![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy mozna kochac dwóch facetów???
...no wlasnie...bo ja chyba kocham swojego bylego...moja pierwsza miłosc ale straszny dran z niego byl, prawie 3 lata z nim spedzilam z przerwami i bylam okrutnie zakochana w nim , a on to oczywiscie wykorzystywal
![]() ![]() teraz jestem z kims innym juz 2.5 roku i jestem szczesliwa i kocham mojego obecnego narzeczonego ![]() i stad wlasnie moje pytanie czy mozna kochac dwoch facetow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mozna kochac dwóch facetów???
Cytat:
A to, że dzwonił itp. kiedy zakończyłaś związek mogło być spowodowane tym, że brakowało mu Ciebie bo był przywiązany (3 lata to dość długo), choć nie musiało tak być. Macie teraz ze sobą jakiś kontakt? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Kochać może nie, ale czuć jakieś głębsze uczucie tak.
Ktoś z kim było sie dość długi czas nie będzie nam obojętny. Jednak poradze Ci abys zajeła sie obecnym zwiazkiem, nie rozpamietywała.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze mozna kochac dwie osoby jednocześnie, bo właściwie dlaczego nie? Miłość w zyciu nie jest rezerwowana dla jegnego człowieka i na tym koniec.
Ale odnośnie Twojego pytania, nie przejmuj sie tym. Każdy lubi sobie powspominac i czasami wydaje mi sie to nadal atrakcyjne, mimo, ze to tylko nasza wyobraznia. Zawsze sie mysli o przeszłosci. Tak samo bedziesz miała sentyment do tego co teraz dzieje sie w Twoim zyciu za kilka lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczęścia z narzeczonym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Świetny artykuł warty przeczytania, naprawdę polecam Stara miłość nie rdzewieje?
Nie raz mi oświecił oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
można kochać 2 facetów. nawet 3 i więcej. męża, ojca, braci?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie mam z nim zadnego kontaktu od ponad 2 lat ![]() widzialam go tez ostatnio przez przypadek (stalam na czerwonym swietle samochodem a on mnie mijal) po 2 latach i pewnie bedziecie sie smiac bo jest to mega banalny tekst ale doslownie zapomnialam,ze musze oddychac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja sobie nie wyobrażam, żeby można było kochać 2 facetów/ kobiety na raz. (Chyba że jako rodzinę, przyjaciela/ przyjaciółkę). Zwykle jeśli ktoś tak twierdził w mojej obecności, szybko okazywało się, że jedna z tych "miłości" była po prostu przywiązaniem.
Wiesz, trochę to niepoważne, że gość ma dziewczynę, wie, że jesteś w innym związku i tak do Ciebie pisze. Może to ja nie ufam ludziom, ale jeśli on specjalnie tak gada, żebyś zaczęła mieć wątpliwości co do obecnego związku? Zostawisz obecnego chłopaka dla niego, a on Cię oleje. Matko, ale spiskowa teoria, wybacz. ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
To nie jest wcale miłość do dwoch facetow.To jest normalne ,ze czujesz coś do byłego bo kiedyś bardzo go kochalaś.I tak jest zawsze ja nie jestem ze swoim eks 4 lata.A teraz mam wspaniałego faceta,ale jednak gdy czasami spotykam tamtego to serduszko zawsze zabije mocno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To chyba tylko miłe wspomnienia, sympatia przywołują w Tobie takie reakcje organizmu. Jesteś pewna, że to miłość?? Nie wydaje mi się. Zastanów się czy mogłabyś poświęcić swój obecny związek, aby wrócić do ex chłopaka. Jeżeli tak, to nie mam pytań, a jeżeli nie to wtedy to nie jest miłość.
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nie milość to jest tylko sentyment i dobre wspomnienia,bo to,ze się rozstaliście to nie znaczy,ze bylo tylko żle byly tez i dobre chwile i to się własnie pamięta.Zlość mija a te mile wspomnienia zostają na zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Żebys tym sentymentem dp exa nie zaszkodziła swojemu aktualnemu związkowi
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Miłość może nie, ale napewno przypominasz sobie najlepsze chwile z byłym. O złych stara sie nie pamiętać... I stąd ten sentyment, tak myślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Uważam, że nie można kochać dwóch facetów naraz. Wiem o jakie Ci uczucie chodzi, bo mam tak jeśli chodzi o jednego mojego ex, którego nie kochałam, ale miło go wspominam. Nie myśl o tym za dużo, nie długo o tym zapomnisz i będziesz żyć dalej swoim życiem
![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
skoro doszlysmy juz do wniosku,ze to tylko sentyment to bardzo bym chciala sie tego pozbyc, przestac o tym myslec...i o nim bo mam wyrzuty sumienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ja myślę, że tego sentymentu nie da się całkowicie pozbyć, musisz nauczyć się z nim żyć, w sumie trochę dziwne że przypomniałaś sobie o nim po 2,5...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sęk w tym by wybrać tą dojrzalszą, trwalszą miłość.
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kochać to możesz nawet 10 ![]() eee... to sentyment ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież kobiety sa z marsa a mężczyźni z wenus no nie?? ![]() usmiechnij się, jutro będzie lepiej, a przynajmniej kiedyś na pewno ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie wiem co Ci doradzic nigdy czegos takiego nie doswiadczylam. Na samą myśl o moim eks robi mi się niedobrze i słabo. Nic kompletnie do niego nie czuję oprócz odrazy. Nie wyobrażam sobie byc z kimś takim drugi raz. Ale jeżeli nie rozstaliscie się na ściezce wojennej to może i masz jakis tam sentyment. Swoją drogą żenujący z niego typ ma kobietę, a Tobie wyznaje miłosc.
"Nie ufaj nikomu, to nikt Cię nie oszuka" ![]() Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki! ![]() Edytowane przez KochanaGadzinka Czas edycji: 2010-07-07 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Według mnie to czysty sentyment spowodowany na dodatek zachowaniem faceta po tym, jak go wreszcie kopnęłaś w tyłek. Facet chciał Cię zatrzymać, żeby móc Cię dalej wykorzystywać, dlatego był taki słodki, kwiatuszki, miłostki, buzi buzi, kocham cie wróć do mnie
![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ze ja tez taka glupia jestem ![]() chyba po prostu ktos musial to "powiedziec" glosno i wyraznie zeby w koncu do mnie dotarlo ![]() jesli jeszcze raz o nim pomysle albo czyms z nim zwiazanym to chyba sama sie walne tluczkiem do miesa ![]() ...dupek parszywy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Mam problem i prosze o pomoc. Ta sytuacja jest dosc skomplikowana. Kiedys bylam z pewnym chlopakiem bywalo roznie ale narzekac nie moglam. Czulam sie przy nim bezpieczna itp niestety to sie skonczylo. Pozniej nie chcialam faceta ale wprowadzilam sie na nowe osiedle i poznalam swego sasiada. Tak sie okazalo ze zaczelismy byc razem na poczatku bylo cudownie wszedzie razem nawet do glupiego sklepu itp Trwa to juz 2 lata ale wszytsko sie zmienilo czesto mam z nim przerwy poniewaz zaczynam myslec i pisac do tego pierwszego gdy juz ten pierwszy chce zebysmy wrocili to zaczynam miec mieszane uczucia. Z terazniejszym jak mam przerwy zazdrosc mnie zrzera co robi gdzie jest itp gdy wracamy po przerwie jest wszytsko dobrze ale tak po miesiacu znowu drazni mnie jego towarzystwo i mysle o pierwszym. Ostatnio ten pierwszy zaczal strasznie walczyc o mnie chce zebym wrocila itp. Jeden i drugi wiedza o sobie ja sie czuje bardzo zle bo nie chce ich krzywdzic nie potrafie sama wybrac nie moge tego dluzej zniesc ze ciagle jest to samo ;( zaczelo mnie to strasznie dobiajac a nawet mowy nie ma o jakim kolwiek innym chlopaku. Mam dosc takiego zycia chce w koncu byc pewna i z jednym ulozyc zycie. Ale ciagle mam mieszane uczucia prosze pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
astro-loszka
|
Ależ można
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.