|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
4 Long Lashes by Oceanic
Czy ktoś stosował serię 4 long lashes?
Zakupiłam całą serię w promocji i ciekawa jestem czy ktoś już używał i jakie są efekty? Ja stosuję dopiero 11 dzień więc w trak krótkim czasie cudów się nie spodziewam. Mogę tylko powiedzieć,że po wcierce włosy u nasady są sztywne i matowe co powoduje,ze nie używam jej tak jak zaleca producent-2 razy dziennie gdyż nie wyszła bym z tym sianem do ludzi.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 4 Long Lashes by Oceanic
Miałam wcierkę, rzeczywiście brudzi włosy. Doczekałam się bejbików ale w żaden sposób nie przyspieszyła wzrostu. Nie podrażniała skalpu. Ogólnie produkt nie jest wart swojej ceny, nie kupię ponownie nawet gdyby kosztowała 40 zł
![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Czy zawiera bimatoprost jak jej siostra do rzęs?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm czyli jak wszystko jednym pomaga innym nie.
U mnie nie robi nic.Raczej nie skuszę się na ponowny zakup.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.