|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tandeta w krakowie......
witam,wybieram sie w czwartek na zakupy do krakowa pragne w koncu kupic sobie taką duzą torbę cos takiego jak w tym wątku z tymi duzymi torbami
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tandeta w krakowie......
Tandeta to typowy bazar. Owszem jest teraz nowa hala zrobiona, gdzie są butiki, ale to to samo co było na bazarze - tyle że tam troche drozej. Z tego co pamiętam, to jest kilka stoisk z torebkami, na pewno jakąś znajdziesz. Ja tam kupiłam dużą skórzaną torebkę (której sie juz niestety pozbyłam, bo stwierdziłam, że jednak dla mnie za duża
![]() ![]() Myślę, że momentami ceny podobne do np. Orsayowskich (który ostatnio się potanił, np. swetr za 49 zł). Powiem szczerze, że dawno tam nie byłam, ale kiedyś się tam zaopatrywałam i nie narzekam ![]() Do galerii kazimierz dojedziesz spod tandety autobusem linii 125 =>3 przystanki nie licząc tego, na którym wsiadasz, w stronę szpitala rydygiera. Mam nadzieję, że rozwiałam Twoje wątpliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tylko jedz tam w okolicach godziny 9 rano, jesli nie wczesniej!!!
Raz wybralam sie w poszukiwaniu sweterka, kolezanka mi powiedziala gdzie to, urwalam sie z pracy (o 14.00!) a tam...koncza zamykac stoiska!! Oczywiscie z zakupow nici , nie chcialo mi sie tam drugi raz jechac, toz to bez samochodu drugi koniec swiata - wole Galerie Kazimierz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez miyavi666 Czas edycji: 2013-07-28 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.