|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyspa skiathos
hej
![]() czy ktoś był na skiathos, interesuje mnie jak tam jest, zwłaszcza czy jest bogate życie nocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyspa skiathos
Skiathos jest cudowne <3 byłam tam 1 dzień na wycieczce i polecam, tylko drogo strasznie jest
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja również byłam na całodniowej wycieczce na Skiathos!
Niesamowicie pięknie, wspaniałe widoki, miasteczko, cudowne morze.... ![]() POLECAM! ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- po za tym znalazłam na jednej ze stron internetowych: '' Tutejsze życie nocne cieszy się pewną sławą i czarterujący jachty turyści przyjeżdżają tutaj rok w rok, zamieniając wyspę w tętniący życiem ośrodek rozrywki. Bary i kluby podtrzymują głośną i rozrywkową atmosferę tutejszych wieczorów.'' ja sama byłam w nei pori, i życie nocne było bardzo rozwinięte ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oo . Tez biore pod uwage tą oferte ;p z tego co wiem zycie nocne to hm. Jest sporo turystów, barów. Ale o klubach nie ma nic nigdzie wspomniane. Jedynym pocieszeniem jest to, ze jest wycieczka fakultatywna na wyspę Skopelos kończąca sie dyskoteka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bylam na Skiathos i szczerze to na prawde piekne miasteczko ale wedlug mnie tylko od strony portu, gdzie nie mozna plazowac, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
na wycieczce fakultatywnej, i tu masz racje mialam mala okazje by ja poznac, ale to jest tylko moja opinia, mam wiele wysp do porowania. pozdrawiam
![]() ![]() Edytowane przez duskiee Czas edycji: 2011-02-14 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie mowie o tym ze oootam jest drogo w sensie ze porownuje do cen w biedronce
![]() ![]() ![]() ![]() dobrze napisalas, z tradycyjnym greckim klimatem! O TAK! '' Tutejsze życie nocne cieszy się pewną sławą i czarterujący jachty turyści przyjeżdżają tutaj rok w rok, zamieniając wyspę w tętniący życiem ośrodek rozrywki. Bary i kluby podtrzymują głośną i rozrywkową atmosferę tutejszych wieczorów.'' no to masz odpowiedz a ja jestem zaskoczona ![]() Edytowane przez duskiee Czas edycji: 2011-02-14 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Minusem dotyczącym małej plaży, bym sie nie przejmowała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Skiathos zdjecie ktore jest na wikipedii to wlasnie od strony portu, a plaza chyba jest tylko jedna bo o jednej tylko wspomniano ![]() moje; wszystkie zdjecia sa od strony portu, z wyjatkiem jednego od strony plazy, domyslisz sie ktore ![]() ALE NAJEPIEJ JEST NIE OGLADAC NA NECIE TYLKO POTEM BYC ZASKOCZONYM WIDOKAMI A TAK ZADNYCH WESTCHNIEN NIE BEDZIE ![]() Edytowane przez duskiee Czas edycji: 2011-02-15 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Sporo czytałam o Skiathos i plaż jest ponad 60, dookoła całej wyspy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
chodzi mi o plaze dostepne,bylismy na jednej ale bylo dosc niebezpiecznie poniewaz przy brzegu byly jakies tam zwierzaki ktore kluja i cos tam potem sie dzieje, dlatego nie moznabylo wchodzic do wody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allhotels.com.pl/przewodn...s-plaze-grecja Tutaj jest wymienionych kilka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zaczarowalas mnie i mysle o wczasach tam wlasnie, po maturze sie zrelaksowac ;D ale mam kilka innych miejsc jeszcze na oku takze sie zastanowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
skiathos? - jedno z piękniejszych miejsc które widziałam w życiu <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Tutaj jest jeszcze bardzo fajna stronka, tyle ze po angielsku i jakos nie bardzo chciało mi sie czytać całego
![]() http://www.foxysislandwalks.com/Skiathos.html Na dole jest krótko opisanych ponad 20 plaż , każda ze zdjeciami ![]() ![]() Edytowane przez Yani Czas edycji: 2011-02-18 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Najsłynniejsza i chyba jedna z ładniejszych to Koukounaries
![]() ![]() Piękne miejsce. Ale nie polecam chodzić na bosaka za deptakiem drewnianym. Kuuuupa szyszek jak mówi nazwa plaży :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej, teraz znalazłam wątek
![]() Zdecydowałaś się na obóz? Ja zamierzam jechać własnie z witoursem na skiathos, ale na wczasy. Od kilku lat z rodzina i znajomymi korzystamy z usług tego biura ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.