|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
suknia już prawie jest i co dalej? :)
cześć dziewczyny
![]() ![]() suknia ślubna już wybrana, buty także, ale nie wiem co dalej... poczatkowo chciałam upięty kok na bok, a teraz sama już nie wiem, wiem za to, że napewno nie chcę welonu... może więc woalka? jaki bukiet? pomocy! jestem wysoka -178 cm... ciemne brązowe włosy - za łopatki, oczy zielonoszare i cera oliwkowa. licze na wasze pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: suknia już prawie jest i co dalej? :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
przy takiej sukni (swoją drogą piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() Kasiakg o ile się nie myle to suknia SanPatric -moja mama pracuje w salonie sukien jako krawcowa więc znalazłam jaką chcę i się szyje ![]() chyba macie rację z tym kokiem... jakieś propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie pisałaś nic o biżuterii więc może poruszę ten wątek. Suknia jest ładna i bogata, więc kolczyki powinny być moim zdaniem skromne, albo wkrętki albo wiszący kryształ (jeden), bo inaczej "zgubią" się w sukience. Oczywiście z racji golfu naszyjnik odpada, z bransolety też bym zrezygnowała.
Co do koku-moim zdaniem świetny pomysł, będzie pasował idealnie ![]() Tyle moich sugestii. Jesteś wysoka więc sukienka pięknie będzie się prezentować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dziekuje dziewczyny
![]() znalazłam taka fryzurkę i chyba będę się ku niej sklaniać, jako, że włosy mam kręcone chciałabym uniknąć wyprostowania by w razie deszczu na mojej głowie nie pozostało sianko ![]() a co radziłybyście w kwestii bukietu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Mnie osobiście do Twojej sukni widzi się coś takiego jak na zdjęciach poniżej.
Nie zamawiaj okrągłego bukietu, tzn. takiego w formie kuli-on pasuje zazwyczaj do bardzo prostych sukienek, poza tym wizualnie pogrubia miejsce, na tle którego widnieje (czyli brzuch i/lub biodra). Lilia longiflorum to bardzo elegancki kwiat, kolor przeważnie biały. Jeśli chcesz postawić na romantyzm to wybierz długie lejące się bukiety, jak te z róż. Co ważne, one mogą być zrobione z każdego rodzaju kwiatów praktycznie. Mam nadzieję, że pomogłam, aczkolwiek niekonieczne sugeruj się moimi radami, bo każdy ma swój gust i styl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
tatami dziekuję za pomysły... co do kwiatów to sama jeszcze nie wiem myślę, że bukiet będę chciala z takich kwiatków jaki zostanie użyty do fryzury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jeśli myślisz o storczykach to musisz wziąć pod uwagę, że to dość drogie kwiaty. Ale piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Śliczne buciki, gdzie można takie dostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
buty znalazłam na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A możesz mi zdradzić gdzie mama zaopatruje się w koronkę na suknię?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Co do biżuterii to widzę do tej sukni delikatne kolczyki i ewentualnie bransoletkę. Mówię ewentualnie bo trzeba by było wybrać taką, która nie zahaczałaby Twojej koronkowej sukni. Fajnie butki sobie wykombinowałaś
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
co do koronki to jest taka hurtownia w czeladzi- mają tam mnóstwo wzorów koronek, jak tam pojechałam to zgłupiałam bo nie wiedziałam co wybrać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.