Sperma przy wargach sromowych.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 15:03   #1
LadyMary
Raczkowanie

Arrow

Sperma przy wargach sromowych..

Jestem osobą, która lubi panikować mowię z góry i która pod wpływem nerwów wypisuje głupoty. Ale przejdźmy do pytania.
Wczoraj pieściłam się z moim chłopakie, robiłam mu dobrze ustami, na samym poczatku miał wytrysk. Robiłam mu dobrze tak 5-10min, po czym bez bielizny zaczelam pocierac jego penisem o moje wargi sromowe. Miał suchego penisa (wiem, głupio brzmi ;P), od czasu do czasu dotykałam go żeby sprawdzić czy nie wydobywa się preejakulat, ale nic się nie wydobywało. Dodam, że dotykał mnie samym trzonem a nie żołędziem. Później się na mnie położył i też sprawdziłam palcami czy coś się nie wydobywa ale był suchy nadal (może on sam trzymał żeby nic nie wyleciało, nie wiem ;P), później miałam orgazm i on dalej jeździł po moich wargach trzonem i na pół sekundy przypadkówo wsadził samego żołędzia do środka dosłownie na pół sekundy bo ja od razu jak poczułam to się odsunęłam. Dodam, że okres miałam wczoraj dostać, ale mam nieregularny i dzisiaj mnie zaczęły boleć piersi (a jak mnie bolą to zazwyczaj za tydzień dostaje okres). Po moim orgaźmie po jakiś 5 min poszlam się wysikać i zamoczyłam chusteczkę w wodzie i przetarłam wargi sromowe kilka razy.
Zastanawiam się czy mogły zostać jakieś pleminiki na jego penisie i przedostać się wtedy kiedy miałam orgazm albo kiedy wsadził żołędzia na chwile?
Wiem, że głupio to brzmi i pytam o głupoty ale jestem bardzo nerwowa jeśli o to chodzi i cały czas się będę zadręczać i żyć w stresie i w końcu okresu nie dostane i będę mówić, że w ciąży jestem..
LadyMary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 15:14   #2
monius9
Zakorzenienie

Dot.: Sperma przy wargach sromowych..

Cytat:
Napisane przez LadyMary Pokaż wiadomość
Jestem osobą, która lubi panikować mowię z góry i która pod wpływem nerwów wypisuje głupoty. Ale przejdźmy do pytania.
Wczoraj pieściłam się z moim chłopakie, robiłam mu dobrze ustami, na samym poczatku miał wytrysk. Robiłam mu dobrze tak 5-10min, po czym bez bielizny zaczelam pocierac jego penisem o moje wargi sromowe. Miał suchego penisa (wiem, głupio brzmi ;P), od czasu do czasu dotykałam go żeby sprawdzić czy nie wydobywa się preejakulat, ale nic się nie wydobywało. Dodam, że dotykał mnie samym trzonem a nie żołędziem. Później się na mnie położył i też sprawdziłam palcami czy coś się nie wydobywa ale był suchy nadal (może on sam trzymał żeby nic nie wyleciało, nie wiem ;P), później miałam orgazm i on dalej jeździł po moich wargach trzonem i na pół sekundy przypadkówo wsadził samego żołędzia do środka dosłownie na pół sekundy bo ja od razu jak poczułam to się odsunęłam. Dodam, że okres miałam wczoraj dostać, ale mam nieregularny i dzisiaj mnie zaczęły boleć piersi (a jak mnie bolą to zazwyczaj za tydzień dostaje okres). Po moim orgaźmie po jakiś 5 min poszlam się wysikać i zamoczyłam chusteczkę w wodzie i przetarłam wargi sromowe kilka razy.
Zastanawiam się czy mogły zostać jakieś pleminiki na jego penisie i przedostać się wtedy kiedy miałam orgazm albo kiedy wsadził żołędzia na chwile?
Wiem, że głupio to brzmi i pytam o głupoty ale jestem bardzo nerwowa jeśli o to chodzi i cały czas się będę zadręczać i żyć w stresie i w końcu okresu nie dostane i będę mówić, że w ciąży jestem..
jak masz się zadręczać żyć w stresie to albo w kontaktach damsko-męskich poprzestań na trzymaniu się za rączkę albo doedukuj się i zainwestuj w antykoncepcję.

doedukować się już pomagam do zapłodnienia niezbędne jest, żeby sperma przedostała się do pochwy i dalej do komórki jajowej. jakikolwiek brak w powyższym [brak spermy, brak możliwości dostania się jej do pochwy, brak komórki jajowej z powodu braku dni płodnych ] uniemożliwia całe zajście.
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 15:19   #3
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
jak masz się zadręczać żyć w stresie to albo w kontaktach damsko-męskich poprzestań na trzymaniu się za rączkę albo doedukuj się i zainwestuj w antykoncepcję.

doedukować się już pomagam do zapłodnienia niezbędne jest, żeby sperma przedostała się do pochwy i dalej do komórki jajowej. jakikolwiek brak w powyższym [brak spermy, brak możliwości dostania się jej do pochwy, brak komórki jajowej z powodu braku dni płodnych ] uniemożliwia całe zajście.
a nie mogło coś zostać na jego penisie po moich pieszczotach ?? wtedy jak miał wytrysk
Stary 2011-06-19, 15:24   #4
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
a nie mogło coś zostać na jego penisie po moich pieszczotach ?? wtedy jak miał wytrysk
a skąd ja mam wiedzieć? sory, ale nie przyglądałam się jak to robiliście =.= jeżeli wydzieliłby się preejakulat to w tym wypadku jak najbardziej mógłby zawierać plemniki z poprzedniego wytrysku. a czy się wydzielił czy nie no to sory, szklaną kulę zbiłam.
Stary 2011-06-19, 15:26   #5
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
a skąd ja mam wiedzieć? sory, ale nie przyglądałam się jak to robiliście =.= jeżeli wydzieliłby się preejakulat to w tym wypadku jak najbardziej mógłby zawierać plemniki z poprzedniego wytrysku. a czy się wydzielił czy nie no to sory, szklaną kulę zbiłam.
dobrze dobrze, wiem.. ale dajesz jakieś prawdopodobieństwo czy nie bardzo ?
Stary 2011-06-19, 15:33   #6
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze dobrze, wiem.. ale dajesz jakieś prawdopodobieństwo czy nie bardzo ?
rachunek prawdopodobieństwa ostatnio miałam w LO, mało pamiętam

jak nie chcesz mieć dzieci, to się zabezpieczaj i tyle w temacie.
Stary 2011-06-19, 15:41   #7
lara144
Raczkowanie

GG do lara144 Send a message via Skype™ to lara144

Gdybyś była odpowiedzialna osobą to pomyślałabyś przed .Skoro uprawiacie już seks bądz też pieścicie się to chyba warto o jakiekolwiek zabezpieczenie .Myślę,że nikt Ci nie odpowie na to pytanie ."Przecierałam chusteczką wargi sromowe"-przypomina mi się tu film "galerianki" gdzie bohaterka myła się gdyż uważała,że zmyję z siebie spermę..Proszę Was -Macie internet nauczyć się co wolno a czego nie..swoją drogą jestem ciekawa ile masz lat gdyż zastanawiam się czy to jest wina młodego wieku czy też głupoty..
Stary 2011-06-19, 15:46   #8
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lara144 Pokaż wiadomość
Gdybyś była odpowiedzialna osobą to pomyślałabyś przed .Skoro uprawiacie już seks bądz też pieścicie się to chyba warto o jakiekolwiek zabezpieczenie .Myślę,że nikt Ci nie odpowie na to pytanie ."Przecierałam chusteczką wargi sromowe"-przypomina mi się tu film "galerianki" gdzie bohaterka myła się gdyż uważała,że zmyję z siebie spermę..Proszę Was -Macie internet nauczyć się co wolno a czego nie..swoją drogą jestem ciekawa ile masz lat gdyż zastanawiam się czy to jest wina młodego wieku czy też głupoty..
Ale bohaterka uprawiała seks.. a ja nie uprawiałam i to jest różnica. Mam 17 lat.
Czy nie możecie normalnie odpowiedzieć - "Nie sądzę, żebyś była bo..; nie ma takiej możliwości , bo.. albo sądzę, że możesz być bo.. ; jest możliwe bo.. " tylko wygłaszacie kazania o które wcale nie prosiłam, pytałam tylko czy jest taka możliwość i oczekuję odpowiedzi na zadane pytanie
Stary 2011-06-19, 15:51   #9
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bohaterka uprawiała seks.. a ja nie uprawiałam i to jest różnica. Mam 17 lat.
Czy nie możecie normalnie odpowiedzieć - "Nie sądzę, żebyś była bo..; nie ma takiej możliwości , bo.. albo sądzę, że możesz być bo.. ; jest możliwe bo.. " tylko wygłaszacie kazania o które wcale nie prosiłam, pytałam tylko czy jest taka możliwość i oczekuję odpowiedzi na zadane pytanie
aha, twierdzisz nie uprawiałaś seksu ale boisz się że zajdziesz w ciążę

nie mam zielonego pojęcia czy zajdziesz w ciążę czy nie bo nie patrzyłam twojemu facetowi na penisa co z nim robił i co się z niego wydzielało czy nie wydzielało.
Stary 2011-06-19, 15:55   #10
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
aha, twierdzisz nie uprawiałaś seksu ale boisz się że zajdziesz w ciążę

nie mam zielonego pojęcia czy zajdziesz w ciążę czy nie bo nie patrzyłam twojemu facetowi na penisa co z nim robił i co się z niego wydzielało czy nie wydzielało.
nie nie uprawiałam z TYM chłopakiem
ale opisałąm co robił i jak to wyglądało i też sprawdzałam czy nic się nie wydobywa ale nic się nie wydobywało..
Stary 2011-06-19, 15:56   #11
lara144
Raczkowanie

Słuchaj koleżanko- Seks (łac. sexus, płeć) – w znaczeniu ogólnym: całość życia erotycznego człowieka,w znaczeniu węższym: zachowania seksualne, potocznie stosunek płciowy.
Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu,
a Więc nie uprawiałaś sexu ale sperma była..
Jak już napisałam-NIKT NIE UDZIELI CI INFORMACJI CZY MOŻE DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA A CZY MOZE NIE,gdyż nikt jasnowidzem nie jest.Zrób lepiej test ciążowy i wtedy i tylko wtedy Upewnisz się czy będziesz NASTĘPNĄ nastoletnią matką z dzieckiem czy też -UDAŁO Ci się ;D i na następny raz pomyśl troszeczkę..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 15:57   #12
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
Słuchaj koleżanko- Seks (łac. sexus, płeć) – w znaczeniu ogólnym: całość życia erotycznego człowieka,w znaczeniu węższym: zachowania seksualne, potocznie stosunek płciowy.
Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu,
a Więc nie uprawiałaś sexu ale sperma była..
Jak już napisałam-NIKT NIE UDZIELI CI INFORMACJI CZY MOŻE DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA A CZY MOZE NIE,gdyż nikt jasnowidzem nie jest.Zrób lepiej test ciążowy i wtedy i tylko wtedy Upewnisz się czy będziesz NASTĘPNĄ nastoletnią matką z dzieckiem czy też -UDAŁO Ci się ;D i na następny raz pomyśl troszeczkę..
ale test ciążowy wykryje ciąże dopiero po kilkunastu dniach..
Stary 2011-06-19, 15:59   #13
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
ale test ciążowy wykryje ciąże dopiero po kilkunastu dniach..
do wróżki możesz iść już dziś. ale ja bym wolała rzetelne informacje.
Stary 2011-06-19, 16:01   #14
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
do wróżki możesz iść już dziś. ale ja bym wolała rzetelne informacje.
jak dostane okres za tydzień to będzie pewne, że nie doszło do zapłodnienia..
Stary 2011-06-19, 16:04   #15
201605011933
Konto usunięte

sorry ale z tych wątków na Wizażu to można wywnioskować że petting bardziej "grozi" zajściem w ciążę niż stosunek

może przestać uprawiać petting skoro tak bardzo stresujesz się ciążą i wierzysz w plemniki-terminatory?
albo przejdźcie już do pełnego stosunku, założy facet gumkę i po sprawie żadna kropelka się nigdzie nie przedostanie.
201605011933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 16:04   #16
lara144
Raczkowanie

to tym samym odpowiedziałas sobie na pytanie...<brawo> Czy jeszcze masz jakieś rewelacyjne pytania?
Stary 2011-06-19, 16:05   #17
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _kocimietka Pokaż wiadomość
sorry ale z tych wątków na Wizażu to można wywnioskować że petting bardziej "grozi" zajściem w ciążę niż stosunek

może przestać uprawiać petting skoro tak bardzo stresujesz się ciążą i wierzysz w plemniki-terminatory?
albo przejdźcie już do pełnego stosunku, założy facet gumkę i po sprawie żadna kropelka się nigdzie nie przedostanie.
przedostanie jak pech będzie chciał - pęknie gumka

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
to tym samym odpowiedziałas sobie na pytanie...<brawo> Czy jeszcze masz jakieś rewelacyjne pytania?
ale jak sie jest w ciazy to mozna miec 3 pierwsze okresy i sie okaze ze jest sie w ciazy ;/
Stary 2011-06-19, 16:07   #18
lara144
Raczkowanie

Cytat:

haha..zgadzam się tutaj z koleżanką ..Jeszcze trochę i niektóre małolaty będą się pytać "czy mój chlopak mnie nie zapłodnił przez spodnie "czy też tym podobne..: mur:
Myślę,że edukacja seksualna w szkołach jeszcze leży i to bardzo..
Stary 2011-06-19, 16:09   #19
201605011933
Konto usunięte

Cytat:
przedostanie jak pech będzie chciał - pęknie gumka

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

ale jak sie jest w ciazy to mozna miec 3 pierwsze okresy i sie okaze ze jest sie w ciazy ;/
jak się uprawia jakiekolwiek czynności seksualne to trzeba liczyć się z tym, że to może się skończyć ciążą.
że "za późno wyciągnie", gumka pęknie itp.

i nie okresy tylko plamienia...
wybacz, zazwyczaj jestem miła dla dziewczyn które schizują o ciążę ale wykazujesz taką ignorancję wobec tematu zapłodnienia, ciąży itp. że głowa mała.
201605011933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 16:11   #20
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
jak się uprawia jakiekolwiek czynności seksualne to trzeba liczyć się z tym, że to może się skończyć ciążą.
że "za późno wyciągnie", gumka pęknie itp.

i nie okresy tylko plamienia...
wybacz, zazwyczaj jestem miła dla dziewczyn które schizują o ciążę ale wykazujesz taką ignorancję wobec tematu zapłodnienia, ciąży itp. że głowa mała.
ja tylko zadaje pytania, które mnie nurtują..
Stary 2011-06-19, 16:11   #21
lara144
Raczkowanie

dziewczyno ale..decydując sie na tego typu pieszczoty trzeba byc odpowiedzialnym i wiedzieć,że nic nie daje stu procentowego zabecpieczenia ..Chyba jesteś jeszcze nie dojrzała do takich rzeczy...Ja osobiście Polecałabym Tobie-trzymanie się z chłopakiem za rączkę do momentu gdy będziesz już dużo wiedziała na temat antykoncepcji i wielu innych sprawach związanych z seksem..
Stary 2011-06-19, 16:22   #22
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyno ale..decydując sie na tego typu pieszczoty trzeba byc odpowiedzialnym i wiedzieć,że nic nie daje stu procentowego zabecpieczenia ..Chyba jesteś jeszcze nie dojrzała do takich rzeczy...Ja osobiście Polecałabym Tobie-trzymanie się z chłopakiem za rączkę do momentu gdy będziesz już dużo wiedziała na temat antykoncepcji i wielu innych sprawach związanych z seksem..
zdaje sobie z tego sprawę, ale to było pod wpływem przyjemności i podniecenia.. wtedy się myśli żeby było przyjemnie.. (wiem to nieodpowiedzialnie brzmi) .. powinno się myśleć też o konsekwencjach tego oraz tego co by było gdyby nas poniosło bardziej "z podniecenia" np. do seksu bez prezerwatywy.. ale stało sie..
Stary 2011-06-20, 11:14   #23
lala2506
Zakorzenienie

Uwielbiam takie wątki
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 12:40   #24
lara144
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Uwielbiam takie wątki
Heh,ja również Można czasem się pośmiac z ludzkiej głupoty ;p
Stary 2011-06-20, 13:37   #25
m a y a
Raczkowanie

Cytat:
Zawsze wydawało mi się, że żeby doszło do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk, żeby plemniki mogły się dostać tam gdzie trzeba, a jak tylko wsadził i to jeszcze jak mówisz "suchego" to mało mi się wydaje prawdopodobne, abyś była w ciąży, jeśli jednak masz chodzić i panikować to idz po tabletki i w tedy będziesz spokojna, chyba Albo powiedz swojemu chłopakowi że zabraniasz mu tak bez pozwolenia wsadzać, bo się boisz i już
Swoją drogą fajnie by było jakby się tak łatwo zachodziło w ciąże.....
Stary 2011-06-20, 14:01   #26
piles
Przyczajenie

Przy takim podejściu radzę zaopatrzyć się w Escapelle, trzymać w szufladzie, i wziąć w ostateczności...
piles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 14:16   #27
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piles Pokaż wiadomość
Przy takim podejściu radzę zaopatrzyć się w Escapelle, trzymać w szufladzie, i wziąć w ostateczności...
Autorka jest taką panikarą, że łykałaby Escapelle jak witaminę C
Stary 2011-06-20, 17:18   #28
LadyMary
Raczkowanie

zauważyłam dzisiaj żółtawe upławy, których nie miałam albo nie przypominam sobie żebym miała i piersi mnie zaczęły boleć jak przed okresem, ale te upławy to może być jakaś infekcja ? i czym powinnam przemywać żeby mi to przeszło ?
Stary 2011-06-20, 17:25   #29
lala2506
Zakorzenienie

Powinnaś ruszyć tyłek do lekarza
Stary 2011-06-20, 17:34   #30
LadyMary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Powinnaś ruszyć tyłek do lekarza
Tylko że na wizyte to musze czekac kolo miesiaca a nie chce wydawac na prywatnego 100 czy wiecej. A w środe wyjeżdżam w góry i nie będę miała jak iść w najblizszych dniach..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości