|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szukam mam i przyszłych mam do zdjęć :)
Ten wątek to nie jest ani reklama, ani spam! Nie zamieszczam tu swoich danych ani żadnych adresów oraz nie czerpię z tego żadnych korzyści majątkowych. Po prostu oferuję miłą pamiątkę młodym mamom, to wszystko. Jeśli jakiś moderator widzi w tym coś złego to proszę o uprzedzenie (mile widziane wyjaśnienie), a nie wlepianie mi niesprawiedliwie 3 punktów karnych. Doskonale wiem, co to jest reklama i spam i z pewnością ten wątek nie pasuje do żadnej z tych definicji.
Witam Szukam pań w ciąży, które chciałyby mieć kilka zdjęć ze swoim dzieckiem jeszcze w brzuszku na pamiątkę ![]() Oferuję zupełnie darmową sesję zdjęciową (+ wizaż) w plenerze (nad jeziorem, na łące - wybierzemy jakieś ładne miejsce) bądź w studio fotograficznym (ewentualnie u pani w domu). Potrzebuję takich zdjęć głównie na konkurs, jednak chcę również poszerzyć swoje zdjęcia w cudowne portrety kobiet w ciąży i z dziećmi. Najlepiej aby zgłoszone panie były z Poznania lub okolic. Mogą być to zarówno panie w ciąży jak i mamy z dziećmi Przede wszystkim zależy mi na zdjęciach w czerni i bieli oraz sepii. Mam kilka wizji i chętnie podzielę się z nimi ze zgłoszonymi użytkowniczkami. W wiadomościach prywatnych na forum, na gadu-gadu bądź przez telefon opowiem o konkretnych zamiarach i projektach. Przedstawię również szczegółowo konkurs (na czym polega, kto ocenia). Poza konkursem będę chciała opublikować te zdjęcia na kilku konkretnych (podanych przeze mnie później ) stronach. Na sesji będę ja, wizażystka, osoba pozująca i, jeśli tak sobie zażyczy, mąż lub inna bliska osoba. Chcę aby wszyscy czuli się komfortowo i swobodnie, nie będę żadnej pani zmuszała do czegoś, co jej się nie podoba, nie czuje się w tym dobrze. Po sesji: Nie opublikuję zdjęć bez zgody osoby pozującej. Prześlę w ciągu 2, 3 dni obrobione zdjęcia i będę oczekiwać odpowiedzi. Jeśli zdarzy się, że zdjęcia się nie spodobają lub pani się po prostu rozmyśli to oczywiście zrozumiem to i skasuję zdjęcia. Liczę jednak, że chętne osoby będą zdecydowane i będzie im zależało na miłej pamiątce. Jeśli wszystko dobrze pójdzie spytam o 4 zdjęcia [(w rozmiarze A4) lub 2 zdjęcia (w A3)], które przyszłej mamie się najbardziej spodobały i je wywołam Reszta zdjęć na płytce DVD w trzech wersjach:1. oryginalne zdjęcie 2. obrobione zdjęcie w oryginalnych rozmiarach 3. pomniejszone obrobione zdjęcie do pochwalenia się w internecie ![]() Wszystkie zdjęcia będą miały w rogu mój mały podpisik, którego prosiłabym nie usuwać. Nie wymagam aktów. Wszystkie moje wizje takiej sesji ich nie wymagają, będą to delikatne portrety, nie drastyczne, nie szerzące nienawiści i nie pokazujące modelki w krzywdzący dla niej sposób. Chcę aby to była dla pań miła pamiątka, zawsze uważałam, że kobiety w ciąży są niezwykle piękne i to piękno trzeba uwiecznić. Nie zależy mi na "modelkach z pierwszych stron gazet", chcę pokazać prawdziwe, cudowne przyszłe mamy, które cieszą się, że wkrótce będą mogły przytulić swoje dziecko bądź obecne mamy ze swoimi małymi pociechami ![]() Terminy sesji będą ustalone na 08/2011 i 09/2011, proponuję również wcześniejsze spotkanie aby omówić na spokojnie szczegóły, poznać się i być może zadać jeszcze parę pytań
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. Edytowane przez Aspho Czas edycji: 2011-06-21 o 00:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam mam i przyszłych mam do zdjęć :)
Ach no tak, jeszcze jedno:
Zainteresowane prosiłabym o pisanie najlepiej na e-mail: namethist@yahoo.com Odpowiem na wszystkie pytania.Proszę, jeśli znacie jakieś kobiety, które byłyby chętne na taką sesję to dajcie im o tym znać, naprawdę zależy mi na takich zdjęciach.
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
chetnie wezme udzial w planowej sesji, ale mam termin na 12.09, wiec chyba tylko sierpien wchodzi w rachube. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Sesja może odbyć się w przedziale 01.08.2011 - 25.09.2011, więc najlepiej aby zgłaszały się Panie z terminami właśnie na wrzesień, październik, ewentualnie listopad
Te terminy dotyczą wyłącznie konkursu, natomiast z przyjemnością wykonam takie zdjęcia również w innym czasie, gdyby ktoś był zainteresowany.
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam swoje dane na maila
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Aktualne.
Prosiłabym o w miarę szybkie odpisywanie na moje e-maile, ponieważ chciałabym przed sesjami się jeszcze spotkać aby omówić parę spraw. ![]() Zapraszam
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Aktualne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.