![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Sperma przy wargach sromowych..
Jestem osobą, która lubi panikować mowię z góry i która pod wpływem nerwów wypisuje głupoty. Ale przejdźmy do pytania.
Wczoraj pieściłam się z moim chłopakie, robiłam mu dobrze ustami, na samym poczatku miał wytrysk. Robiłam mu dobrze tak 5-10min, po czym bez bielizny zaczelam pocierac jego penisem o moje wargi sromowe. Miał suchego penisa (wiem, głupio brzmi ;P), od czasu do czasu dotykałam go żeby sprawdzić czy nie wydobywa się preejakulat, ale nic się nie wydobywało. Dodam, że dotykał mnie samym trzonem a nie żołędziem. Później się na mnie położył i też sprawdziłam palcami czy coś się nie wydobywa ale był suchy nadal (może on sam trzymał żeby nic nie wyleciało, nie wiem ;P), później miałam orgazm i on dalej jeździł po moich wargach trzonem i na pół sekundy przypadkówo wsadził samego żołędzia do środka dosłownie na pół sekundy bo ja od razu jak poczułam to się odsunęłam. Dodam, że okres miałam wczoraj dostać, ale mam nieregularny i dzisiaj mnie zaczęły boleć piersi (a jak mnie bolą to zazwyczaj za tydzień dostaje okres). Po moim orgaźmie po jakiś 5 min poszlam się wysikać i zamoczyłam chusteczkę w wodzie i przetarłam wargi sromowe kilka razy. Zastanawiam się czy mogły zostać jakieś pleminiki na jego penisie i przedostać się wtedy kiedy miałam orgazm albo kiedy wsadził żołędzia na chwile? Wiem, że głupio to brzmi i pytam o głupoty ale jestem bardzo nerwowa jeśli o to chodzi i cały czas się będę zadręczać i żyć w stresie i w końcu okresu nie dostane i będę mówić, że w ciąży jestem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sperma przy wargach sromowych..
Cytat:
doedukować się już pomagam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a skąd ja mam wiedzieć? sory, ale nie przyglądałam się jak to robiliście =.= jeżeli wydzieliłby się preejakulat to w tym wypadku jak najbardziej mógłby zawierać plemniki z poprzedniego wytrysku. a czy się wydzielił czy nie no to sory, szklaną kulę zbiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dobrze dobrze, wiem.. ale dajesz jakieś prawdopodobieństwo czy nie bardzo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Gdybyś była odpowiedzialna osobą to pomyślałabyś przed .Skoro uprawiacie już seks bądz też pieścicie się to chyba warto o jakiekolwiek zabezpieczenie .Myślę,że nikt Ci nie odpowie na to pytanie ."Przecierałam chusteczką wargi sromowe"-przypomina mi się tu film "galerianki" gdzie bohaterka myła się gdyż uważała,że zmyję z siebie spermę..Proszę Was -Macie internet nauczyć się co wolno a czego nie..swoją drogą jestem ciekawa ile masz lat gdyż zastanawiam się czy to jest wina młodego wieku czy też głupoty..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy nie możecie normalnie odpowiedzieć - "Nie sądzę, żebyś była bo..; nie ma takiej możliwości , bo.. albo sądzę, że możesz być bo.. ; jest możliwe bo.. " tylko wygłaszacie kazania o które wcale nie prosiłam, pytałam tylko czy jest taka możliwość i oczekuję odpowiedzi na zadane pytanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam zielonego pojęcia czy zajdziesz w ciążę czy nie bo nie patrzyłam twojemu facetowi na penisa co z nim robił i co się z niego wydzielało czy nie wydzielało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale opisałąm co robił i jak to wyglądało i też sprawdzałam czy nic się nie wydobywa ale nic się nie wydobywało.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Słuchaj koleżanko- Seks (łac. sexus, płeć) – w znaczeniu ogólnym: całość życia erotycznego człowieka,w znaczeniu węższym: zachowania seksualne, potocznie stosunek płciowy.
Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu, a Więc nie uprawiałaś sexu ale sperma była.. Jak już napisałam-NIKT NIE UDZIELI CI INFORMACJI CZY MOŻE DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA A CZY MOZE NIE,gdyż nikt jasnowidzem nie jest.Zrób lepiej test ciążowy i wtedy i tylko wtedy Upewnisz się czy będziesz NASTĘPNĄ nastoletnią matką z dzieckiem czy też -UDAŁO Ci się ;D i na następny raz pomyśl troszeczkę..
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
sorry ale z tych wątków na Wizażu to można wywnioskować że petting bardziej "grozi" zajściem w ciążę niż stosunek
![]() może przestać uprawiać petting skoro tak bardzo stresujesz się ciążą i wierzysz w plemniki-terminatory? albo przejdźcie już do pełnego stosunku, założy facet gumkę i po sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
to tym samym odpowiedziałas sobie na pytanie...<brawo> Czy jeszcze masz jakieś rewelacyjne pytania?
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ale jak sie jest w ciazy to mozna miec 3 pierwsze okresy i sie okaze ze jest sie w ciazy ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę,że edukacja seksualna w szkołach jeszcze leży i to bardzo..
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
że "za późno wyciągnie", gumka pęknie itp. i nie okresy tylko plamienia... wybacz, zazwyczaj jestem miła dla dziewczyn które schizują o ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dziewczyno ale..decydując sie na tego typu pieszczoty trzeba byc odpowiedzialnym i wiedzieć,że nic nie daje stu procentowego zabecpieczenia ..Chyba jesteś jeszcze nie dojrzała do takich rzeczy...Ja osobiście Polecałabym Tobie-trzymanie się z chłopakiem za rączkę do momentu gdy będziesz już dużo wiedziała na temat antykoncepcji i wielu innych sprawach związanych z seksem..
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Heh,ja również
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą fajnie by było jakby się tak łatwo zachodziło w ciąże.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Przy takim podejściu radzę zaopatrzyć się w Escapelle, trzymać w szufladzie, i wziąć w ostateczności...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
zauważyłam dzisiaj żółtawe upławy, których nie miałam albo nie przypominam sobie żebym miała i piersi mnie zaczęły boleć jak przed okresem, ale te upławy to może być jakaś infekcja ? i czym powinnam przemywać żeby mi to przeszło ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś ruszyć tyłek do lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.