|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Must Be The Music II - casting
Witam wszystkie Wizażanki i wszystkich Wizażan
![]() Jako iż nie mogę znaleźć żadnych konkretnych wypowiedzi chciałabym zadać wam pytanie. Czy wybieracie się na casting do drugiej edycji tego popularnego programu? Castingi odbędą się: 11.06 - Łódź - Łódzki Dom Kultury, ul. Traugutta 18 12.06 - Warszawa - Pałac Prymasowski, ul. Senatorska 13/15 18.06 - Rzeszów - Zespół Szkół Muzycznych nr 1., ul. Chopina 32 19.06 - Kraków - Nowohucki Dom Kultury, All. Jana Pawła II 232 25.06 - Poznań - Międzynarodowe Targi Poznańskie, paw. 14B., ul. Głogowska 14 26.06 - Wrocław - Regionalne Centrum Turystyki Biznesowej, ul. Wystawowa 1a 2.07 - Gdańsk - Gospoda Gdańska, ul. Rajska 6 3.07 - Olsztyn - Hotel Gromada, Pl. Konstytucji 3 Maja 4 Czy ktoś z was, waszych znajomych lub rodziny był już na kastingu do tego programu? Jak on wyglądał? Czy wybieracie się na kasting do któregoś z powyższych miast? Mam zamiar zaprezentować się w Olsztynie, dlatego też wszystkich zainteresowanych, którzy chcą uczestniczyć w Olsztyńskim kastingu proszę o kontakt --> PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Must Be The Music II - casting
Witam
![]() Ja się wybieram na ten casting ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym poszła po to, żeby Łoza wyrwac
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na pre-castingach, bo w chwili obecnej takie się odbywają, nie ma głównego jury (z odcinków w TV), także szanse żeby "Łoza wyrwać" są znikome
![]() Co do podkładu, to nie jest to warunek konieczny, można a capella, z zespołem, własnym akompaniamentem, itd. ![]() Byłam na castingu we Wrocławiu do poprzedniej edycji, moje kolezanki były w Łodzi. We Wrocławiu doskonała organizacja, w Łodzi masakra ![]() ale mimo to Magdzie Wasylik z mojej ekipy udało się dostać do programu ![]() Teraz znowu sie wybieram ^^ Poznań/Wrocław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.