania
![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() A co kupujesz najczęściej? ![]() Cytat:
![]() ![]() To może polecisz mi jakiś fajny róż do policzków? ![]() Oj tak, ale i najłatwiej wpada do koszyka ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 półkę na twarz 2 półkę na ciało 3 na perfumy 4 na zapasy kosmetyczne to chłopak zwatpił ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Cześć, ja też chcę się przyłączyć
![]() zakupy kosmetyczne cieszą mnie bardziej niż ciuchowe [po sklepach w poszukiwaniu ciuchów nienawidzę chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co lubię kupować najbardziej... włosowe kosmetyki [ale nie robię zapasów, czekam aż coś się skończy,żeby kupić nowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chwalę się, że zrobiłam zamówienie w sklepie Archipelag Piękna [w końcu, zamiar miałam od trzech miesięcy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-29 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
I ja, i ja sie zgłaszam!
![]() maniaczka tuszy do rzęs i lakierów do paznokci! ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
chętnie dołączę - u mnie szał na wszelkie mazidła do ust
![]() ![]() dobrym balsamem też w zasadzie nie pogardzę ![]() a Dziewczyny, jak już jestem możecie coś polecić na te wypryski? tylko zależy mi też na cenie- stosowałam serię Eucerinu i niewiele różniła się od kremów aptecznych za 20zł. ale i te niestety straciły swe właściwości.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio też próbowałam zmienić swoją pielęgnację na półprodukty, ale to chyba jednak nie dla mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wiedziałam, że przyjdziesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana a co do wyprysków, to wiem coś o tym bo sama z nimi walczę ![]() ![]() ![]() ![]() Może napisz czego obecnie używasz to postaramy się pomóc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam! Jesli mozna, to dolacze i ja
![]() Kocham kosmetyczne zakupy. Obecnie najwiecej to mam mazidelek do ust, tusze do rzes tylko dwa i kazdy o kant d*** roztrzaskac ![]() ![]() ![]() Mam tez plany zakupowe ![]() ![]() ![]() Musze tez kupic jakis podklad. Kocham EL DW Light, ale przy dwojce dzieci chyba kupie cos tanszego... Po ciazy troche mnie wysypalo niestety, a przez 9 miesiecy mialam piekna cere i tyljo BB wystarczylo... ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- LeejdiNaati: a jaki podklad nakladasz na twarz? Bo tez mam cere mieszana, niestety juz nie mloda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie umiem znaleźć tego jedynego tuszu do rzęs. Wszystkie są fajne ale tylko chwilę i po kilku malowaniach i tak skleja rzęsy ![]() A masz na oku jakiś balsam antycellulitowy? Bo mi od brania tabletek anty przybyło skórki pomarańczowej i muszę coś z tym zrobić ![]() ![]() ![]() Co do podkładu, to ja używam Bourjois Flower Perfection. Bardzo fajny podkład, kryje moim zdaniem nawet lepiej niż Revlon CS. Ostatnio miałam właśnie Revlona, więc mam porównanie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja kiedyś chciałam spróbować EL DW, ale strasznie drogi jest i boję się, że nie trafię z odcieniem i kasa pójdzie w błoto ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem
![]() ![]() Cytat:
![]() heh, moja lista półproduktów też się wydłuża w nieskończoność... a jak przyjdzie do podliczenia tego rachunku to chyba będzie szok. Cytat:
![]() Dokładnie, to tylko daje złudny efekt pomocny, a potem skóra w obronie jeszcze bardziej się tłuści. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zobacze ten podklad, dziekuje
![]() A z kosmetykow antycellulitowych i podobnych, to tak jak chyba wiekszosc Polek uzywalam glownie Eveline, bo niedrogie i w miare ok. Jak sie stosuje regularnie to moze i pomoga ![]() ![]() A DW jest faktycznie drogi, a Revlonu tez nie lubie, bo nie ma pompki i trzeba ten cholerny podklad wydobywac na rozne dziwne sposoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mydełko kupiłam w zielarnia24.pl z tym, że ten sklep jest w moim mieście, więc odbiór mam osobisty i nie dopłacam do wysyłki ![]() ![]() Savon Noir też mam, kupiłam na all i dałam ok.20zł + wysyłka, ale ono jest jakieś takie zielone i strasznie wali ![]() ![]() Aaaaaa i na początek jeśli masz wrażliwą skórę, to nie bierz 40% mydełka tylko mniejsze ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Nawet próbki EL DW drogo wychodzą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja też kocham kosmetyki <3.
Uwielbiam kolorówke, mam słabość do cieni, kredek, tuszy! Uwielbiam też kremy do rąk i w sumie to wszystko uwielbiam <3
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kremów do rąk mam aktualnie 2 i nie potrafię się zdecydować, który lepszy ![]() ![]() ![]() A co do cieni to do niedawna miałam fazę na paletki Sleeka i mam ich aż 4 + 1 z MUA a maluje się jednym cieniem od kilku miesięcy ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej.
To i ja dołączę. Maniaczka zakupów kosmetycznych. Największe szaleństwo to lakiery do paznokci, balsamy, żele, peelingi i perfumy.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyznam się, że ja aktualnie nie mam żadnego peelingu do ciała ![]() ![]() ![]() Polecasz jakiś fajny balsam do ciała? ![]() No i przybij pionę jeśli chodzi o perfumy, bo też mam bzika na ich punkcie ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Każde chyba takie jest to oryginalne chyba też ![]() ech, a teraz mam zagwozdkę, czy kupić sobie to mydełko czy może pędzel flat top ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A do FT mam uprzedzenia, bo kupiłam H54 z Hakuro i mi tak włosie wyłaziło, że poużywałam może z miesiąc i teraz leży ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Nad Hakuro myślę właśnie, ale raczej H51/H50s. Na Maestro mnie nie stać, a reszta wydaje mi się mniej zbita niż te dwa. Ale zanim do tego dojdzie to chyba cały internet przeczytam ![]() Na razie moje planowane zakupy wyglądają tak: + z wymiany przyleci olejek Alverde i jakieś dwie odżywki, więc zaspokojona będę ![]() + chociaż nie do końca, bo czają się na mnie maski Bingo + rzeczony pędzel do minerałów + same minerały (prawdopodobnie AM, chociaż jak przyleci większa gotówka/zacznę zarabiać to szarpnę się na EDM/LL) + ZSK (oleje do włosów, twarzy, HA, może coś aloesowego) + w dalekiej przyszłości kalina-sklep i ruskacze chyba trzeba bank obrabować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kremow do rak mam trzy...
Kurcze musze w takim razie odwiedzic sklep z takimi cudami jak te naturalne mydelka i inne specyfiki. Jest u nas cos takiego, wiec jak tylko wyrwe sie z domu to tam wpadne. I musze zakupic pedzel do nakladania bazy pod cienie. Chyba jest cos takiego??? A z Eveline mialam rozne kosmetyki. Pomaranczowy pamietam peeling pod prysznic, bardzo fajny. Mialam tez takie serum rozgrzewajace bordowe, jakies cos diamentowe chyba, a teraz mam jakas resztke co jeszcze przed ciaza stosowala biale opakowanie z zielonym i to chlodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.