|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jakieś łóżkowe "urozmaicenie"
Czy macie wizazanki jakieś pomysły na urozmawicenie łóżkowych wariacji?? jesteśmy rok po ślubie i jakoś zaczęłam odczuwać małą rutynę. Chciałabym coś odmienić, dodać jakieś "nowości". Oboje lubimy seks i estesmy dość otwarci. Jak pytam się męża, to on uważa, ze jest wsaniale i niczego mu nie brakuje. A ja jakoś mam ochotę dodać troszkę pikanterii. Jakieś wskazówki ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakieś łóżkowe "urozmaicenie"
Cytat:
W Y S Z U K I W A R K I
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tylko, że sama nie wiem czego mi brakuje. Chciałabym może jakiś nowych zabaw, ale brakło mi pomysłów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To może na początku napisz czego już próbowaliście
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
myślę, że dużo .... seks oralny oczywiście, różne pozycje, na hiszpana, seks analny. Nie chodzi mi o "technikę", tylko o takie ożywienie, taki dreszczyk. Bo mi się wydaje, że zawze jest tak samo, zaczynamy się całować, pieścic, takie schematyczne.
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- hhehe może to dlatego, że ostatnio oglądałam "Och karol" i jakoś wpadłam w komleksy, te kobiety tam zawsze chętne i jakieś takie kocice, a ja się sobie wydaję teraz taka nudna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Już nie przesadzaj... w filmach zawsze wszyscy są chętni i napaleni
![]() Może powiedz swojemu facetowi, że masz ochotę na coś nowego i niech trochę pokombinuje żeby Cię zaskoczyć ![]() Ty możesz zaproponować wspólną kąpiel czy wzajemne mycie się pod prysznicem a potem już wiadomo :P może pobawcie się w odgrywanie scenek, jakiś erotyczny masaż ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a moze to sam problem w libido pomniejszonym. Bo chyba jak jest się nparwdę baaaardzo podnieconym to szaleństwa same przychodzą.... ja ostatnio jestem taka bardziej ospała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wieczory i nocki są ciepłe, idźcie się pomacać do parku. Piszę zupełnie poważnie. Jeśli nie skończy się na macaniu, to uważajcie na straż miejską
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Złap go w jakiejś przymierzalni, jak będziecie jechać gdzieś samochodem to powiedz że masz na niego ochotę i żeby się zatrzymał gdzieś pod lasem, jak wróci z pracy czekaj na niego w samym fartuszku, wyślij mu jakieś pikantne zdjęcie na komórkę niedługo przed jego powrotem no nie wiem co tam jeszcze można wymyślić ale sądze że najlepsza jest spontaniczność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
My stawiamy na "świństewka" szeptane do uszka...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
rok po slubie i juz nuda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja bym proponowała seks oralny podczas jazdy samochodem.. oczywiście jak jest ciemno..i w uliczce gdzie nikt praktycznie nie jeździ..
Mozesz swojego meza zaskoczyc w parku...taki maly dreszczyk emocji..wspolna kąpiel..seks w kuchni..na podlodze..w samochodzie..kolo samochodu..rozne przebieranki typu gorsety ponczochy szpile i do tego striptiz..a jezeli chodzi o seks wlasnie oralny to najlepiej gdy sie wezmie calego az do gardla i sie bedzie masowalo gardziokiem..to kazdego faceta kreci i kazdy mezczyzna o tym marzy ![]() Ja pamietam jak kiedys swojemu facetowi wysmarowalam czlonka nutella ![]() Jest sporo pomysłow ale najlepsze przychodza w trakcie..;p ja lubie eksperymentowac i sprawiac facetowi przyjemnosc..ale tylko swojemu..a teraz takiego nie ma i brak seksu;( ajj chciałoby sie wrocic do tamtych czasow...ale umiejetnosc eksperymentowania i ochoty na wszystko bez oporow, robienie to z milosci i dokladnie sprawia ze facet nigdy nie zapomni takiej kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.