|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wedding planner szczecin
Witam. nie wiem czy byl juz moze taki watek, ale czy ktoras z Was korzystala moze juz z uslug konsultanta slubnego/ wedding plannera i moze jakiegos dobrego i sprawdzonego polecic ze Szczecina. z gory dziekuje za odpowiedzi. czy taki konsultant znajdzie za mnie lokal/ restauracje na wesele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wedding planner szczecin
Ja osobiscie nie korzystalam.Sama wszystko planowalam.Ale jesli wezmiesz takiego konsultanta slubnego to opczywiscie zalatwi dla ciebie wszystko.Lokal rowniez.Nawet gdybys chciala helikopterem leciec na wlasny slub to ci to zalatwi.Ale oczywiscie wszystko kosztuje
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wedding planner szczecin
dziex za odp., ale ja chce zeby mi tylko zalatwil lokal/sale weselna, mamy bardzo malo czasu z TŻtem, ale jeszcze sprobuje sama, moze sie uda. oni maja duzo znizek i rabatow, nawet do 30% na rozne uslugi w roznych firmach, wiec czasami wychodzi sie na zero lub niewiele im doplaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.