|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() Uk³adanie w³osów
Witam
![]() Mam problem: kompletnie nie mam ¿adnego pojêcia jak u³o¿yæ tak± fryzurê: http://3.bp.blogspot.com/_wnQemZeLjpE/TMUHHH2TOoI/AAAAAAAAAGk/MijYDfGBKPg/s1600/32.jpg By³em u fryzjerki jaki¶ czas temu, pokaza³em jej to zdjêcie i "niby mnie tak obcie³a". Bardzo wycieniowa³a mi w³osy i poleci³a mi kupiæ gumê do w³osów "Joanna", chocia¿ do ich uk³adanie u¿y³a wosku (nie wiem co jest lepsze, ale mam w domu oba preparaty). Nazwa³a równie¿ tê fryzurê "ba³aganem na g³owie", chocia¿ mi to ba³aganu nie przypomina. Bardzo proszê o pomoc i pozdrawiam Enrique7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Uk³adanie w³osów
Najlepiej uk³adaj fryz po myciu w³osów ¶wie¿o po ich wysuszeni wtedy spokojnie je pouk³adasz jak chcesz i faktycznie lepszy bêdzie wosk
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Uk³adanie w³osów
najlepiej uk³adaj fryz po myciu w³osów ¶wie¿o po ich wysuszeniu wtedy spokojnie sobie poradzisz z taka fryzura i faktycznie wosk bêdzie lepszy bo guma "klei" w³osy;p
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.