|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
domy weselne, restauracje, dworki
Witam wszystkich!
![]() Wlasnie powoli zaczynam brac sie za planowanie mojego slubu i wesela. Powoli, bo nic nie jest ustalone, oprocz wstepnej daty, a najpierw chcialabym kilka rzeczy posprawdzac, zanim cos wybiore. Przede wszystkim szukam fajnego miejsca na wesele- najlepiej dworek, ale chce zasiegnac waszych opinii. Dodam,ze mieszkam w woj. pomorskim , wiec moze ktoras z was miala wesele gdzies w poblizu - Rumia, Reda, Wejherowo? Planujemy 70 osob, moze jakies rady, podpowiedzi, jak wygladaja cenniki na dzien dzisiejszy? ![]() Pozdrawiam!- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: domy weselne, restauracje, dworki
Hmm... czytając Twój post wpadłam na pomysł zrobienia wątku zbiorczego z linkami do stron, albo z namiarami (nr telefonów , adresami) domów weselnych , restauracji, hotelów, pałaców itp.itd. co Wy na to?
Taka jakby książka adresów? Tylko dobrze by było przy każdym linku w poście podawać miejscowość w której obiekt się znajduje i województwo - tak dla ułatwienia?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jestem za! Przyda się coś takiego. O ile już czegoś takiego nie ma;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też jestem za.... jestem w takiej sytuacji jak koleżanka, która założyła wątek
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.