|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jakie dodatki do sukni Demetrios 896
Dziewczyny błagam pomóżcie, coraz bliżej do ślubu a ja nie mam pomysłu na dodatki. Suknia to model Demetrios 896, marzy mi się diadem i welon, ale jak się uczesać? wszystkich włosów w ulizanego koczka nie chcę zbierać, wiem, że to zależy od włosów a te mam długie niezbyt gęste
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do sukni Demetrios 896
Rękawiczki moim zdaniem zepsują tą suknie, teraz chyba nie ma mody na rękawiczki, no chyba że bardzo ich potrzebujesz. Jeśli chcesz diadem we włosy to nie musisz mieć koniecznie ulizanego koka, wystarczy jakaś luźniejsza fryzurka trochę wytapirowana, ja miałam fryzurę podobną do tej jak na zdjęciu i myślę, że spokojnie do czegoś takiego diadem by pasował.
Jeśli zamierzasz mieć diadem to myślę, że małe kolczyki o których piszesz wystarczą i na ręku bransoletka.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli chcesz coś na szyję to tylko mała zawieszka (np. kryształek w kształcie serduszka, perełka) na krótkim łańcuszku (jak obróżka).
Pasuje welon mgiełka. To nie do końca jest klasyczna princeska, a rękawiczki najlepiej wyglądają przy prostych princeskach i rybkach.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o fryzurę, to podeszłabym do tego radykalnie - tylko i wyłącznie kok wchodzi w grę. Nie wyobrażam sobie iść do ślubu w czymkolwiek innym. W kwestii dodatków, dosyć istotny wydaje się być dobór koloru bukietu, a nie tylko biżuterii która w gruncie rzeczy schodzi na drugi plan. Ja bym celowała np. w pąk róż, najlepiej karmazynowych, albo takich przechodzących w lekko bordowy odcień - niekoniecznie muszą one pasować do reszty, mogą też kontrastować z resztądodatków. Trzeba się trochę naszukać odpowiedniego koloru, ale efekt jest naprawdę POWALAJĄCY
![]() ![]()
“Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest ♥” dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje, że ufać nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.