|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Morelkowo- kremowo
Taki delikatny makijażyk
Miałam dość sporą przerwę w malowaniu.Kosmetyki : Podkładu brak, korektora brak, pudu brak, cienie maybelline i bez firmowe, kredka Avon, Eyeliner Inglot w żelu
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Morelkowo- kremowo
bardzo ładny makijaż
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nie podoba obrysowanie oka czarną linią. Cukierkowe cienie, blond włosy i ta krecha to bardzo niebezpieczny zestaw i u Ciebie się nie sprawdził.
Ciemny, śliwkowy cień chyba by tu bardziej pasował. No i brwi trochę po macoszemu potraktowałaś. Za to cera godna pozazdroszczenia
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ehh te brwi to moja wieczna udręka. Ja takie mam naturalne.
Są krzywe, bardzo jasne i jest ich mało. Na żywo nie był taki słodki ten makijaż. Ten cień który mam na nieruchomej powiece na żywo wpadał w brąz. Na zdjęciach tak jasno wyszedł. Ale dziękuje za konstruktywną krytyke
Edytowane przez sweetminigirl Czas edycji: 2011-06-08 o 13:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
mnie się bardzo podoba jest świetny
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
I mnie sie podoba jest delikatny , dziewczęcy, nie przesadzony i w sam raz na lato .Bardzo ładnie Ci w nim.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
ps. włosy to ty masz świetne. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny, taki delikatny
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Słodko i bardzo dziewczęco, mi się podoba
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdraszczam cery!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
taką masz piękną cerę? (nawet bb kremu nie masz nałożonego?)
jeja ![]() makijaż mi się podoba nie uważam, zeby Cię przytłoczyła ta kreska brwi mogłabyś trochę podkreślić, ja też nie mam gęstych, ale to się zawsze da obejść
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Powiem nie skromnie że cera to mój atut :P hihi nie miałam nigdy problemów z nią. Syfek to raz na pół roku. Ale nie chwale za głośno
![]() ![]() Bo różnie potem bywa. Maliniarko staram sie jak mogę z tymi brwiami tylko że jak je podkreślam to i tak więcej maluje po skórze niż po włoskach. Moje włoski to dosłownie można policzyć tak ich mało. Jak je za bardzo podkreślę to wyglądam komicznie. Kojarzy mi się to z babciami które obrysują sobie rzęsy kredką po skórze. Jak zrobię hennę to zaraz zmywa mi sie bo większość jej jest na skórze a nie na włoskach. Jak zejdzie ze skóry to i tak nic nie widać i już mi sie odechciewa robić...
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się bardzo podoba, taki delikatny i subtelny, super!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
lubie takie makijaże , a zwłaszcza dla tak pięknej dziewczyny !! naprawde urode to masz świetną, taka delikatna.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajny taki delikatny i "ulotny" jedyne o mnie razie to te kreski które są troszke niechlujne
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ładny delikatny makijaż
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Przede wszystkim śliczna buzia, piękne duże oczka!Cienie bardzo ładne i dobrze rozprowadzone, takie delikatne kolory idelanie pasują do Twojego typu urody. Jednak nie pasuje mi ta kreska u góry...Może nieco niestarannie nałożona i chyba lepiej sprawdziłaby się tutaj trochę grubsza linia.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo mi się podoba
Jejku, ta cera! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Miałam dość sporą przerwę w malowaniu.

Są krzywe, bardzo jasne i jest ich mało. Na żywo nie był taki słodki ten makijaż. Ten cień który mam na nieruchomej powiece na żywo wpadał w brąz. Na zdjęciach tak jasno wyszedł. Ale dziękuje za konstruktywną krytyke 

Bo różnie potem bywa.